FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2016, 00:16

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@solinas samo koristim priliku napisati to. Koliko god mi napredovali, na nekim poljima nikad necemo.
na svakom polju smo mi napredovali...problem je sto bi ljudi vec u srijedu da se igra sa mancesterom i da sjever bude krcat sa 3,4 milje Fukara...SLOBODA JE DECENIJAMA UNISTAVANA I TREBA VREMENA DA SE VRATI GDJE JOJ JE MJESTO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 22 mar 2016, 00:23

Ovim tempom ,i kad bi sve išlo kako treba , evropska utakmica na Tušnju neće se desit prije 2018 . Desit se može u Zenici ali u Tuzli neće.Igranje u ligi bez ambicije da se uzme trofej nema smisla za klub kakav bi željeli da budemo ." Utješna " nagrada - pretkolo u Evropi , donijelo bi prijeko potreban novac za krpanje rupa , ali to nikako ne treba biti glavni Slobodin motiv. Azmir ima super ideju, ali se bode sa rogatima i sa postojećom zakonskom legislativom,što se tiče i reprograma i stadiona i upravljanja klubom . Svi klubovi imaju veliki problem u nepostojanju zakona o sportu , samim time i problem sa privatizacijom odnosno neprivatizacijom klubova i sportskih društava. Da bi se ulagalo u neki klub, mora postojati jasna vlasnička struktura , mora se znati ko pije , ko plaća i ko je kome dužan. Koliko god neko bio dobronamjeran, ulaganjem u Slobodu, on u stvari čupa stvarnog vlasnika i upravljača klubom iz g.vana.Šta dobija za to ? Skupu sikiraciju . Hoću da kažem da ovakva struktura komplet kluba nema smisla za bilo koga ko ima smisla za biznis . Sve se mora promijeniti iz temelja a to su puževi koraci . Azmir je to načeo a samo zdravi ,strpljivi i dugoviječni će dočekat da vide ono što mi sad namaštavamo .Samo što za razliku od prethodnih godina sad imamo u šta uprijet oči dok čekamo .

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 mar 2016, 00:28

Dobro pesimista, ti si upravo izjavio da Azmir nema smisla za biznis?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 mar 2016, 00:29

wobly92 je napisao/la:Dobro pesimista, ti si upravo izjavio da Azmir nema smisla za biznis?
je l' te sramota zbog tog avatara, a tek potpisa

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 mar 2016, 00:31

Jeste
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 mar 2016, 00:33

:rol: :rol: :rol:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 mar 2016, 00:35

U realnom vremenu, trenutno stanje na tabeli. Evo sta nas,u EL 1QR, ocekuje ako ovako ostane do kraja sezone.
NK Maribor
Partizan Beograd
HJK
Sheriff Tiraspol
AaB
Omonia Nicosia
AIK
Slovan Bratislava
Videoton FC
FK Aktobe
Shakhter Soligorsk
RNK Split
Brøndby IF
Anorthosis Famagusta
IFK Göteborg
Hearts
FK Sarajevo
St. Johnstone
FC Admira Wacker Mödling
KR
Dila Gori
Inter Baku
Odds BK
FC Vaduz
Kairat Almaty
FC Differdange 03
Shamrock Rovers
St. Patrick's Athletic
Cracovia Kraków
Pogon Szczecin
Linfield
Levski Sofia
Beitar Jerusalem
Stabæk Fotball
Kukësi
Belshina Bobruisk
FC Levadia Tallinn
Kalju Nõmme
Pyunik Yerevan
Zimbru Chisinau
Breiðablik
Hapoel Ra'anana
Siroki Brijeg
BST Domzale
Ordabasy
CS Fola Esch
Cliftonville
HB
Rudar

ND Gorica
Shirak Gyumri
Budocnost Podgorica
Zire FK
Käpäz Gäncä
Birkirkara
Shkendija 79
Borac Cacak
FK Radnicki Niš
Víkingur
Slavia Sofia
MTK
Hibernians
Spartak Myjava
MFK Ruzomberok
Suduva Marijampole
Jeunesse Esch
RoPS
Újpest FC
Sioni Bolnisi
FK Jelgava
Teuta Durrës
CSF Speranta
Valur
IFK Mariehamn
FC Lusitans
Atlantas Klaipeda
FC Samtredia
FK Spartaks Jurmala
Partizani
NSÍ Runavík
Trakai
Sloboda Tuzla
Glenavon
Cork City
La Fiorita
Bala Town
FK Shkupi
Sileks Kratovo
UE Santa Coloma
BFC Daugavpils
Bokelj
Balzan FC
FC Infonet
Ararat Yerevan
Folgore/Falciano
Europa FC
Gap Connah's Quay
Llandudno FC

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 22 mar 2016, 00:45

Ima Azmir smisla za biznis, ali mu je po njegovim izjavama ljubav prema Slobodi trenutno preča od ozbiljnog biznisa. Pitam se kad će mu dosadit odmatavat klupko puno čvorova da bi ljubav mogla postat i isplativa, ali ne u smislu da se obogati na Slobodi , nego da je podigne na noge pa da bude sretan .

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 mar 2016, 00:51

kadtrebaglasan je napisao/la:Ima Azmir smisla za biznis, ali mu je po njegovim izjavama ljubav prema Slobodi trenutno preča od ozbiljnog biznisa. Pitam se kad će mu dosadit odmatavat klupko puno čvorova da bi ljubav mogla postat i isplativa, ali ne u smislu da se obogati na Slobodi , nego da je podigne na noge pa da bude sretan .
Kad je izdrzao do sad, sto mislis da ce odustat sad kad je na domaku svojih/nasih snova?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 22 mar 2016, 00:56

Odusto je u decembru , možemo sad raspravljat o tome jel bio blef ili nije ,ali imali smo sreće da su se neke stvari poklopile. Očajni Imamović u potrazi za svježim glasačima ,recimo. Ili, da nas je u pet do dvanaest došlo samo pedesetak ... Sve je to tanak led .

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 mar 2016, 01:12

Drug nema sreća nikakve veze s tim. Niti Azmir pokušava izvući neke pare od Slobode, čak je i u minusu što se očigledno vidi u pogledu Slobode, ali je ipak i u debelom plusu na poslovnom planu. Slažem se s tobom, a i sam je to izjavio, da mu je cilj jaka i stabilna Sloboda koja će funkcionisat normalno i poslije njega, samo mi nisu jasne te izjave da ništa ne ide po planu i da će se teško išta od ovog ostvarit. Pogledaj još jednom gdje smo, a gdje smo bili i koliko je dosad tog "nemogućeg" uradjeno.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 22 mar 2016, 01:26

Azmir Husic jedan je od nas !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 22 mar 2016, 01:57

Pa ništa od zacrtanog plana nije ostvareno,sve je još uvijek u nekim pregovorima kojima se ne nazire kraj. Sve što imamo je respektabilna ekipa i stručni štab i dobra pozicija na tabeli. Reprogram, stadion , sponzori - nula bodova -ni na vidiku, ma koliko svi pričali da je to eto tu, pred kraj. Sve što imamo je Azmir , njegova dobra volja i lova je jedino što nas drži u životu . Sutra da odluči da mu je dosta zayebancije koja mu se servira, ko će ga zamijeniti , gdje bi bili ? To nije pesimizam, to je realno stanje stvari . Ja i ne umišljam da se sve da srediti na ho-ruk ,kolko danas ili ovog mjeseca ali i dugoročni plan nam je pod velikim upitnikom, bez obzira na pozitivna dešavanja što se samog fudbala tiče. Oni koji odlučuju smatraju nas ,koji se gložemo ovako po forumima i mahalama -glupima , dovoljno glupima da pušimo priče tipa sondiramo teren za istok, ili isprobavamo reflektore, pa zaboravimo gdje smo i šta smo.Koliko je ljudi neki dan u sedam naveče buljilo u reflektore "na probi " i vidjelo samo mrak . Pa ... mislim...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 mar 2016, 05:32

Pa reprogram sve to vuče za sobom, kad se on potpiše sve će to doći. Ono što je rečeno je da će biti potpisan do kraja marta, neki dan su izašli možda i malo euforično s time. Ne zna ovdje niko puno o tome osim toga što nam je rečeno, a ako i zna šuti. Azmir je toliko toga dosad prošao i sad kad se treba vode napit s izvora da odustane? Sinoć bi repriza one emisije znači prije nekoliko dana rekao da mu ovo niko neće ogaditi.
A reflektora što se tiče pa rekli su da će biti proba, možda su i probali pa nisu uspjeli da ih upale.
Imamo iskustva dosta s lošim vijestima al sad imamo i toliko razloga da budemo pozitivni i optimistični, hajmo se malo opustit i tako se i ponašat :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2016, 08:24

Deling radi na osposobljavanju reflektora i kako mi je prenio jedan forumas OGROMAN je to posao jer su reflektori užasno zapušteni... Nije to ko i za reprogram odvrni i zamjeni dva osigurača
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 mar 2016, 08:30

staragarda je napisao/la:Deling radi na osposobljavanju reflektora i kako mi je prenio jedan forumas OGROMAN je to posao jer su reflektori užasno zapušteni... Nije to ko i za reprogram odvrni i zamjeni dva osigurača
Znaci nisu samo sijalice u pitanju ? Ako bude trebalo citavu instalaciju postavljati, tesko da cemo ih protiv Sirokog paliti.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 mar 2016, 08:51

Tabela fair-play nakon 22 kola :cool:

slika
tuzlanska Sloboda

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 22 mar 2016, 08:56

Ljudi Gosp Azmir nece stadion samo za slobodu kao sto znate Azmir je veliki navijac reprezentacije i on po svaku cijenu zeli reprezentaciju u Tuzli e sad kako ja to gledam ako ovi iz opstine ne pristanu da vrate stadion klubu ja bi trazio novu lokaciju za isti za 50 miliona se moze napraviti stadion na novoj lokaciji na primjer kasarna ogroman prostor gore ima par lokacija ali ja mislim da ce ovi pristati na ovu njegovu ponudu jer se blize izbori a 10000 glasova nije mala stvar :D

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 mar 2016, 08:59

adnan27 je napisao/la:Ljudi Gosp Azmir nece stadion samo za slobodu kao sto znate Azmir je veliki navijac reprezentacije i on po svaku cijenu zeli reprezentaciju u Tuzli e sad kako ja to gledam ako ovi iz opstine ne pristanu da vrate stadion klubu ja bi trazio novu lokaciju za isti za 50 miliona se moze napraviti stadion na novoj lokaciji na primjer kasarna ogroman prostor gore ima par lokacija ali ja mislim da ce ovi pristati na ovu njegovu ponudu jer se blize izbori a 10000 glasova nije mala stvar :D
Dosta vise glasova je u pitanju :D Inace, uradit ce Azmir nesto, nikad nije obecao nesto a da nije ispunio i iskreno ja sam jos u soku da mi zapravo imamo nekog takvog. Nevjerovatan je osjecaj sjetit se samo gdje smo bili ne tako davno.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2016, 09:02

staragarda je napisao/la:Deling radi na osposobljavanju reflektora i kako mi je prenio jedan forumas OGROMAN je to posao jer su reflektori užasno zapušteni... Nije to ko i za reprogram odvrni i zamjeni dva osigurača
Ako bude zatrebalo neka zovu. :urnebes:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.