Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Wow pa covjece na istoj poziciji sve, samo su CCB igrali Tosin i Colwill i obojica se povrijede pa koja sreca
- wadethegreat
- Kontakt:
Buraz prva je utakmica sezone a do sada je igrao u West hamu koji je krs od ekipe...
Odlican im je bio i na pripremama.
Kudus kao i Simons moze svugdje to smo i trazili zato su on i Simons mete bili.
Nije mi zao sto ga nismo doveli jer to znaci da ce Simons doci onako govorim za Garnacha je Ronaldinho...
E cuj i Tosin.
Krenulo nizbrdo.
Treba odmah stopera ganjati.
Nije mi zao sto ga nismo doveli jer to znaci da ce Simons doci onako govorim za Garnacha je Ronaldinho...
E cuj i Tosin.
Krenulo nizbrdo.
Ja nisam upratio da je imao dosad dobru tekmu za Totenhem, eto ima dvije asistencije protiv Barnlija koji je uzas svih uzasa. Nece svakako nikad zaigrati za nas tako da ... Ako biram izmedju Simonsa i Kudusa, daj mi Simonsa, jer je to cijena koja se poklapa a ne cijena sa Garnacom.wadethegreat je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:21Buraz prva je utakmica sezone a do sada je igrao u West hamu koji je krs od ekipe...
E cuj i Tosin.
Krenulo nizbrdo.
Samo da ne bude Harvud Belis, jel ko gledao Diomandea, ovako mi izgleda super po onom sto sam gledao, doduse isao bi na AFCON
- wadethegreat
- Kontakt:
Treba nam neko ko moze u pas igri zamijeniti Colwilla.
On je igrao tog centralnog stopera kad smo u posjedu.
Diomande je slicniji Fofani.
Antonio Silva bi vise odgovarao.
wadethegreat je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:46Treba nam neko ko moze u pas igri zamijeniti Colwilla.
- wadethegreat
- Kontakt:
Prvo kompilacija jedne tekme apsolutno nista ne znaci ko sto si sam rekao za Kudusa...
Konfliktan si.
Diomande je odlican igrac isto ali bi Silva vise odgovarao za Colwill poziciju meni barem.
Imamo vec slicnih profila Diomandeu u ekipi.
Ono ako moze obojica najbolje bi bilo

Konfliktan si.
Diomande je odlican igrac isto ali bi Silva vise odgovarao za Colwill poziciju meni barem.
Ono ako moze obojica najbolje bi bilo

Jesam i stojim iza toga, mozemo vidjeti na Maduekeu ako pogledamo tekmu protiv Vulvsa, ja nisam ovo poslao da kazem da je on zvijer da samo tu igra, da je idealan profil, vec da kazete ako znate kakav je i tu jer ga ja nisam gledao, moze li biti dobra opcija i postoji li mogucnost da se krene po njega. Ja se ne svadjam druze ja sam samo poslao da prodiskutujemo, ok ti smekas kudusa ja ne i nije problem.wadethegreat je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:25Prvo kompilacija jedne tekme apsolutno nista ne znaci ko sto si sam rekao za Kudusa...
Konfliktan si.
Ono ako moze obojica najbolje bi bilo![]()
![]()
Niko nije rekao Kudus je los igrac, dobar je igrac itekako al da je klasa za mene nije. Za tebe mozda jeste, ali moje misljenje nije takvo.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kazem da je bolje njega bilo dovesti ili ostaviti Georgea ili dovesti Fofanu iz Lyona sve bolja opcija od Garnacha.
Nebitno nadam se stoperu odmah iza Simonsa i Garnacha.
Nebitno nadam se stoperu odmah iza Simonsa i Garnacha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.