FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
...
Iii,šta je bilo na treningu?
Re: ...
Parola "NASTAVI NIZ" malo navijanja i to je sve bilo na pomocnom terenu...onda su igraci presli na glavni, gdje su se uigravali na kraju pucali penaleDANDY je napisao/la:Iii,šta je bilo na treningu?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
...
Hvala!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Nek se ponovi.....

Nek se ponovi.....

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Niko meni da odgovori u koliko je sati tekma sa leotarom? 

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dedo Nezir - legenda sa juga!
Sutra rutinski odraditi Čelik, dobro je pa ćemo biti na TV-u, ako ne odem u Zenicu, jaran mi još nije siguran hoće li se moći izvući sa posla

Sutra rutinski odraditi Čelik, dobro je pa ćemo biti na TV-u, ako ne odem u Zenicu, jaran mi još nije siguran hoće li se moći izvući sa posla

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Evo sad sam se uvjerio i na slici, ali nisam ranije htio napisati.
Haris Hajradinović prekomandovan iz juniora u prvi tim.
U mom svijetu važe moja pravila
može li malo više informacija o njemu ?TheDinoRules je napisao/la:Evo sad sam se uvjerio i na slici, ali nisam ranije htio napisati.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jel to ovaju zeleno-crnim kopačkama? Desno od Baljića.
Ja sam čuo Osim ga prošle sedmice pogledao jednom i odmah mu rekli da trenira sa prvim timom.
Ja sam čuo Osim ga prošle sedmice pogledao jednom i odmah mu rekli da trenira sa prvim timom.
Ž '21!
Ako nije problem onom liku sto je postavljo stream protiv Kozare,nek i sada postavi,i bolje na veetle.tv nego na justin.tv,puno je brze...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svaki put kad ovo pogledam zanijemim

Ja znam odakle sam...
Dobro bi bilo kada bi neko sa zvaničnog Željinog portala napravio neku priču o Dedi Neziru. Vjerujte mi da bi imao što-šta reći.Bianconeri1988 je napisao/la:Dedo Nezir - legenda sa juga!![]()
![]()
Dedo Nezir je veliki dingospo, a kaže da mu je Torpedo omrzo, odkako nam klepiše igrače, a bio sam u najboljim godinama tada i došlo mi je da ih sve skršim. Lopovska posla. Od tada sa njima samo zdravo za zdravo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja svaku utakmicu na Grbavici prvo odem s njim se fino pozdravim pa onda tražim jarane... 

Ž '21!
-
- Kontakt:
jel to prijenos sutra čelik željo??? ja gledao na stranici bhrt i ne piše nigdje da će biti prijenosaBianconeri1988 je napisao/la:Dedo Nezir - legenda sa juga!![]()
![]()
Ama kada je fino vrijeme Dedo uvijek sjedi na iugositoku kraj reflektora, onaj dio bez stolica.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja svaku utakmicu na Grbavici prvo odem s njim se fino pozdravim pa onda tražim jarane...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nije prekomandovan nego je imao trening sa prvim timom kao i jos nekoliko njih.To znam jer je i prosle sedmice nekoliko njih imalo trening sa prvim timom.Imao je da bira da trenira sa prvim ili sa juniorima sat poslije.TheDinoRules je napisao/la:Evo sad sam se uvjerio i na slici, ali nisam ranije htio napisati.
Pozz
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
kako gledam onaj dokumentarac i vidim slavlje igraca i navijaca kada su 1966. pobjedili OFK u beogradu... najezim se 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 6 gostiju.