FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Jedno pitanje, koju funkciju u Radnickom vrsi sad Alen Hodzic nekada napadac Radnickog???
Alen je po struci fizioterapeut, a to radi i u Radničkom od početka ove sezone.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
SamoTravnik je napisao/la:Bajke su na drugom spratu.agalo je napisao/la:sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
travnik ispada hvala Allahu Dragom iz lige,a i iz kupa bilo to od nas bilo od slijedeceg protivnika.sad ce vam sloboda uvalit 3 komada,pa cekate olimpik dzenaza pa idete sirokom i pauku u zvornik.amin ja rabbi.idete vi u nizi rang.nek se liga kutarisala smeca
Mislim da nije potrebno da ih nazivas smecem ,nema smisla Aga moj,,,Sta smo to mi onda, kada njih nazivas smecem?agalo je napisao/la:SamoTravnik je napisao/la:Bajke su na drugom spratu.agalo je napisao/la:sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
travnik ispada hvala Allahu Dragom iz lige,a i iz kupa bilo to od nas bilo od slijedeceg protivnika.sad ce vam sloboda uvalit 3 komada,pa cekate olimpik dzenaza pa idete sirokom i pauku u zvornik.amin ja rabbi.idete vi u nizi rang.nek se liga kutarisala smeca
travnik je nastimao utakmica sa skutorima vise od bilo koga u ovoj drzavi.
-
- Kontakt:
sazetak sa kup utakmice protiv olimpika?
hahahahahahahaha najvise volim kad upozoravamo levate (prvo Olimpic sada Travnik) da ste nezgodna ekipa a oni nas ne shvataju ozbiljno
cestitke za vodstvo 

Sloboda Tuzla
-
- Moderator
- Kontakt:
Auuuu Radnički dominira

Europa je sve bliza

Gotovo 0:2......svaka cast
Nikolic briljira, mozda i najzasluzniji danas prema pisanju portala. Ne moze se momku suditi na osnovu utakmica u kojima je cio tim bio u rasulu, pa i u Nojer bi u onim mecevima primio makar 2, 3 gola.barbrez je napisao/la:posteno govoreci u do sad vidjenom nikolic je srednja zalost. branio je protiv olimpika u kupu dobro ali tu je odlicno odigrala citava ekipa. u svim ostalim utakmicama gdje je on branio bili smo demolirani.Beduin je napisao/la:Brani li vam Nikolic i kakav je?
Svaka cast momci!
Zanimljiv rezultat ,cestitke , Zoom impresije?
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, ne moze golman pokriti sve greske i rupe odbrane, ali znaci ne brani lose otkako je dosao kod vas.Herman je napisao/la:Nikolic briljira, mozda i najzasluzniji danas prema pisanju portala. Ne moze se momku suditi na osnovu utakmica u kojima je cio tim bio u rasulu, pa i u Nojer bi u onim mecevima primio makar 2, 3 gola.barbrez je napisao/la:posteno govoreci u do sad vidjenom nikolic je srednja zalost. branio je protiv olimpika u kupu dobro ali tu je odlicno odigrala citava ekipa. u svim ostalim utakmicama gdje je on branio bili smo demolirani.Beduin je napisao/la:Brani li vam Nikolic i kakav je?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- PitarBordo
- Kontakt:
Paša moj šta bi, tekma haman na drugom spratu se odigra?SamoTravnik je napisao/la:Bajke su na drugom spratu.agalo je napisao/la:mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
Samo Saraj'vo.
Svaka cast za vas,naj ste bolji
Treba vidjet sa savezom da igramo samo ove kup utakmice, i to sa premijerligasima. haman nam prvenstvo nije zanimljivo.

Treba vidjet sa savezom da igramo samo ove kup utakmice, i to sa premijerligasima. haman nam prvenstvo nije zanimljivo.

Vise ni djeca nevjeruju u bajke.PitarBordo je napisao/la:SamoTravnik je napisao/la:Bajke su na drugom spratu.agalo je napisao/la:mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
Paša moj šta bi, tekma haman na drugom spratu se odigra?

- TupacShakur
- Kontakt:
Evo upravo sa tekme. Vaših je bilo 20-ak, nije bilo navijanja. Što se golmana tiče, ne znam kakav je inače, stvarno vas je danas u svakom smislu izvukao iz neželjenog rezultata.
Prvo što je bio odlična podrška igračima prilikom svakog napada Vezira, a drugo što se istakao sa par odličnih intervencija. Tri sezone provodim iza protivničkog gola (fotografišem), i ovo je uz Delača možda najbolji lider u moru seljačina (moram se tako izraziti) u vidu golmana.
Jedina stvar je što ga broj 5 ja mislim, plava i malo duža kosa, ne gotivi nikako, i imam osjećaj da imaju problema van terena, stalno se petica dere na njega i prigovara.
Što se tiče vas kao ekipe, sigurno godinu-dvije nisam vidio nekoga ovako podređenog na Piroti, a ostvarili ste rezultat za poželjeti. Nemojte me pogrešno razumjeti, ali Travnik je ekipa koja pušta inicijativu protivniku, i svoju šansu traži iz brzih kontri i eventualno dobrih poteza pojedinaca. Danas, nevjerovatno kako su kružili oko šesnaesterca i koliko su šansi imali. Može se reći sretna pobjeda, ali i zaslužena jer se za razliku od mnogo većih klubova niste izležavali, zadržavali i slično.
Čestitam i sretno dalje.
Prvo što je bio odlična podrška igračima prilikom svakog napada Vezira, a drugo što se istakao sa par odličnih intervencija. Tri sezone provodim iza protivničkog gola (fotografišem), i ovo je uz Delača možda najbolji lider u moru seljačina (moram se tako izraziti) u vidu golmana.
Jedina stvar je što ga broj 5 ja mislim, plava i malo duža kosa, ne gotivi nikako, i imam osjećaj da imaju problema van terena, stalno se petica dere na njega i prigovara.
Što se tiče vas kao ekipe, sigurno godinu-dvije nisam vidio nekoga ovako podređenog na Piroti, a ostvarili ste rezultat za poželjeti. Nemojte me pogrešno razumjeti, ali Travnik je ekipa koja pušta inicijativu protivniku, i svoju šansu traži iz brzih kontri i eventualno dobrih poteza pojedinaca. Danas, nevjerovatno kako su kružili oko šesnaesterca i koliko su šansi imali. Može se reći sretna pobjeda, ali i zaslužena jer se za razliku od mnogo većih klubova niste izležavali, zadržavali i slično.
Čestitam i sretno dalje.
-
- Kontakt:
Čestitke igračima na pobjedi, idemo dalje, kup je naš 

Re: RE: Re: FK Radnički Lukavac
Prvo poluvrijeme smo igrali odlicno. Zbunili smo protivnika koji nas je, cini mi se, potcijenio i u potpunosti kontrolisali igru. Oni su pokusavali sa 30 m nesto preko Hasanhodzica, ali nisu uspjeli postici pogodak. Mi smo imali nekoliko prilika koje su bile plod izradjenih akcija, a jednu je pogotkom krunisao Dzafic.sodaacm je napisao/la:Zanimljiv rezultat ,cestitke , Zoom impresije?
U drugom poluvremenu smo se uglavnom branili a zahvaljujuci prisebnosti Nikolica nasa mreza je ostala netaknuta.
U zadnjoj minuti sudijske nadoknade mat u 3 poteza - Joge zaustavlja napad Travnika, salje loptu do Elke koji uposljava Junuzovica, a ovaj prolazi i sa 10ak metara rezonantnim udarcem pogadja za 0-2.
Sutra u 16.00 na TV Lukavac ce biti emitovan snimak utakmice, a ja cu pokusati da napravim sazetak u toku dana.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.