Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nije vam Galiani nista uvalio, doveli ste ga s ulice jer nije imao ugovorManuel je napisao/la:Adriano iz Barse se nudi Romi jer je svjestan da za njega nema mjesta,sto se mene tice bujrum,kad moze Emanuelsom moze i on a duplo je bolji od one prevare iz Milana.Sta nam Galiani uvali
![]()
Imamo bruku bekova,jos nam je samo on faliomuxa je napisao/la:Nije vam Galiani nista uvalio, doveli ste ga s ulice jer nije imao ugovorManuel je napisao/la:Adriano iz Barse se nudi Romi jer je svjestan da za njega nema mjesta,sto se mene tice bujrum,kad moze Emanuelsom moze i on a duplo je bolji od one prevare iz Milana.Sta nam Galiani uvali
![]()
Bas nesto kontam, pa vama treba lijevi bek, imate ih samo 3-4
26 brate sto te zanimaCalcio7 je napisao/la:Manuele koliko je tebi godina?
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
previse ozbiljno shvatas razne novinarske pizdarijeManuel je napisao/la:26 brate sto te zanimaCalcio7 je napisao/la:Manuele koliko je tebi godina?
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk,neki ti se postovi ne svidjaju
![]()
Ma znam brate al sta cu moram nesto pisati da ne bi tema umrlaCalcio7 je napisao/la:previse ozbiljno shvatas razne novinarske pizdarijeManuel je napisao/la:26 brate sto te zanimaCalcio7 je napisao/la:Manuele koliko je tebi godina?
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk,neki ti se postovi ne svidjaju
![]()
Mogli bi se iznenaditi kad je u pitanju Emanuelsonromaaaa je napisao/la:I mene je Emanuelson iznenadio odigrao je dobro...
Samo da više ne gledam Keitu u prvoj i biće odmah dobročovjek je kloc, bolje da smo Taddei ostavili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.