sesa kralju cestitam,....uz ovu ekipu sada i ove momke iz nase skole mozemo daleko milicevic,dreznjak,sesar,rozic,arezina,martinovic,markovic,mali peric iz juniora,j.anicic,zovko mali vlaho iz juniora oni trebaju nositi zrinjski za dvije tri godineMandrake je napisao/la:BROTNJO NEODLUČENO ODIGRALO S DINAMOM
Pred 3500 gledatelja nogometaši Brotnja su u prijateljskoj utakmici s Dinamom odigrali neriješeno 1:1. Dinamo je u prvom poluvremenu preko Krstanovića došao do prednosti, a izjednačujući pogodak postigao je Josip Sesar. Nakon neslavnog debija na klupi Dinama trener Čačić je kazao kako nije nezadovoljan.
Igrač Zrinjskog Josip Sesar, koji je u Brotnju bio na posudbi u prvom dijelu sezone, a sada je dobio Musin poziv bio je igrač koji je Brotnju donio izjednačenje. U kratkoj izjavi za medije kazao je kako je zadovoljan rezultatom i činjenicom da su tribine bile pune. „ Lijep je osjećaj postići pogodak Dinamu, posebno nama mladim igračima, stvarno je lijep osjećaj ali i poticaj za nastavak.“
Bravo Sesa majstore! Sad samo nastavi ovako u dresu Zrinje
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re:
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905
Re: HŠK Zrinjski
almir bekic ipak u tuzlu doso.....sretno mu.....uprava pregovara sa nekoliko veznjaka,pa cemo vidit oce li ijedan doci
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
HŠK Zrinjski: Nužna pojačanja u veznom redu

Na zapadu ništa novo, mogla bi se opisati situaciju u HŠK Zrinjski, bar što se tiče novih imena u momčadi.
Iako u klubu ne žele priznati odlasci petorice nogometaša ozboljno su poljuljali najavljene ambicije kluba, a on je plasman u Europu. Najviše će se to osjetiti u veznom redu jer su Plemići ostali bez Zadre, Žižovića i Dure koji su bili važna karika u igri Zrinjskog proteklih sezona.
Kada se njima trojici pridodaju još Kutalia, Sušić, a evo sada i Šunjić koji će karijeru najvjerojatnije nastaviti u Ukrajini, onda je jasno koliko je Zrinjski igrački slabiji u odnosu na kraj prošle sezone. Što se tiče dolazaka, tu nema nikakvih novosti i za sada je Ivešić jedino novo ime među Plemićima.
Iako se proteklih dana uveliko pisalo i pričalo o dolascima nekih igrača iz Hrvatske, to se do danas nije desilo. Sigurno je da je sada prioritet pojačati se u veznom redu i to sa nekim iskusnim i provjernim nogometašom koji bi mogao zakrpati rupe u sredini koje su nastale odlascima gore navedenih nogometaša

Na zapadu ništa novo, mogla bi se opisati situaciju u HŠK Zrinjski, bar što se tiče novih imena u momčadi.
Iako u klubu ne žele priznati odlasci petorice nogometaša ozboljno su poljuljali najavljene ambicije kluba, a on je plasman u Europu. Najviše će se to osjetiti u veznom redu jer su Plemići ostali bez Zadre, Žižovića i Dure koji su bili važna karika u igri Zrinjskog proteklih sezona.
Kada se njima trojici pridodaju još Kutalia, Sušić, a evo sada i Šunjić koji će karijeru najvjerojatnije nastaviti u Ukrajini, onda je jasno koliko je Zrinjski igrački slabiji u odnosu na kraj prošle sezone. Što se tiče dolazaka, tu nema nikakvih novosti i za sada je Ivešić jedino novo ime među Plemićima.
Iako se proteklih dana uveliko pisalo i pričalo o dolascima nekih igrača iz Hrvatske, to se do danas nije desilo. Sigurno je da je sada prioritet pojačati se u veznom redu i to sa nekim iskusnim i provjernim nogometašom koji bi mogao zakrpati rupe u sredini koje su nastale odlascima gore navedenih nogometaša
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
polu spica jednog i jednog defanzivca...to bi bilo dovoljnoRosas7 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Nužna pojačanja u veznom redu

Hrvoje Miličević: Uz pomoć navijača do zacrtanog cilja

Hrvoje Miličević već u svojoj prvoj seniorskoj sezoni postao je standardan nogometaš Zrinjskog.
Njegove dobre igre dobile su potvrdu i u kamp HNS-a u Umagu gdje je boravio desetak dana, a ovih dana se vratio u Mostar, te se priključio pripremama svog Zrinjskog.
Kako je bilo u kampu Hrvatske nogometne reprezentacije?
Bilo je odlično i bili smo u Umagu od 03., do 12. siječnja. Tamo sam imao priliku surađivati sa legendama Hrvatske reprezantacije kao što su Kovač, Tudor, Mornar Krpan, Butina.
Imao si pozive i za mlađe selekcije BiH, pa možeš li usporediti te dvije reprezentacije.
Ne mogu to uspoređivati jer za BiH nisam dobio nikakav službeni poziv, pa da tako ne mogu uspoređivati te dvije reprezentacije.
Kako teku pripreme Zrinjskog za novu sezonu?
Pripreme teku prema planu i programu. Ostajemo u Mostaru pa Idemo u Istru na turnir, te se vraćamo u samom finišu pripremnog razdoblja.
Odlazaka je puno, momčadi se za sada priključio samo jedan novi igrač, pa gdje je po tebi Zrinjski najslabiji?
Da, otišla su nam 4 nogometaša skoro svi iz veznog reda. Sa Šunjićem se još ne zna, ali vjerovatno će nas i on napustiti. Sada je na struci je da odluči gdje smo najtanji.
Može li Zrinjski na proljeće ostvariti ambicije i plasirati se u Europu?
Sigurno da možemo. Kostur ekipe je tu imamo povoljan raspored i uz malo sreće siguran sam da možemo do Europe.
Tko je po tebi glavni kandidat za prvaka, a tko bi mogao u niži rang?
Po meni to je Željeznicar s tim da je mala razlika između njih i Širokog koji se neće predati do zadnjeg kola ,a u niži rang bi mogla momčad Slavije.
Za kratko vrijeme si puno napredovao. Postao si standardan nogometaš u prvoj momčadi. Jesi li se tome nadao i kako si zadovoljan svojim igraama?
Nisam se tome nadao. Praktički ja sam još junior, i mislim da sam priliku koju sam dobio na najbolji način iskoristio. Što se tiče moje igre sigurno tu ima prostora za napredak i da će to biti još bolje.
Ima li u mlađim kategorijama Zrinjskog netko tko bi mogao tvojim stopama?
Naravno da ima. Omladinska škola Zrinjskog je uvijek davala dobre igrače i zato sam siguran da će netko krenuti mojim stopama.
Na proljeće se vraćaju i navijači na tribine, pa da li će Vam biti lakše igrati?
Narano jedva čekamo da nam se vrate naši Ultrasi. Bilo je jako čudno igrati utakmice bez gledatelja, i naravno da nam je njihova pomoć potrebna. Uz njihovu pomoć i podršku lakše ćemo do bodova i naravno do zacrtanog cilja.

Hrvoje Miličević već u svojoj prvoj seniorskoj sezoni postao je standardan nogometaš Zrinjskog.
Njegove dobre igre dobile su potvrdu i u kamp HNS-a u Umagu gdje je boravio desetak dana, a ovih dana se vratio u Mostar, te se priključio pripremama svog Zrinjskog.
Kako je bilo u kampu Hrvatske nogometne reprezentacije?
Bilo je odlično i bili smo u Umagu od 03., do 12. siječnja. Tamo sam imao priliku surađivati sa legendama Hrvatske reprezantacije kao što su Kovač, Tudor, Mornar Krpan, Butina.
Imao si pozive i za mlađe selekcije BiH, pa možeš li usporediti te dvije reprezentacije.
Ne mogu to uspoređivati jer za BiH nisam dobio nikakav službeni poziv, pa da tako ne mogu uspoređivati te dvije reprezentacije.
Kako teku pripreme Zrinjskog za novu sezonu?
Pripreme teku prema planu i programu. Ostajemo u Mostaru pa Idemo u Istru na turnir, te se vraćamo u samom finišu pripremnog razdoblja.
Odlazaka je puno, momčadi se za sada priključio samo jedan novi igrač, pa gdje je po tebi Zrinjski najslabiji?
Da, otišla su nam 4 nogometaša skoro svi iz veznog reda. Sa Šunjićem se još ne zna, ali vjerovatno će nas i on napustiti. Sada je na struci je da odluči gdje smo najtanji.
Može li Zrinjski na proljeće ostvariti ambicije i plasirati se u Europu?
Sigurno da možemo. Kostur ekipe je tu imamo povoljan raspored i uz malo sreće siguran sam da možemo do Europe.
Tko je po tebi glavni kandidat za prvaka, a tko bi mogao u niži rang?
Po meni to je Željeznicar s tim da je mala razlika između njih i Širokog koji se neće predati do zadnjeg kola ,a u niži rang bi mogla momčad Slavije.
Za kratko vrijeme si puno napredovao. Postao si standardan nogometaš u prvoj momčadi. Jesi li se tome nadao i kako si zadovoljan svojim igraama?
Nisam se tome nadao. Praktički ja sam još junior, i mislim da sam priliku koju sam dobio na najbolji način iskoristio. Što se tiče moje igre sigurno tu ima prostora za napredak i da će to biti još bolje.
Ima li u mlađim kategorijama Zrinjskog netko tko bi mogao tvojim stopama?
Naravno da ima. Omladinska škola Zrinjskog je uvijek davala dobre igrače i zato sam siguran da će netko krenuti mojim stopama.
Na proljeće se vraćaju i navijači na tribine, pa da li će Vam biti lakše igrati?
Narano jedva čekamo da nam se vrate naši Ultrasi. Bilo je jako čudno igrati utakmice bez gledatelja, i naravno da nam je njihova pomoć potrebna. Uz njihovu pomoć i podršku lakše ćemo do bodova i naravno do zacrtanog cilja.
Juniori HŠK Zrinjski najbolja mlada ekipa grada Mostara
Juniori HŠK Zrinjnski proglašeni su najbolju mladu momčad grada Mostara za 2011. godinu. Juniori sa trenerom Dariom Zadrom osvojili su lani Kup BiH, te nastupali u finalu doigravanja za prvaka BiH.
Svaka čast momci, vi ste budućnost našeg kluba
. Usput da kažem, mada većina to znate, Toni Šunjić 100% prelazi u Zoryu, ovih dana dok on obavi liječnički pregled, Zorya i Zrinjski će se dogovoriti o visine odštete.
Juniori HŠK Zrinjnski proglašeni su najbolju mladu momčad grada Mostara za 2011. godinu. Juniori sa trenerom Dariom Zadrom osvojili su lani Kup BiH, te nastupali u finalu doigravanja za prvaka BiH.
Svaka čast momci, vi ste budućnost našeg kluba

Sretno mu,moze samo menadzeru Naletilicu zahvaliti na taj transfer u NK Zagreb u Zrinjskom nije u jesenjem djelu odigrao utakmice da valja poceo je u samo dvije dok je par navrata ulazio sa klupe tako da nece bit nekakvog zaljenja za njim.Grdan je napisao/la:Vlado Zadro potpisao za Zagreb.
Otisli za sada:
Zadro(slobodan u NK Zagreb)
Zizovic(slobodan u FK Borac BL)
Susic(slobodan u Leotar najvjerovatnije)
Duro(slobodan igrac)
Sunjic (500 000 Eura u Zoryu)
Dosli:
Ivesic(slobodan iz Travnik)
Ode vam Hadzic izgleda na Grbavicu
do kad ima ugovor s vama? nema Gušo zagrizo i to pravo nastoji ga dovesti po svaku cijenu 

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
moze ako istresu novce za njega.....Hoomer je napisao/la:Ode vam Hadzic izgleda na Grbavicudo kad ima ugovor s vama? nema Gušo zagrizo i to pravo nastoji ga dovesti po svaku cijenu

HŠK Zrinjski-NK Bigeste 6:1
HŠK Zrinjski je danas na pomoćnom igralištu svoga stadiona svladao momčad NK Bigeste 6:1.
To je u neku ruku i povijesna utakmica jer je prva koja je odigrana na terenu sa umjetnom travom koja je postavljena na pomoćno igralište.
HŠK Zrinjski je nastupio u sastavu: Melher, Stojkić, Zeko, Džidić, Popović, Miličević, Aničić, Arežina, Žuržinov, Marjanović i Bekić.
NK Bigeste: Brkić, F. Kraljević, Vištica, M. Živkušić, Šunjić, Lauc, P. Puljić, Granić, M. Kraljević, I. Živkušić i Biško
U prvom dijelu gledali smo totalnu nadmoć Plemića sa velikim brojem dobrih akcija i prigoda. To prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 4:1. Strijelci za Zrinjski bili su Bekić 2, Aničić i Marjanović. Za Bigetse je pogodio Živkušić.
U drugom dijelu Musa je zamijenio sastav, te su za Zrinjski nastupili:
Marković, Perić, Marić, Vrdoljak, Lamešić, Rozić, Miletić, Martinović, Jackson, Drežnjak i Pehar.
I u tom drugom dijelu Zrinjski je bio bolji, te je preko Drežnjaka i Pehara postavljen konačan rezultat 6:1.
Momcima svaka cast na prikazanoj igri.Bude li ovako u prvenstvu idemo u Europu sigurno..
HŠK Zrinjski je danas na pomoćnom igralištu svoga stadiona svladao momčad NK Bigeste 6:1.
To je u neku ruku i povijesna utakmica jer je prva koja je odigrana na terenu sa umjetnom travom koja je postavljena na pomoćno igralište.
HŠK Zrinjski je nastupio u sastavu: Melher, Stojkić, Zeko, Džidić, Popović, Miličević, Aničić, Arežina, Žuržinov, Marjanović i Bekić.
NK Bigeste: Brkić, F. Kraljević, Vištica, M. Živkušić, Šunjić, Lauc, P. Puljić, Granić, M. Kraljević, I. Živkušić i Biško
U prvom dijelu gledali smo totalnu nadmoć Plemića sa velikim brojem dobrih akcija i prigoda. To prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 4:1. Strijelci za Zrinjski bili su Bekić 2, Aničić i Marjanović. Za Bigetse je pogodio Živkušić.
U drugom dijelu Musa je zamijenio sastav, te su za Zrinjski nastupili:
Marković, Perić, Marić, Vrdoljak, Lamešić, Rozić, Miletić, Martinović, Jackson, Drežnjak i Pehar.
I u tom drugom dijelu Zrinjski je bio bolji, te je preko Drežnjaka i Pehara postavljen konačan rezultat 6:1.
Momcima svaka cast na prikazanoj igri.Bude li ovako u prvenstvu idemo u Europu sigurno..

odvadi malo rođakbekicamir je napisao/la:Sretno mu,moze samo menadzeru Naletilicu zahvaliti na taj transfer u NK Zagreb u Zrinjskom nije u jesenjem djelu odigrao utakmice da valja poceo je u samo dvije dok je par navrata ulazio sa klupe tako da nece bit nekakvog zaljenja za njim.Grdan je napisao/la:Vlado Zadro potpisao za Zagreb.
Otisli za sada:
Zadro(slobodan u NK Zagreb)
Zizovic(slobodan u FK Borac BL)
Susic(slobodan u Leotar najvjerovatnije)
Duro(slobodan igrac)
Sunjic (500 000 Eura u Zoryu)
Dosli:
Ivesic(slobodan iz Travnik)

Einigkeit und Recht und Freiheit
1 000 000 eura i nek noseRosas7 je napisao/la:moze ako istresu novce za njega.....Hoomer je napisao/la:Ode vam Hadzic izgleda na Grbavicudo kad ima ugovor s vama? nema Gušo zagrizo i to pravo nastoji ga dovesti po svaku cijenu
![]()
,on je pod ugovorom

ma nije ni prvoj postavi kod nas,ima velik potencijal da izraste u vrhunskog golmana,na njemu bi trebali dobro zaraditiuniversum je napisao/la:1 000 000 eura i nek noseRosas7 je napisao/la:moze ako istresu novce za njega.....Hoomer je napisao/la:Ode vam Hadzic izgleda na Grbavicudo kad ima ugovor s vama? nema Gušo zagrizo i to pravo nastoji ga dovesti po svaku cijenu
![]()
,on je pod ugovorom
![]()
,drage volje cemo ga dat
universum je napisao/la:1 000 000 eura i nek noseRosas7 je napisao/la:moze ako istresu novce za njega.....Hoomer je napisao/la:Ode vam Hadzic izgleda na Grbavicudo kad ima ugovor s vama? nema Gušo zagrizo i to pravo nastoji ga dovesti po svaku cijenu
![]()
,on je pod ugovorom
![]()
,drage volje cemo ga dat

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
nece sigurno vidjet cesHoomer je napisao/la:universum je napisao/la:
1 000 000 eura i nek nose![]()
,drage volje cemo ga dat
![]()
na kraju će biti izašli su mu u susret i raskinuli ugovor
pošto je to kod nas "transfer" No.1

nadajte seHoomer je napisao/la:
![]()
na kraju će biti izašli su mu u susret i raskinuli ugovor
pošto je to kod nas "transfer" No.1

Kad sam nazvao Hadzica nasmijao se i rekao:pa sta cu brate u Zelji tamo nema plate po pola godine,jedino Zeba ima redovnu placu !

hahahahahahahahahahahahahah zna Hadžićbekicamir je napisao/la:Kad sam nazvao Hadzica nasmijao se i rekao:pa sta cu brate u Zelji tamo nema plate po pola godine,jedino Zeba ima redovnu placu !![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
bekicamir je napisao/la:Kad sam nazvao Hadzica nasmijao se i rekao:pa sta cu brate u Zelji tamo nema plate po pola godine,jedino Zeba ima redovnu placu !![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.