na svakom polju smo mi napredovali...problem je sto bi ljudi vec u srijedu da se igra sa mancesterom i da sjever bude krcat sa 3,4 milje Fukara...SLOBODA JE DECENIJAMA UNISTAVANA I TREBA VREMENA DA SE VRATI GDJE JOJ JE MJESTONAJGORA_BAGRA je napisao/la:@solinas samo koristim priliku napisati to. Koliko god mi napredovali, na nekim poljima nikad necemo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Ovim tempom ,i kad bi sve išlo kako treba , evropska utakmica na Tušnju neće se desit prije 2018 . Desit se može u Zenici ali u Tuzli neće.Igranje u ligi bez ambicije da se uzme trofej nema smisla za klub kakav bi željeli da budemo ." Utješna " nagrada - pretkolo u Evropi , donijelo bi prijeko potreban novac za krpanje rupa , ali to nikako ne treba biti glavni Slobodin motiv. Azmir ima super ideju, ali se bode sa rogatima i sa postojećom zakonskom legislativom,što se tiče i reprograma i stadiona i upravljanja klubom . Svi klubovi imaju veliki problem u nepostojanju zakona o sportu , samim time i problem sa privatizacijom odnosno neprivatizacijom klubova i sportskih društava. Da bi se ulagalo u neki klub, mora postojati jasna vlasnička struktura , mora se znati ko pije , ko plaća i ko je kome dužan. Koliko god neko bio dobronamjeran, ulaganjem u Slobodu, on u stvari čupa stvarnog vlasnika i upravljača klubom iz g.vana.Šta dobija za to ? Skupu sikiraciju . Hoću da kažem da ovakva struktura komplet kluba nema smisla za bilo koga ko ima smisla za biznis . Sve se mora promijeniti iz temelja a to su puževi koraci . Azmir je to načeo a samo zdravi ,strpljivi i dugoviječni će dočekat da vide ono što mi sad namaštavamo .Samo što za razliku od prethodnih godina sad imamo u šta uprijet oči dok čekamo .
Dobro pesimista, ti si upravo izjavio da Azmir nema smisla za biznis?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
je l' te sramota zbog tog avatara, a tek potpisawobly92 je napisao/la:Dobro pesimista, ti si upravo izjavio da Azmir nema smisla za biznis?
Jeste
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
U realnom vremenu, trenutno stanje na tabeli. Evo sta nas,u EL 1QR, ocekuje ako ovako ostane do kraja sezone.
-
- Kontakt:
Ima Azmir smisla za biznis, ali mu je po njegovim izjavama ljubav prema Slobodi trenutno preča od ozbiljnog biznisa. Pitam se kad će mu dosadit odmatavat klupko puno čvorova da bi ljubav mogla postat i isplativa, ali ne u smislu da se obogati na Slobodi , nego da je podigne na noge pa da bude sretan .
Kad je izdrzao do sad, sto mislis da ce odustat sad kad je na domaku svojih/nasih snova?kadtrebaglasan je napisao/la:Ima Azmir smisla za biznis, ali mu je po njegovim izjavama ljubav prema Slobodi trenutno preča od ozbiljnog biznisa. Pitam se kad će mu dosadit odmatavat klupko puno čvorova da bi ljubav mogla postat i isplativa, ali ne u smislu da se obogati na Slobodi , nego da je podigne na noge pa da bude sretan .
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Odusto je u decembru , možemo sad raspravljat o tome jel bio blef ili nije ,ali imali smo sreće da su se neke stvari poklopile. Očajni Imamović u potrazi za svježim glasačima ,recimo. Ili, da nas je u pet do dvanaest došlo samo pedesetak ... Sve je to tanak led .
Drug nema sreća nikakve veze s tim. Niti Azmir pokušava izvući neke pare od Slobode, čak je i u minusu što se očigledno vidi u pogledu Slobode, ali je ipak i u debelom plusu na poslovnom planu. Slažem se s tobom, a i sam je to izjavio, da mu je cilj jaka i stabilna Sloboda koja će funkcionisat normalno i poslije njega, samo mi nisu jasne te izjave da ništa ne ide po planu i da će se teško išta od ovog ostvarit. Pogledaj još jednom gdje smo, a gdje smo bili i koliko je dosad tog "nemogućeg" uradjeno.
-
- Kontakt:
Pa ništa od zacrtanog plana nije ostvareno,sve je još uvijek u nekim pregovorima kojima se ne nazire kraj. Sve što imamo je respektabilna ekipa i stručni štab i dobra pozicija na tabeli. Reprogram, stadion , sponzori - nula bodova -ni na vidiku, ma koliko svi pričali da je to eto tu, pred kraj. Sve što imamo je Azmir , njegova dobra volja i lova je jedino što nas drži u životu . Sutra da odluči da mu je dosta zayebancije koja mu se servira, ko će ga zamijeniti , gdje bi bili ? To nije pesimizam, to je realno stanje stvari . Ja i ne umišljam da se sve da srediti na ho-ruk ,kolko danas ili ovog mjeseca ali i dugoročni plan nam je pod velikim upitnikom, bez obzira na pozitivna dešavanja što se samog fudbala tiče. Oni koji odlučuju smatraju nas ,koji se gložemo ovako po forumima i mahalama -glupima , dovoljno glupima da pušimo priče tipa sondiramo teren za istok, ili isprobavamo reflektore, pa zaboravimo gdje smo i šta smo.Koliko je ljudi neki dan u sedam naveče buljilo u reflektore "na probi " i vidjelo samo mrak . Pa ... mislim...
Pa reprogram sve to vuče za sobom, kad se on potpiše sve će to doći. Ono što je rečeno je da će biti potpisan do kraja marta, neki dan su izašli možda i malo euforično s time. Ne zna ovdje niko puno o tome osim toga što nam je rečeno, a ako i zna šuti. Azmir je toliko toga dosad prošao i sad kad se treba vode napit s izvora da odustane? Sinoć bi repriza one emisije znači prije nekoliko dana rekao da mu ovo niko neće ogaditi.
A reflektora što se tiče pa rekli su da će biti proba, možda su i probali pa nisu uspjeli da ih upale.
Imamo iskustva dosta s lošim vijestima al sad imamo i toliko razloga da budemo pozitivni i optimistični, hajmo se malo opustit i tako se i ponašat
A reflektora što se tiče pa rekli su da će biti proba, možda su i probali pa nisu uspjeli da ih upale.
Imamo iskustva dosta s lošim vijestima al sad imamo i toliko razloga da budemo pozitivni i optimistični, hajmo se malo opustit i tako se i ponašat

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Deling radi na osposobljavanju reflektora i kako mi je prenio jedan forumas OGROMAN je to posao jer su reflektori užasno zapušteni... Nije to ko i za reprogram odvrni i zamjeni dva osigurača
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Znaci nisu samo sijalice u pitanju ? Ako bude trebalo citavu instalaciju postavljati, tesko da cemo ih protiv Sirokog paliti.staragarda je napisao/la:Deling radi na osposobljavanju reflektora i kako mi je prenio jedan forumas OGROMAN je to posao jer su reflektori užasno zapušteni... Nije to ko i za reprogram odvrni i zamjeni dva osigurača
Ljudi Gosp Azmir nece stadion samo za slobodu kao sto znate Azmir je veliki navijac reprezentacije i on po svaku cijenu zeli reprezentaciju u Tuzli e sad kako ja to gledam ako ovi iz opstine ne pristanu da vrate stadion klubu ja bi trazio novu lokaciju za isti za 50 miliona se moze napraviti stadion na novoj lokaciji na primjer kasarna ogroman prostor gore ima par lokacija ali ja mislim da ce ovi pristati na ovu njegovu ponudu jer se blize izbori a 10000 glasova nije mala stvar 

Dosta vise glasova je u pitanjuadnan27 je napisao/la:Ljudi Gosp Azmir nece stadion samo za slobodu kao sto znate Azmir je veliki navijac reprezentacije i on po svaku cijenu zeli reprezentaciju u Tuzli e sad kako ja to gledam ako ovi iz opstine ne pristanu da vrate stadion klubu ja bi trazio novu lokaciju za isti za 50 miliona se moze napraviti stadion na novoj lokaciji na primjer kasarna ogroman prostor gore ima par lokacija ali ja mislim da ce ovi pristati na ovu njegovu ponudu jer se blize izbori a 10000 glasova nije mala stvar

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako bude zatrebalo neka zovu.staragarda je napisao/la:Deling radi na osposobljavanju reflektora i kako mi je prenio jedan forumas OGROMAN je to posao jer su reflektori užasno zapušteni... Nije to ko i za reprogram odvrni i zamjeni dva osigurača

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.