https://streamable.com/isyga
[Holmes] **** familiar w/ Kings’ thinking: "Vivek thinks Buddy [Hield] has Steph Curry potential.” Am told that fixation was a key driver in deal.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
[Holmes] **** familiar w/ Kings’ thinking: "Vivek thinks Buddy [Hield] has Steph Curry potential.” Am told that fixation was a key driver in deal.
amerosm je napisao/la:Mike Adamle @TheMikeAdamle 18m18 minutes ago
REPORT: Butler is involved in the LAL - Bulls trade talk. Lou Williams, Jordan Clarkson, & Julius Randle have been brought up - MCW as well.![]()
Nazalost previse dobro po nas da bi bilo istinito...
Kako sam ja povezao NBC reporter za Chicago i kazu da je pouzdan...Sada koliko je to istinito ni sam ne znam...NEZALAGANJE je napisao/la:Ko je ovaj lik sto je prenio info uopste?Niko od poznatijih insajdera nista ne pominje...amerosm je napisao/la:Mike Adamle @TheMikeAdamle 18m18 minutes ago
REPORT: Butler is involved in the LAL - Bulls trade talk. Lou Williams, Jordan Clarkson, & Julius Randle have been brought up - MCW as well.![]()
Mislim da je ovo prilicno nerealno da prodje al ako bi proslo ....amerosm je napisao/la:Mike Adamle @TheMikeAdamle 18m18 minutes ago
Divac "Mislim da je sada jasno da sam ja najgori GM lige"Epidaurus je napisao/la:Mislim da je ovo prilicno nerealno da prodje al ako bi proslo ....amerosm je napisao/la:Mike Adamle @TheMikeAdamle 18m18 minutes ago
Nazalost previse dobro po nas da bi bilo istinito...![]()
![]()
![]()
[Vlade] Vlade just said the Kings had a better offer 2 days ago for Cousins and didn't take it.
Nadam se da si upratio cijelu izjavu,jer je ovo izvuceno iz konteksta.Da,rekao je da je imao bolju ponudu prije 2 dana,ali da je ista "nestala" iliti povucena.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:[Vlade] Vlade just said the Kings had a better offer 2 days ago for Cousins and didn't take it.
Nisu ga mogli spursi dovesti pa ga odma nije htio nikoIlCapitano je napisao/la:Woj kaže da nije istina da nije postojao market za Cousinsa. Kingsi su došli na AS vikend i već izabrali par timova sa kojima žele razgovarati, drugi nikad nisu dobili pozive ili njihovi pozivi nisu uzvraćeni. Također, Kingsi su već duže vremena htjeli i imali spreman ovaj deal sa NOP, al' Vivek nije dao do jučer i požurili su ovo odraditi prije nego se opet predomisli.
Još jedna ogromna greška neiskusnog GM-a. Umjesto da napravi 'bidding war' on prije vremena sebi skrati opcije...
Nije da ga niko nije zelio, ali niti jedan tim nije zelio ponuditi previse za njega. Barem tako Woj tvrdi.Torres_9 je napisao/la:joj price da ga niko nije zelio jbt,k' o da je mrtvi olos.Nije gori od beaslya i jr smitha nema sanse
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vecu trejd vrijednost? Nema sigurno.Epidaurus je napisao/la:Razumljivo je meni da nijedan tim nije htio ponuditi nesto previse za njega tipa 2 lutrijska picka plus jednog kvalitetnog rotacijskog igraca i jedan onako fin potencijal al ovo za sta su covjeka dali (i jos solidnog rotacijskog igraca) je apsolutno presmijesno. Nemoguce jednostavno da nisu mogli nista kvalitetnije od ovog dobit, ovo je vjerovatno najgluplji trejd u novijoj historiji NBA lige. Vidjecemo sta ce dobit Indiana il Bullsi za Georgea odnosno Butlera (siguran sam da ce bar jedan od njih bit trejdovan il sad il na ljeto), a Boogie po meni ima vecu vrijednost od obojice i bolji je igrac od obojice.
Ja odluku Lakersa razumijem. Možda malo precjenjujem Ingrama jer ga i dalje vidim kao najvećeg potencijala s drafta, al baš mi se sviđa ono što on može ponuditi. U trenutnim Lakersima Ingram je (precjenjivao ga ja ili ne) jedini koji se može razviti u potencijalnu prvu ili drugu opciju. Danas je nemoguće (a i kroz historiju) napraviti contendera bez jednog svog takvog igrača koji će činiti osnovu momčadi, a vremenom i privući druge dobre košarkaše. Cousins s druge strane nije ta top klasa (LeBron, KD, Kawhi, Russ, Harden, Curry) koja garantuje da bi bili dobitnici u takvom tradeu.NEZALAGANJE je napisao/la:LAL Ingrama nisu htjeli dati za njega,treba li ici dalje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.