Ne nadaju se oni da mogu proci,vec to samo kazuDule 078 je napisao/la:Dešavala su se u fudbalu i veća iznenađenja nego da npr sutra Čelik pobjedi 2-0 i prođe na penale. Ne kažem da je to baš realno,ali nije ni nemoguće,a pogotovo nije smiješno što se ljudi nadaju. To je sportski. Šta bi po tebi oni trebali izjavljivati?BLU SKY je napisao/la:Iako su u prvom susretu odigranom na Grbavici izgubili sa 2:0 iz tabora Čelika vjeruju da prednost Željezničara mogu nadoknaditi u sutrašnjem duelu.![]()
ja sto me nasmija, cuj mogu nadoknaditi, sta da zabiju tri a mi nijedan.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa nece skinuti gace i cekati,normalno je da se nadaju i da ce pokusati drugacije ne mozedamirfile je napisao/la:Ne nadaju se oni da mogu proci,vec to samo kazuDule 078 je napisao/la:Dešavala su se u fudbalu i veća iznenađenja nego da npr sutra Čelik pobjedi 2-0 i prođe na penale. Ne kažem da je to baš realno,ali nije ni nemoguće,a pogotovo nije smiješno što se ljudi nadaju. To je sportski. Šta bi po tebi oni trebali izjavljivati?BLU SKY je napisao/la:Iako su u prvom susretu odigranom na Grbavici izgubili sa 2:0 iz tabora Čelika vjeruju da prednost Željezničara mogu nadoknaditi u sutrašnjem duelu.![]()
ja sto me nasmija, cuj mogu nadoknaditi, sta da zabiju tri a mi nijedan.
![]()
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Pa normalno,težak teren,oranica,napaljen domaćin,i da samo do 80.minuta daju jedan gol,drugi uvijek može ući na silu,u nadoknadi i eto....ako bi vaši igrači razmišljali lako ćemo,nema od polufinala ništa.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Ma sa pola snage prolazimo,rutinski.Dule 078 je napisao/la:Pa normalno,težak teren,oranica,napaljen domaćin,i da samo do 80.minuta daju jedan gol,drugi uvijek može ući na silu,u nadoknadi i eto....ako bi vaši igrači razmišljali lako ćemo,nema od polufinala ništa.
pa da nam smogovci sruse seriju amara?!Dule 078 je napisao/la:Pa normalno,težak teren,oranica,napaljen domaćin,i da samo do 80.minuta daju jedan gol,drugi uvijek može ući na silu,u nadoknadi i eto....ako bi vaši igrači razmišljali lako ćemo,nema od polufinala ništa.
ne bi im to mogao oprostiti...
Zadnja izmjena: tm84, dana/u 22 nov 2011, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Celik-Zeljo sutra na testnom kanalu ADSL/MojaTV od 16:30!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nadam se da ce se potruditi momci pa naci stream za nas koji nemamo usluge bhtelecoma (adsl moja tv),kao protiv kozare iako je dosao pred kraj tekme 
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 22 nov 2011, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Hoće li biti i naša utakmica na taj fazon?bistrikboy je napisao/la:Celik-Zeljo sutra na testnom kanalu ADSL/MojaTV od 16:30!
Za sada samo Zeljo i Sarajevo kako sam skontao,to je kao neka testna faza.Dule 078 je napisao/la:Hoće li biti i naša utakmica na taj fazon?bistrikboy je napisao/la:Celik-Zeljo sutra na testnom kanalu ADSL/MojaTV od 16:30!
Znam,zato i pitam,jer igramo protiv drugopomenutihZa sada samo Zeljo i Sarajevo kako sam skontao,to je kao neka tesna faza.
znaci sutra ce se moc pogledat siroki-krajisnik, borac-sarajevo i celik - zeljo?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- spielführer_21
- Kontakt:
Izgleda.. Eto @dule šta nam yebena globalizacija donese..Kevin je napisao/la:znaci sutra ce se moc pogledat siroki-krajisnik, borac-sarajevo i celik - zeljo?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
spielführer_21 je napisao/la:Izgleda.. Eto @dule šta nam yebena globalizacija donese..Kevin je napisao/la:znaci sutra ce se moc pogledat siroki-krajisnik, borac-sarajevo i celik - zeljo?
je li provjereno to za borac-fks?
i kako idu ti prenosi,ima li komentator i sve ostalo?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Koliko znam, nece biti prenosa iz BL te su zato iz BH Telecoma presli na prenos iz Zenice.Dule 078 je napisao/la:je li provjereno to za borac-fks?
Prenosi su potpuno isti kao i oni na BHT, sa njihovim komentatorom, samo u gornjem desnom uglu ne stoji znak BHT nego MOJA TV. Kozara--Željo je prenosio Velid Spaho.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- spielführer_21
- Kontakt:
Ima sve kao na tv: komentator, statistika, grafika i ostalo.. Ne znam hoće li 100 posto biti borac-fks.Dule 078 je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:Izgleda.. Eto @dule šta nam yebena globalizacija donese..Kevin je napisao/la:znaci sutra ce se moc pogledat siroki-krajisnik, borac-sarajevo i celik - zeljo?
je li provjereno to za borac-fks?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
hvala....eh da hoće i ovaj naš mrljavi m-tel nešto slično pokrenuti i za borčeva gostovanja....blago vama 
HT 1.3. kreće sa IPTV i vjerujem da će tada i sa NK Širokim biti nešto konkretnije, akobogda iako i ovo sad je dobroDule 078 je napisao/la:hvala....eh da hoće i ovaj naš mrljavi m-tel nešto slično pokrenuti i za borčeva gostovanja....blago vama
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja kolko znam nece se prenositi borac-sarajevo jer ovi nisu pristali.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Neko napisa da se ove utakmice prenose na ovoj Moja TV/ADSL, to ce vjerovatno biti prenos samo jedne utakmice, cisto sumnjam da prenose sve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ovo je tacno prenose zeljuSarajlijc@ je napisao/la:Ja kolko znam nece se prenositi borac-sarajevo jer ovi nisu pristali.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.