FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 19 okt 2015, 16:24

Jedno pitanje, koju funkciju u Radnickom vrsi sad Alen Hodzic nekada napadac Radnickog???

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 okt 2015, 16:43

Alen je po struci fizioterapeut, a to radi i u Radničkom od početka ove sezone.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 19 okt 2015, 18:11

SamoTravnik je napisao/la:
agalo je napisao/la:sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
Bajke su na drugom spratu.

travnik ispada hvala Allahu Dragom iz lige,a i iz kupa bilo to od nas bilo od slijedeceg protivnika.sad ce vam sloboda uvalit 3 komada,pa cekate olimpik dzenaza pa idete sirokom i pauku u zvornik.amin ja rabbi.idete vi u nizi rang.nek se liga kutarisala smeca

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 20 okt 2015, 01:38

agalo je napisao/la:
agalo je napisao/la:sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.

travnik ispada hvala Allahu Dragom iz lige,a i iz kupa bilo to od nas bilo od slijedeceg protivnika.sad ce vam sloboda uvalit 3 komada,pa cekate olimpik dzenaza pa idete sirokom i pauku u zvornik.amin ja rabbi.idete vi u nizi rang.nek se liga kutarisala smeca
Mislim da nije potrebno da ih nazivas smecem ,nema smisla Aga moj,,,Sta smo to mi onda, kada njih nazivas smecem?

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 20 okt 2015, 11:15

travnik je nastimao utakmica sa skutorima vise od bilo koga u ovoj drzavi.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 okt 2015, 22:32

sazetak sa kup utakmice protiv olimpika?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 okt 2015, 15:16

hahahahahahahaha najvise volim kad upozoravamo levate (prvo Olimpic sada Travnik) da ste nezgodna ekipa a oni nas ne shvataju ozbiljno :lol: cestitke za vodstvo :thumbup:
Sloboda Tuzla

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 okt 2015, 15:18

Auuuu Radnički dominira :thumbup: :thumbup:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 21 okt 2015, 15:20

Europa je sve bliza :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ninepin
Kontakt:

Post Postao/la ninepin » 21 okt 2015, 16:51

Gotovo 0:2......svaka cast

Herman
Kontakt:

Post Postao/la Herman » 21 okt 2015, 16:52

barbrez je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Brani li vam Nikolic i kakav je?
posteno govoreci u do sad vidjenom nikolic je srednja zalost. branio je protiv olimpika u kupu dobro ali tu je odlicno odigrala citava ekipa. u svim ostalim utakmicama gdje je on branio bili smo demolirani.
Nikolic briljira, mozda i najzasluzniji danas prema pisanju portala. Ne moze se momku suditi na osnovu utakmica u kojima je cio tim bio u rasulu, pa i u Nojer bi u onim mecevima primio makar 2, 3 gola.

Herman
Kontakt:

Post Postao/la Herman » 21 okt 2015, 16:57

Svaka cast momci!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 21 okt 2015, 16:59

Zanimljiv rezultat ,cestitke , Zoom impresije?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 okt 2015, 17:07

Herman je napisao/la:
barbrez je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Brani li vam Nikolic i kakav je?
posteno govoreci u do sad vidjenom nikolic je srednja zalost. branio je protiv olimpika u kupu dobro ali tu je odlicno odigrala citava ekipa. u svim ostalim utakmicama gdje je on branio bili smo demolirani.
Nikolic briljira, mozda i najzasluzniji danas prema pisanju portala. Ne moze se momku suditi na osnovu utakmica u kojima je cio tim bio u rasulu, pa i u Nojer bi u onim mecevima primio makar 2, 3 gola.
Ma dobro, ne moze golman pokriti sve greske i rupe odbrane, ali znaci ne brani lose otkako je dosao kod vas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 okt 2015, 17:23

agalo je napisao/la:mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
Paša moj šta bi, tekma haman na drugom spratu se odigra?
Samo Saraj'vo.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 okt 2015, 17:27

Svaka cast za vas,naj ste bolji :clap: :clap:
Treba vidjet sa savezom da igramo samo ove kup utakmice, i to sa premijerligasima. haman nam prvenstvo nije zanimljivo. :D

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 21 okt 2015, 17:29

PitarBordo je napisao/la:
agalo je napisao/la:mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.

Paša moj šta bi, tekma haman na drugom spratu se odigra?
Vise ni djeca nevjeruju u bajke. :lol: :lol: :lol:

TupacShakur
Kontakt:

Post Postao/la TupacShakur » 21 okt 2015, 17:46

Evo upravo sa tekme. Vaših je bilo 20-ak, nije bilo navijanja. Što se golmana tiče, ne znam kakav je inače, stvarno vas je danas u svakom smislu izvukao iz neželjenog rezultata.

Prvo što je bio odlična podrška igračima prilikom svakog napada Vezira, a drugo što se istakao sa par odličnih intervencija. Tri sezone provodim iza protivničkog gola (fotografišem), i ovo je uz Delača možda najbolji lider u moru seljačina (moram se tako izraziti) u vidu golmana.

Jedina stvar je što ga broj 5 ja mislim, plava i malo duža kosa, ne gotivi nikako, i imam osjećaj da imaju problema van terena, stalno se petica dere na njega i prigovara.

Što se tiče vas kao ekipe, sigurno godinu-dvije nisam vidio nekoga ovako podređenog na Piroti, a ostvarili ste rezultat za poželjeti. Nemojte me pogrešno razumjeti, ali Travnik je ekipa koja pušta inicijativu protivniku, i svoju šansu traži iz brzih kontri i eventualno dobrih poteza pojedinaca. Danas, nevjerovatno kako su kružili oko šesnaesterca i koliko su šansi imali. Može se reći sretna pobjeda, ali i zaslužena jer se za razliku od mnogo većih klubova niste izležavali, zadržavali i slično.

Čestitam i sretno dalje.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 okt 2015, 17:49

Čestitke igračima na pobjedi, idemo dalje, kup je naš :D

Zoom088
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 21 okt 2015, 18:21

sodaacm je napisao/la:Zanimljiv rezultat ,cestitke , Zoom impresije?
Prvo poluvrijeme smo igrali odlicno. Zbunili smo protivnika koji nas je, cini mi se, potcijenio i u potpunosti kontrolisali igru. Oni su pokusavali sa 30 m nesto preko Hasanhodzica, ali nisu uspjeli postici pogodak. Mi smo imali nekoliko prilika koje su bile plod izradjenih akcija, a jednu je pogotkom krunisao Dzafic.

U drugom poluvremenu smo se uglavnom branili a zahvaljujuci prisebnosti Nikolica nasa mreza je ostala netaknuta.

U zadnjoj minuti sudijske nadoknade mat u 3 poteza - Joge zaustavlja napad Travnika, salje loptu do Elke koji uposljava Junuzovica, a ovaj prolazi i sa 10ak metara rezonantnim udarcem pogadja za 0-2.

Sutra u 16.00 na TV Lukavac ce biti emitovan snimak utakmice, a ja cu pokusati da napravim sazetak u toku dana.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.