Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
A opet, šta vas briga? Volite nas ili kompleks? Treće nema, a da nas volite sumnjam.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Jel ti vjerujes sam sebi sta pricas?prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:24Senjak vjeruj trebat ce i tebi.
Ja se zaista cesto zapitam da li namjerno ne zelite vidjeti pravu situaciju ili zaista vjerujete u ove grimove bajke?
Zar stvarno mislite da tako lagano ulazite u PL?
koliko vam treba za licencu? Pa vama sada treba preko pola miliona za licencu![]()
Jedino sto vas izvlaci je fina ekipica, i sto se fino parica skupi od karti i to je to.
Da idemo prostom logikom, bez da iko ima argumente.
Jel ti stavrno mislis da za nepunu godinu moze se doci do tog stanja da ti treba pola miliona KM za licencu, a na zadnjem licenciranju dobili na prvostepenoj?
Uprava koja je prosle godine maksimalno srezala troskove, pa vjerovatno zbog toga i ispali.
Sad par jakih sponzora, grad, navijaci, transfer Kapetan i ti na kraju bacis takvu nebulozu...
Volim tebe, više od sebe
- prisonbreak
- Kontakt:
Mozda zato sto igramo u istom rangu, sto ste protivnik, sto se krvimo na temi. Milion i jedan razlog na tvoje pitanje.simonknows je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:30A opet, šta vas briga? Volite nas ili kompleks? Treće nema, a da nas volite sumnjam.
A dalje, koliko god da se krvimo, kao klib uopste vas ne mrzim.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa od januara niste uplatili marke doprinosa, sta mislis koji je to iznos?antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:31Jel ti vjerujes sam sebi sta pricas?prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:24Senjak vjeruj trebat ce i tebi.
Ja se zaista cesto zapitam da li namjerno ne zelite vidjeti pravu situaciju ili zaista vjerujete u ove grimove bajke?
koliko vam treba za licencu? Pa vama sada treba preko pola miliona za licencu![]()
Jedino sto vas izvlaci je fina ekipica, i sto se fino parica skupi od karti i to je to.
Jel ti stavrno mislis da za nepunu godinu moze se doci do tog stanja da ti treba pola miliona KM za licencu, a na zadnjem licenciranju dobili na prvostepenoj?
Uprava koja je prosle godine maksimalno srezala troskove, pa vjerovatno zbog toga i ispali.
Sad par jakih sponzora, grad, navijaci, transfer Kapetan i ti na kraju bacis takvu nebulozu...
A to je samo jedan dio dugovanja.
Zaista nisam napisao ovo iz zle namjere, nego pokusavam da vas shvatim. Ja vam opet pisem, nije sve kako vam je predstavljeno..
-
- Kontakt:
Za doprinose laz, odmah cu ti reci.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:35Pa od januara niste uplatili marke doprinosa, sta mislis koji je to iznos?antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:31Jel ti vjerujes sam sebi sta pricas?prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:24Senjak vjeruj trebat ce i tebi.
A to je samo jedan dio dugovanja.
Zaista nisam napisao ovo iz zle namjere, nego pokusavam da vas shvatim. Ja vam opet pisem, nije sve kako vam je predstavljeno..
Nema potrebe da ti objasnjavam kako znam.
Volim tebe, više od sebe
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Posteno sto si priznao da niste navijaci.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:17Uzmemo od macka onako jaranski pa potrosimo na 3-4 zenićke kurve, jer nisu nesto skupe.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:56Barem nas niko ne placa za navijanje. Uzimate li po satu kao dobre kurve ili po utakmici?
Zar mislis da je uvreda ovo zenicke kurve? Ja sam cuo da kad trazis tuzlanske kurve, dobijes fukare 1987, odnosno fukse tuzla 1987.
Celik!3,2,2.
- prisonbreak
- Kontakt:
Evo objasni mi kako znas
Nemoguce objasniti, jer marke niste uplatili od januara.

Nemoguce objasniti, jer marke niste uplatili od januara.

Ti si jedan obicni hinjo koji zajedno sa par kompleksasa ovdje silji qurac na Slobodu....brini se bolan za svoj klubcic, ti se nasao pisati o nekoj licenci, dobili ste licencu na drugostepenoj komisiji, ljudi se sazalili pa vam dali da mozete igrati ovu ligu, Sloboda dobila licencu na prvostepenoj komisiji da moze igrati euro ligu iako smo ispali......jedina ispravna stvar od prosle uprave.....koje ste vi hinje u mp.....prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:35
Zaista nisam napisao ovo iz zle namjere, nego pokusavam da vas shvatim.

🔴⚫️
- prisonbreak
- Kontakt:
Evo ja sam hinjo, ta divna uprava nije isplatila dvijr plate, i doprinose je platila sa 12 mjesecom, jer je to bio uslov za licencu. 9 punih mjeseci marke drzavi se nije uplatilo 

-
- Kontakt:
Mozda sto sam u kontaktu sa par igraca kako iz prosle, tako i iz ove garniture.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:43Evo objasni mi kako znas![]()
![]()
Nemoguce objasniti, jer marke niste uplatili od januara.![]()
Nemoguce da je takva slucajnost da su samo njima uplacivali a ostalim ne.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Zenićki BUKVAlistaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:41Posteno sto si priznao da niste navijaci.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:17Uzmemo od macka onako jaranski pa potrosimo na 3-4 zenićke kurve, jer nisu nesto skupe.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:56
Barem nas niko ne placa za navijanje. Uzimate li po satu kao dobre kurve ili po utakmici?
Zar mislis da je uvreda ovo zenicke kurve? Ja sam cuo da kad trazis tuzlanske kurve, dobijes fukare 1987, odnosno fukse tuzla 1987.

Volim tebe, više od sebe
Kao ljudi su dno dna. Nema dileme. Fuj kako su ogavni.Skver je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:44Ti si jedan obicni hinjo koji zajedno sa par kompleksasa ovdje silji qurac na Slobodu....brini se bolan za svoj klubcic, ti se nasao pisati o nekoj licenci, dobili ste licencu na drugostepenoj komisiji, ljudi se sazalili pa vam dali da mozete igrati ovu ligu, Sloboda dobila licencu na prvostepenoj komisiji da moze igrati euro ligu iako smo ispali......jedina ispravna stvar od prosle uprave.....koje ste vi hinje u mp.....prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:35
Zaista nisam napisao ovo iz zle namjere, nego pokusavam da vas shvatim.![]()
![]()

Nema tu čaršije bolan, sve je to odnekle došlo, u toku industrijalizacije. Sva jalija se sjatila, fuj...
Tuzla uvijek čaršija bila, Zenca karna bila i ostala...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
Nikom marka nije uplacena od januara za doprinose.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:46Mozda sto sam u kontaktu sa par igraca kako iz prosle, tako i iz ove garniture.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:43Evo objasni mi kako znas![]()
![]()
Zivio.
To ti moze potvrditi i Simon, on to najbolje zna.
- prisonbreak
- Kontakt:
Svaka ti cast, jedini si bio protiv ove uprave i da se prodajete.
Bas si dosljedan

Samo mogu reći, hvala Bogu što nisam zenićanin ogavni mrtvi.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:54Svaka ti cast, jedini si bio protiv ove uprave i da se prodajete.
Bas si dosljedan![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma ljudi informisani, yebes Mosad.....vece mrake ja u zivotu nisam "sreo" a niti "kontatirao" kao sa ovim ovima ovdje na forumu.....pa ljudi opsjednuti Slobodom, finansijama, trenerom, igracima Slobode....ovo je za izucavanje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:46Mozda sto sam u kontaktu sa par igraca kako iz prosle, tako i iz ove garniture.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:43Evo objasni mi kako znas![]()
![]()
🔴⚫️
ja stvarno ne kontam ove iz moje basce ,ba mi cistimo ispred svog dvorista ,a oni nek rade sta hoce
u svakom slucaju nama puno srece ,a bogami i njima nisu oni losa raya POZZ
u svakom slucaju nama puno srece ,a bogami i njima nisu oni losa raya POZZ
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Nisu svi istiprisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:54Svaka ti cast, jedini si bio protiv ove uprave i da se prodajete.
Bas si dosljedan![]()

Kako je kujica nestala nakon poraza, sakrio se pod mačkov rep, izašao nakon 7 dana, ni čestitao nije

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Pa hebem mu mater i vi ste nama protivnik pa ne pričamo toliko o tom modelu, de malo prokomentarišite raspad Zvijezde, Jedinstva, i to su vam protivnici.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:32Mozda zato sto igramo u istom rangu, sto ste protivnik, sto se krvimo na temi. Milion i jedan razlog na tvoje pitanje.simonknows je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:30A opet, šta vas briga? Volite nas ili kompleks? Treće nema, a da nas volite sumnjam.
A dalje, koliko god da se krvimo, kao klib uopste vas ne mrzim.
A krvimo se na temi baš zato što nas stalno spominjete.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.