Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ne vidim nikakvu ideju u napadu, ovo ako ne bude neki penal ili neki odbijanac sretni neće biti gola nažalost. 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Indisponirani su danas ybg. Umjesto da su naloženi do maksimuma
Ja te volim, volim Željo..
Ne pamtim kad smo zadnji put dali gol u zadnjim trenutcima utakmice....
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
ne znam zasto coutinho mora pocinjati sve utakmice a prelose igra... ne bi ni alberto nista losije odigrao.Monolog je napisao/la:Čovječe, Coutinho polumrtav.![]()
Liverpool je ovo morao završiti i to golom Suareza. Taj promašaj bi ih na kraju mogao koštati.Ipak, nadam se da će Redsi ovdje upisati tricu i to golom Allena.
cim sam onog anichebea vidio znao sam da ce nas sj.ebati
You are someone else I am still right here
Umjesto +9 u odnosu na United bit ce +6 (dat ce nam i gol jos jedan ).
Kakvu smo sansu prokockali
Kakvu smo sansu prokockali

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ovdje samo može iz 2 u 1
ovo prosipanje bodova može koštati 4. poze

ovo prosipanje bodova može koštati 4. poze

Da smo sad imali Konu sa klupe da uđe
Steta za ovaj kiks al' ajde jos smo četvrti.

- Paraglajder
- Kontakt:
Ništa ne znači ona pobjeda protiv Evertona kad' smo ovdje kiksali. I mi hocemo TOP4. 

At the end of the storm there's a golden sky..
Sta reci ? Koju poruku porati ? Kome ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Veliki timovi pobjedjuju i kad lose igraju ali ne recimo i Liverpool jer jedan Kolo Ture odigra katastrofalnu utakmicu.
Kakva glupa greska ne mogu da vjerujem ali sta je tu je, idemo dalje i protiv Arsenala ne ocekujem nista posebno osim ako dobijemo bitku na sredini sto je ravno senzaciji...
Tako iskusan igrac ovako kiksa... od 3 opcije on izabere najgoru...
YNWA
Kakva glupa greska ne mogu da vjerujem ali sta je tu je, idemo dalje i protiv Arsenala ne ocekujem nista posebno osim ako dobijemo bitku na sredini sto je ravno senzaciji...
Tako iskusan igrac ovako kiksa... od 3 opcije on izabere najgoru...
YNWA
Zadnja izmjena: BigAndy, dana/u 02 feb 2014, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Ogromna prilika danas da se odljepimo, skoro pa se ponistila ona pobjeda u derbiju. Sreca pa imamo sirinu na klupi da udje igrac koji ce presuditi kao sto su danas bili veliki Allen i Kelly. Nije mi jasno sto smo kupili Aspasa ako ga Brendan nece ubacivati.
Nad nama nebo ima da gori!
- BeyKopites
- Kontakt:
Sturridge je isto trebo izaći oko 70 min.
Jeste dao gol al' osim toga uopće nije učestvovao u igri, 0 bodova, beskoristan u napadu bio totalno...
Najviše je kriv Kolo, one stvari se tako iskusnom igraču ne smiju dešavati.I Suarez je mogo dati gol i Sturridge je imo šansu al' kad se sve sagleda zaslužio je WBA ovaj bod iako su na preglup način došli do izjednačenja
Jeste dao gol al' osim toga uopće nije učestvovao u igri, 0 bodova, beskoristan u napadu bio totalno...
Najviše je kriv Kolo, one stvari se tako iskusnom igraču ne smiju dešavati.I Suarez je mogo dati gol i Sturridge je imo šansu al' kad se sve sagleda zaslužio je WBA ovaj bod iako su na preglup način došli do izjednačenja

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
kako smo igrali taman smo bod i zasluzili. uz dosta srece jedino mozemo doci do lige prvaka na kraju sezone.
You are someone else I am still right here
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Onako, realan rezultat na kraju. Dobro su i prosli kako su igrali. Ovo je jedna od najslabijih partija "redsa" ove sezone i ne bi bilo zasluzeno da se uzeo pun plijen.
Pisao sam i ranije o toj nekoj lezernoj igri i kako su nezainteresovani na utakmici, i eto to nam se na kraju osvetilo.
Idemo dalje, sanse za Ligu prvaka su i dalje realne
Pisao sam i ranije o toj nekoj lezernoj igri i kako su nezainteresovani na utakmici, i eto to nam se na kraju osvetilo.
Idemo dalje, sanse za Ligu prvaka su i dalje realne

ZZ
Smesno prosuta dva boda danas, prodao nas Kolo. Inace ocajna tekma, Gerrard i Sterling najbolji u ovom jadu od igre, vrlo indolentno smo delovali od pocetka. Nije kraj sveta, bitno je da se ne gubi na strani, a kod kuce da se uzimaju bodovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.