Firebase je napisao/la: ↑10 avg 2025, 17:46
Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑10 avg 2025, 17:31
samo 4 boda u naredne dvije i sve se vraća u normalu
Ja bas nisam vjest tim stvarima pa bih zamolio da nam neko slikovito prikaze prva 4 kola sezona kad smo uzeli titule..
Mislim da bi svima bilo jasno da se nepotrebno dize panika.
Nikad mi koliko me sjecanje sluzi nismo imali 3/3 na pocetku sezone..
Donekle si u pravu, po mom misljenju naravno. Nije to samo broj bodova u pitanju.
Igrali smo protiv 3 najvjerojatnije najlosije ekipe. Ne da imamo mali broj bodova nego nemamo igre. Kako onda da ocekujemo u jacim utakmicama igru i bodove...
Sve je naopako nekako za sad.
Hvalili su se da je ostvaren najveci klupski transfer, prodat jako jako bitan igrac koji je bio dobar u oba pravca. Zamjena mu Erik ?
Za napadaca znamo da imamo covjeka koji moze pomoc u posebnom sistemu i koji je ok za zadnjih 20 minuta. Dovedu 3 napadaca koji su ukupno dali nesto vise od 20 golova u karijerama. Imaju vise promjenjenih klubova nego golova.
Vala ja ni desnim bekom nisam nimalo fasciniran, za sad.
Pustili smo covjeka koji je dao onako fin broj golova a za kojeg se svi slazemo da je dosta učestvovao u igri i puno rasteretio napadaca i njegovim dolaskom je taj napadac bio bolji.
Momak koji je prosle sezone bio sasvim ok i svi smo ocekivali od njega velike stvari ove godine, iznenada dobio kapitenska traku i ugasio se.
Reklo bi se niko nije u nekoj formi.
Lijevi bek najizrazeniji do sad a to je vise jer smo tamo godinama krampe imali.
Ima tu nekog kvaliteta ali puno se stvari mora popravit i sveukupna atmosfera podic.
Mene vala brine ova sezona, vidjet cemo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.