PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Lakoste
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Lakoste » 23 maj 2017, 13:16

Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 maj 2017, 13:21

slika

Ovo nisu istine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 maj 2017, 13:23

jos jednom se pokazuje kroz istoriju, da nasi najveci dusmani sjede u savezu... pokusavaju da nas uniste vec od 1920. godine a mi i dalje postojimo!!! budimo ponosni na to!!! ocigledno da sada kao i prije drugog svjetskog rata, savezu smeta sto smo ostali radnicki klub a ne nacionalni...
pa jos malo :urnebes:

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evolution87 » 23 maj 2017, 13:24

Lakoste je napisao/la:slika

Ovo nisu istine [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
A daj hahahhahahahahhahhahahahahhahahahahaha

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 maj 2017, 13:25

Lakoste je napisao/la:Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kaze onaj njihov corkan da je to dobro da klub tako zaradjuje hahahaha. Mozda njima petrovic plati hahahahaha
UPRAVA NAPOLJE!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 maj 2017, 13:25

jel moguce da su ovoliko reatardirani

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 maj 2017, 13:26

Lakoste je napisao/la:Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
200 ooo maraka da mu isplate hahahhaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 maj 2017, 13:28

Vlado Jagodic pravi racun bez krcmara

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 23 maj 2017, 13:29

Imamo para, ne moze ih krava pojesti.
Životni saputnik! 1921

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 maj 2017, 13:29

Chinaglia je napisao/la:jel moguce da su ovoliko reatardirani
Otidji uvali se negdje bruku kesa kao sto su oni za titulu i ispusi pa ces vidjet hoces li biti normalan i cistog razuma.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 maj 2017, 13:30

jos jednom se pokazuje kroz istoriju, da nasi najveci dusmani sjede u savezu... pokusavaju da nas uniste vec od 1920. godine a mi i dalje postojimo!!! budimo ponosni na to!!! ocigledno da sada kao i prije drugog svjetskog rata, savezu smeta sto smo ostali radnicki klub a ne nacionalni...
Nama ce se ista stvar desavati i sljedece sezone sto se tice sudija,mozda jos ofirnije i jos zesce. Mi nemamo nikoga u savezu,nemamo nijednog svog covjeka u sudijskoj organizaciji. Nemamo nijednog covjeka u IO,ni u jednoj komisiji.
Pripremite se na sve,jer iduce godine (po mojim nekim saznanjima,a volio bih da grijesim) pitari ce uvaliti dobre pare za ekipu,a ako zapne i mutne poslove,jer im nije strano.
:kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 maj 2017, 13:31

ovaj broji posljednje minute na lobotomiji!
Neki medijski ratovi poslije utakmice sa Sirokim, ljudi nam povukuse par linija, zaklase u nekoliko narednih mjeseci. Kurcu pisi saopstenja.
Prepucavanja putem saopstenja s sporstkim drustvom, s nacelnikom opstine.
Prepucavanja s predsjenikom skupstine.
Prepucavanja s nekim bivsim uposlenicima.
Neka saopstenja o fer i sportskom nadmetanju nicim izazvana. Kao Dino Selimovic i rat protiv korupcije.
Prepucavanja s Bogicevicem i sindikatom. Mi smo u pravu. Par sedmica poslije Bogicevic na terenu s kapitenskom trakom.
Prepucavanje s Jahicem, neke suspenzije, covjek i danas uredan clan kluba, na platnom spisku. Samo sto ne radi svoj posao na terenu.
Prepucavanja sa Slobodom u slucaju Kostic. Neki sudovi i Uefa. Kostic negdje u Sloveniji, a tri mjeseca ga dovodili, poveli na pripreme.

Ovo zadnje je posebno smijesno. Valjda vidjeli, culi i procitali negdje da je sviran penal za Zrinjski u 94. minuti. Niko da spomene jos smijesni crveni karton za Stojkica u toj utakmici. Lijepo je kad mozes naci nekog da okrivis za svoj neuspjeh. Tako je najlakse. Ni slucajno se baviti sobom i svojim greskama. Ne treba analizirati sezonu, vidjeti gdje smo grijesili i raditi na ispravljanju tih gresaka. Prihvatiti vlastitu odgovornost. Poslije toga analizirati strucni stab i igrace. Pozvati iste na odgovornost. Napraviti plan za narednu sezonu, veoma brzo dolaze utakmice u Evropi. Popusili smo titulu individualnim greskama u Tuzli, konstantnim forsiranjem istih igraca, greskama Stojanovica kod prvog i Bogicevica kod drugog gola, ocajnom igrom i pristupom protiv Krupe, jos ocajnijom igrom i pristupom na derbiju. Popusili smo titulu stavljajuci neke papire pred igrace s natpisom "sampioni", prepotentnim najavama tipa "vracamo titulu na Grbavicu" "sportskom segmentu smo dali sve, zelimo sve od njih".

Ne vrijedi se vise baviti tim stvarima, ostala je jos jedna utakmica, titula je moguca u teoriji i nikad se ne zna. Ukoliko je osvojimo bice nezasluzeno. Ukoliko je osvoji Zrinjski isto tako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 maj 2017, 13:31

Lillard je napisao/la:
Nama ce se ista stvar desavati i sljedece sezone sto se tice sudija,mozda jos ofirnije i jos zesce. Mi nemamo nikoga u savezu,nemamo nijednog svog covjeka u sudijskoj organizaciji. Nemamo nijednog covjeka u IO,ni u jednoj komisiji.
Pripremite se na sve,jer iduce godine (po mojim nekim saznanjima,a volio bih da grijesim) pitari ce uvaliti dobre pare za ekipu,a ako zapne i mutne poslove,jer im nije strano.
:kafa:
Bozeeeeeeeeeeeeeeeeee ahahahahahahahhahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 23 maj 2017, 13:31

Na stranu sve ali fakat jeste istina da ce pitari dobrih para uletiti u ekipu. To njih treba da raduje, sem sto ih raduje dupla cuna ove godine. :kafa:
Životni saputnik! 1921

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 maj 2017, 13:33

avenija je napisao/la:
Otidji uvali se negdje bruku kesa kao sto su oni za titulu i ispusi pa ces vidjet hoces li biti normalan i cistog razuma.
druze oni su prirodno retardirani, nema to veze s ovom sezonom
mislim, ne volim ni ove druge, bordo momke, al oni stvarno nisu cvake kao ovi cobani

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 23 maj 2017, 13:37

Chinaglia je napisao/la:
avenija je napisao/la:
druze oni su prirodno retardirani, nema to veze s ovom sezonom
mislim, ne volim ni ove druge, bordo momke, al oni stvarno nisu cvake kao ovi cobani
Selam prvom brabonjku i najljepsoj obrvi Tuzle !
Životni saputnik! 1921

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 maj 2017, 13:38

Ne sikirajte se ništa. SLavko će podnijeti ostavku u nedelju a sa njim i štreberi. Odlaze i ne žele se više vratiti. Svi zajedno. Vraća se ekipa, znate već koja. Priželjkujete ih. Toliko od mene do nekih boljih vremena...koja nikad neće više doći
uuu zahuktaJEe se opako :mrgreen:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 maj 2017, 13:38

I onda ocekuju neki napredak, a pola ekipe im zakleti pitari.

Krenimo redom, od strucnog staba.

Sportski direktor, Cenan.

slika

Slavko Petrovic, popularno nazvan Sampras koji je otvoreno simpatisao Sarajevo.

slika

Golman Fejzic

slika

Srdjan Stanic

slika

Dino Hasanovic, hordas iz Ilijasa koji je bio i u podgrupi i ebavo zeljkana citav zivot

slika

Kapiten, Zajko Zeba.

slika

I naravno, na to jos dodati pitara Kerlu koji nam je poklonio penal na kojem mu je rodjeni otac zahvalan. Tu je i trener golmana Karic koji je isto pitar. Tu je bio i kondicioni Seferovic koji je otisao jer ih je unistio fizicki.

VI STE NASA SEVERINAAAAA :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 23 maj 2017, 13:40

wobly92 je napisao/la:LN braćo
slika
Sabinho je napisao/la:Da imam auto imao bi okaceno ono naprijed grbove Sarajeva, Zrinjskog i Slobode i preko tespih
wobly92 je napisao/la:Imam ja tespih brate, daću ti, ti samo auto nabavi
:urnebes: :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 maj 2017, 14:01

slika
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.