Nemoj mene kao smjernicu navodit
Ja nemam nista protiv da se pise o futsalu na temi. Cak bi odmah potpisao futsal u zamjenu za Mamica, jer mi je tog covjeka vise dosta i pokusavam sto manje o njemu citat i postedit svoje zivce. Volio bi da taj klub uspije, ali bi prije svega volio da se navijaci
obnove, da u Zagrebu zavlada opet ona stara atmosfera i da jednog dana Dinamo ima pun sjever, jer ako se ovako nastavi, svi ovi koji su navijali ce
otici u pemziju, a neki novi klinci nece dobiti priliku da vide sto je to navijanje, da se ukljuce i kroz par godina BBB ce doslovno nestati s pozornice. Zato treba nesto gdje ce se druziti i navijanje drzati na zivotu. To je meni ono bitnije od samog futsal kluba.
Ono sto mi pomalo ide na zivce je ta rijec futsal. Vise vi colio da se zove MNK Dinamo. Cak mi i na tom grbu upada u oci. I ono sto mi je smijesno su opet novinari. Jucer sam bas o njima

Kad se pokrenulo sve to oni su se raspisali kako su BBB osnovali futsal klub. Pisalo se kao da je klub osnovan ovih dana, a on postoji vec par godina. Sad se priblizio navijacima i ucinio nesto interesantno - promjenio grb

Zanimljiv podatak da je Futsal Dinamo prosle sezone zavrsio na drugom mjestu u 2HNL. Uz par pojacanja mogao bi se opet boriti za vrh.