Mozda prije 10 godina, shvatite da je taj fudbal zastario i taj nacin rada, sto se vidjelo u proslom mandatu.MrAmarOsim je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:53Ko se usuđuje spomenuti Amara. Sa njim bi na kraju sezone računali da li bi osvojili 3 ili 2 trofeja, ali ni govora o Amaru, on je tabu tema.
Protiv Veleža bih volio vidjeti ovako nešto
Abdulahović
Troupee - Seedorf - Karamarko - Alić
Lagumdžija - Erick
Vini - Šabić - Cvetanoski
Holandez
Negdje oko 55te-60te u zavisnosti od umora i dobre igre bih izvadio jedno krilo za Boljevića, Šabića za Šošića, te Ericka za Foču. Rakić i/li Krpić po potrebi kasnije.
Smatram da bi bili mnogo brži, protok lopte bi bio lakši, jer Šošić, ponavljam, koliko god dobar bio, na sve 3 tekme dosad odigrane je carinio loptu bez razloga. Smatram da Šabić ne bi toliko carinio loptu, i brže bi razigravao naša krila.
Muftić zaista smatram da treba odmorit utakmicu-dvije. Pad forme je jedno, ali neke njegove reakcije i krajem prošle, i početkom ove sezone govore da bi trebao malo na klupu da se dozove. Pogotovo ovaj gol koji je primio u svoj ugao.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
adzem je u mostaru ili pukovnik ili pokojnik, ja se nadam pozitivnom eto iz nekog inata
Nadam se zbog Želje, samo je Željo bitanKajkutenjoyer je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:32adzem je u mostaru ili pukovnik ili pokojnik, ja se nadam pozitivnom eto iz nekog inata
Eno pitari vratise Husrefa po 10 put, a covjek stariji od Amara 6 godina

Mozda da sad probamo sa nekim trenerom iz Crne Gore. Jedino je jos to preostalo. Probali smo sa domacim, sa trenerima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, nista ne ide. Daj kakvog đetića

Pa sta mislis kako ce to ispasti na kraju? Dosta ga raje na zub docekalo, ali on je veci glupan ko ker kakav kad ga zovnu pa se vraca. Hrvatska liga dosta dobro radi sto se tice trenera, nadam se nekom kvalitetnom sa te strane, ovo ostalo je buranija bila.
Fk Željezničar.
@Pablo11 zar ti nisi jednom nazvao Zekića velikim strategom ?Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:37Pa sta mislis kako ce to ispasti na kraju? Dosta ga raje na zub docekalo, ali on je veci glupan ko ker kakav kad ga zovnu pa se vraca. Hrvatska liga dosta dobro radi sto se tice trenera, nadam se nekom kvalitetnom sa te strane, ovo ostalo je buranija bila.
Edit : Ako se ne varam prije sramote kona sa Univerzitateom i Radnikom.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 10 avg 2025, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ma i tamo su svi kvalitetni treneri zauzeti, to je problem. Ako cemo dovoditi iz Hrvatske likove poput Tomislava Ivkovica ili Stimca, onda cu radije da gledam mahnitovinu Adzema.Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:37Pa sta mislis kako ce to ispasti na kraju? Dosta ga raje na zub docekalo, ali on je veci glupan ko ker kakav kad ga zovnu pa se vraca. Hrvatska liga dosta dobro radi sto se tice trenera, nadam se nekom kvalitetnom sa te strane, ovo ostalo je buranija bila.
Moji san bi bio npr. Matjaz Kek

Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 avg 2025, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Koji nam je najveci poraz u Mostaru?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma Krunoslav Rendulic i ugovor na 3 godine..takav nam trener nekad treba u buducnosti.
-
- Kontakt:
Sta se vidjelo tacno?Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:26Mozda prije 10 godina, shvatite da je taj fudbal zastario i taj nacin rada, sto se vidjelo u proslom mandatu.MrAmarOsim je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:53Ko se usuđuje spomenuti Amara. Sa njim bi na kraju sezone računali da li bi osvojili 3 ili 2 trofeja, ali ni govora o Amaru, on je tabu tema.
Abdulahović
Lagumdžija - Erick
Holandez
Negdje oko 55te-60te u zavisnosti od umora i dobre igre bih izvadio jedno krilo za Boljevića, Šabića za Šošića, te Ericka za Foču. Rakić i/li Krpić po potrebi kasnije.
Smatram da bi bili mnogo brži, protok lopte bi bio lakši, jer Šošić, ponavljam, koliko god dobar bio, na sve 3 tekme dosad odigrane je carinio loptu bez razloga. Smatram da Šabić ne bi toliko carinio loptu, i brže bi razigravao naša krila.
Muftić zaista smatram da treba odmorit utakmicu-dvije. Pad forme je jedno, ali neke njegove reakcije i krajem prošle, i početkom ove sezone govore da bi trebao malo na klupu da se dozove. Pogotovo ovaj gol koji je primio u svoj ugao.
Koliko znam preuzeo ekipu bez samopouzdanja, slicno kao i sada preplacena i puna skarta.
Sa Hajdarom i Sabanadzovicem dosao do mjeata koje vodi u Evropu (to je rezultat kojim dizete Corica). Gluposti adminiatracije nam nisu dozvolile da igramo Evropu.
Druga sezona ekipa za titulu, najjaci bili daleko. A pazi nije najskuplji roster, nego bas ovako 3 ili 4. U igra za dupli krunu, kup bi uzeli 99%.
Treca dok je iole novca bilo, bili smo u vrhu i utrci za titulu. Kasnije korona i posljedice iste.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Jbt gledam proveo u Sarajevu oko 8 godina, ja bi se zakleo da je bar 15, isto amar kod nas 9 a reko bi 15 tak

=\_1921_/=
Velež – Željezničar 6:2 — 01.06.1986.
Velež – Željezničar 5:1 — 07.10.1989.
Velež – Željezničar 5:2 — 03.06.1979.
Velež – Željezničar 3:0 — 22.07.1979.
Velež – Željezničar 4:2 — 31.08.1986.
Velež – Željezničar 4:2 — 26.04.2014.
Velež – Željezničar 3:1 — 22.05.1983.
Od njega se mnogo očekivalo u vakat ali mislim da im neće biti prvi napadač ako im kone daju Oliveiru.
Kako god, mislim da imamo dobre šanse u Mostaru za pobjedu.
-
- Kontakt:
Na osnovu cega to mislis?
Ljudi su igrali x sa Borcem i pobijedili Siroki u gostima, a mi ganjali remi protiv Rudara i Radnika...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
ma bit ce to dobro19fkz21 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:34Nadam se zbog Želje, samo je Željo bitanKajkutenjoyer je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:32adzem je u mostaru ili pukovnik ili pokojnik, ja se nadam pozitivnom eto iz nekog inata
-
- Kontakt:
ako nadodamo na to i bojkot igraca u zadnjoj sezoni, kako god vi to voljeli ili ne, Amar Osim ima rezultate i vjerujem da i u danasnjoj ligi bi pojeo sve ove trenercicezeljovolimte je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:51Sta se vidjelo tacno?Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:26Mozda prije 10 godina, shvatite da je taj fudbal zastario i taj nacin rada, sto se vidjelo u proslom mandatu.MrAmarOsim je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:53Ko se usuđuje spomenuti Amara. Sa njim bi na kraju sezone računali da li bi osvojili 3 ili 2 trofeja, ali ni govora o Amaru, on je tabu tema.
Abdulahović
Lagumdžija - Erick
Holandez
Koliko znam preuzeo ekipu bez samopouzdanja, slicno kao i sada preplacena i puna skarta.
Sa Hajdarom i Sabanadzovicem dosao do mjeata koje vodi u Evropu (to je rezultat kojim dizete Corica). Gluposti adminiatracije nam nisu dozvolile da igramo Evropu.
Druga sezona ekipa za titulu, najjaci bili daleko. A pazi nije najskuplji roster, nego bas ovako 3 ili 4. U igra za dupli krunu, kup bi uzeli 99%.
Treca dok je iole novca bilo, bili smo u vrhu i utrci za titulu. Kasnije korona i posljedice iste.
Misli pozitivno.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 00:40Na osnovu cega to mislis?
Ljudi su igrali x sa Borcem i pobijedili Siroki u gostima, a mi ganjali remi protiv Rudara i Radnika...

-
- Kontakt:
Vise volim biti realistican, nego zivjeti u sarenim lazimaLevin je napisao/la: ↑11 avg 2025, 01:16Misli pozitivno.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 00:40Na osnovu cega to mislis?
Ljudi su igrali x sa Borcem i pobijedili Siroki u gostima, a mi ganjali remi protiv Rudara i Radnika...![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎