Ti ili ne znas citati ili ne shvatas napisano...BegizSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 17:59Nije ti pitanje na mjestu, i nisi mi odgovorio na pitanje.Vanja8 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 17:23Cekaj beže, sta je za tebe klubBegizSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:11
Ne pljuje niko klub, nego upravu. Loša zamjena teza.
Za ostatak komentara, hajde ti nam reci kakva bi to reakcija ljudi trebala biti nakon silnih kikseva uprave? "Nije još gotovo , nek Velež dobije Borca i Zrinjski im uzme bod, mi cemo mlatnut Mladost i Tuzlu glat i eto ga opet smo prvi.." jel ta priča?
1.Uprava ?
2. Igraci ?
3. I Uprava i igraci i svi prateći elementi koji cine takvu organizaciju?
Navedi beže moj dobri koja se struktura ovdje ne pljuje, pa ces sam nadoci ko zapravo mijenja teze?
Uprava/igrači budu i prođu, klub bio prije njih, i ostaje poslije njih.
Konstatacija *pljuješ upravu=pljuješ klub* jednostavno nije tačna.
Znači ko god i kad god dođe u upravu kluba, ili koji god igrač dođe u klub, i šta god da radi, treba ga bezrezervno podržati jer je on dio kluba, samim tim i klub...
Pitam te koja se struktura ne pljuje?
Znaci po tvom pljuj sve, a time ne pljujes klub?
Jedno je ne podržavati rad Uprave, igrace, a drugi par cipela je vrijedjanje ,prijetnje, pljuvanje...
Ko je to postedjen ostao...?
Shvatam nezadovoljstvo, shvatam ljutnju, ali ne shvatam i necu nikada to prihvatiti da pisas po svima radi pojedinaca.