GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

arelinho
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la arelinho » 01 sep 2014, 10:14

SiamoNoi je napisao/la:
sekretar je napisao/la:...Gayduga...
Ono kad se rugas rivalu,a "tvoj" klub je u deset puta goroj situaciji.Samo kod nas,tog ima samo kod nas :tokralju:
Dinamo opet u grupnoj fazi nekog europskog takmicenja,svake godine zaradi sto od transfera sto od pobjeda bruku
para i on u goroj situaciji :rol: :rol:

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 01 sep 2014, 10:20

SiamoNoi je napisao/la:
Ono kad se rugas rivalu,a "tvoj" klub je u deset puta goroj situaciji.Samo kod nas,tog ima samo kod nas :tokralju:
Moj klub nije u deset puta goroj situaciji od Gayduga. Jeste u turbulentnom periodu u upravljackom smislu,ali rezultatski nikako,a i popravit ce se i to.

Usput,drago mi je bilo vidjeti skoro pa popunjen kavez na Poljudu. Dinamo bez BBB nije Dinamo,i to mi je najzalije u ovom svemu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2014, 12:04

Naravno da je u goroj jer to kao prvo više niti nije tvoj klub pošto ga je jedna osoba otela i pretvorila u svoj privatan biznis,a u njemu nemaš nikakvo pravo glasa što ti prema zakonu pripada ukoliko si član istog.A ako je to bolja situacija od toga da je glavni problem u klubu nekakav dug onda slika
Rožić:Ovo je naš Dinamo,navijači nek si osnuju svoj
;)

arelinho je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Dinamo opet u grupnoj fazi nekog europskog takmicenja,svake godine zaradi sto od transfera sto od pobjeda bruku
para i on u goroj situaciji :rol: :rol:
18 utakmica u skupinama europskih kupova (12 u Ligi prvaka, 6 u Europa Ligi)

0 pobjeda

Dva remija

16 poraza

"Uspješnost": 2 od moguća 54 boda ili 3.7 posto

Gol razlika 5:47
Kojih točno pobjeda? slika

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 sep 2014, 14:58

Dobra skupina nema kaj. Nisam ziher ali kao da sam dobio neku naznaku volje da odem na koju od ovih tekmi...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 sep 2014, 15:02

@SiamoNoi
pa pobjede u kvalifikacijama koje su donijele grdne pare da se udje u grupnu fazu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2014, 15:28

Za ulaz u EL se dobije 1m i nesto sitno.Toliko o grdnim parama.Dvije godine za redom propustaju LP i stvarne "grdne pare" i to oba puta ispadavsi od slabijeg protivnika.Mislim,nije da me briga sto su ispali,ali svakako je odraz fantasticne nesposobnosti kao uostalom i svi drugi postupci aktualne nelegalne uprave oko ovoga "kluba".

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 sep 2014, 16:22

za ulaz u el se dobije milja i pol eura,dok za ligu prvaka dobije između 8 i 9 plus tv prava pa dođe do 11-12 milijuna eura :kafa:a ovo da bude mnk dinamo filijala alumnusa treba **** u startu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2014, 18:02

slika

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 01 sep 2014, 19:33

SiamoNoi je napisao/la:slika
Koga zanima Futsal Dinamo? Ovo je tema Dinamo Zagreb. Isto da ja odem ljepiti na pdf Barcelona grb/dres od nekog desetog kluba.

Sretno Futsal Dinamu,ali mene ne zanima uopste na ovom pdf taj klub. Tema je Dinamo Zagreb. Nikakvi klubovi otpora i slicno.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2014, 20:06

Upravo to...tema je Dinamo Zagreb,a ne GNK Obiteljski.A futsal Dinamo nije nikakav klub otpora nego klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb.Vidiš onaj Dinamo?Idi tamo to je sad tvoj Dinamo.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 01 sep 2014, 20:10

SiamoNoi je napisao/la:Upravo to...tema je Dinamo Zagreb,a ne GNK Obiteljski.A futsal Dinamo nije nikakav klub otpora nego klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb.Vidiš onaj Dinamo?Idi tamo to je sad tvoj Dinamo.
Pa otvorite sebi ovdje pdf futsal Dinamo i pisite. Mene boli k za Mamicima i ostalima,ja volim Dinamo. Iskreno nisam najzadovoljniji stanjem u klubu,ali volim Dinamo i imam pravo nadati se da ce biti bolje za 5,10,15 godina. Kad tad. Uostalom svako tezi boljem,pa tako i ja. Ima par godina vec ,od onog snoba Jovanovica,kako javnost proziva ovu sad upravu Dinama da je nelegalna i slicno,ali nikako da je razjebete. Mora da je zakonski sve ok,a da ulica nije dovoljno jaka da otjera Mamica.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2014, 20:22

Rekoh..."klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb".S obzirom na to ovdje ćemo pisati i o futsal klubu Dinamo.

Što se tiče toga da je zakonski sve ok preporučam zadnje rješenje sportske inspekcije:http://www.zajednozadinamo.com/upload/r ... 022014.pdf u kojem se jasno vidi da zakonski NIJE sve ok i da je trenutna uprava sada i pravno označena kao NELEGALNA.

Što se tiče ulice...o kakvoj ulici pričamo?Onoj koja je izbacila Dinamo iz Europe 94.?slika

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 01 sep 2014, 22:25

SiamoNoi je napisao/la:Rekoh..."klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb".S obzirom na to ovdje ćemo pisati i o futsal klubu Dinamo.
Trebalo bi pitat moderatore da li se moze pisati o drugom sportu u temi Dinama, jer po toj logici onda mozemo tu pisati i o AK dinamo zrinjevcu. Pogotovo nakon velicanstvenog preokreta ti tu pocnes piskarat gluposti po obicaju. Neka ti Signore bude smjernica kako se ponasati i pisati u ovoj temi. Ako ti ne pase uprava odi kampirat ili kandidiraj se za gradonacelnika ali nemoj pisat o futsalu, dao si nam do znanja da je osnovan ali ne trebas pretjerivat. :)

Inace futsal dinamu zelim da ispadne iz lige ako uopce igra u kojoj .... ali koga briga i da igra :mrgreen:

Ceka se Astra :kafa:

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 02 sep 2014, 00:36

arelinho je napisao/la:@SiamoNoi
pa pobjede u kvalifikacijama koje su donijele grdne pare da se udje u grupnu fazu
Evo uhvatih malo vremwna.. Koje pare, pa krediti se dizu na sve strane.. Jao nama kad Dalroni odu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 sep 2014, 08:14

Nemoj mene kao smjernicu navodit :mrgreen:

Ja nemam nista protiv da se pise o futsalu na temi. Cak bi odmah potpisao futsal u zamjenu za Mamica, jer mi je tog covjeka vise dosta i pokusavam sto manje o njemu citat i postedit svoje zivce. Volio bi da taj klub uspije, ali bi prije svega volio da se navijaci obnove, da u Zagrebu zavlada opet ona stara atmosfera i da jednog dana Dinamo ima pun sjever, jer ako se ovako nastavi, svi ovi koji su navijali ce otici u pemziju, a neki novi klinci nece dobiti priliku da vide sto je to navijanje, da se ukljuce i kroz par godina BBB ce doslovno nestati s pozornice. Zato treba nesto gdje ce se druziti i navijanje drzati na zivotu. To je meni ono bitnije od samog futsal kluba.

Ono sto mi pomalo ide na zivce je ta rijec futsal. Vise vi colio da se zove MNK Dinamo. Cak mi i na tom grbu upada u oci. I ono sto mi je smijesno su opet novinari. Jucer sam bas o njima :lol: Kad se pokrenulo sve to oni su se raspisali kako su BBB osnovali futsal klub. Pisalo se kao da je klub osnovan ovih dana, a on postoji vec par godina. Sad se priblizio navijacima i ucinio nesto interesantno - promjenio grb :mrgreen: Zanimljiv podatak da je Futsal Dinamo prosle sezone zavrsio na drugom mjestu u 2HNL. Uz par pojacanja mogao bi se opet boriti za vrh.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 02 sep 2014, 09:21

Signore je napisao/la:Nemoj mene kao smjernicu navodit :mrgreen:
Moram jer pises najnormalnije, inace slazem se da nakon vise od 10 god vladavine treba neka promijena bilo da se radi o predsjedniku, vladajucoj stranci, gradonaclniku ili Mamicu ali u ovom specificnom slucaju to bi znacila pobjeda ovih koji su srali po klubu 2006 na ovamo, a to ne zelim da se dogodi nikako, radije Mamic do njegove 90-te god i propala skupina. Uostalom rodit ce se nova, ne toliko destruktivna bi idealno bilo :)

Ali drago mi je da si spomenuo da polako odlaze sa pozornice (blazi oblik rijeci propadanje :mrgreen: ) jer to od ovih neces cuti nikada, kako ljudi pisu netko sa strane bi pomislio da su jos uvijek sila :thumbup:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 sep 2014, 12:04

Ma sto se mene tice nek bude sta oce, samo nek Mamic ode. Kad on ode vidjet cemo sta nas ceka i kako ce funkcionirat. Tad ce se puno lakse razlucit tko je bio u pravu, a tko ne.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... dluka.html

U zatvor zbog sjedenja na pogresnog stolici :wtf: Je*es engleze i njihovu debilnu stadionsku politiku

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 02 sep 2014, 13:39

Najironicniji dio u tom tekstu je sto klinac koji konstantno vrijedja upravu na odvratan nacin i tu i tamo se dotaknu i familije pojedinih kaze citiram: Smeta me omalovažavanje i vrijeđanje. Ne smatraju nas čovjekom, udaraju nas, napadaju
:urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 sep 2014, 13:40

Cekamo Calcia da nam objasni kako su to zapravo huligani i da Tatta nema nikakve veze u policiji.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 sep 2014, 21:19

Da razriješimo dilemu ukoliko je postojala.
Može se pisati o Futsal Dinamu na ovoj temi.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.