Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa jos malojos jednom se pokazuje kroz istoriju, da nasi najveci dusmani sjede u savezu... pokusavaju da nas uniste vec od 1920. godine a mi i dalje postojimo!!! budimo ponosni na to!!! ocigledno da sada kao i prije drugog svjetskog rata, savezu smeta sto smo ostali radnicki klub a ne nacionalni...
A daj hahahhahahahahhahhahahahahhahahahahahaLakoste je napisao/la:
Ovo nisu istine [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Lakoste je napisao/la:Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci.![]()
![]()
200 ooo maraka da mu isplate hahahhaaLakoste je napisao/la:Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci.![]()
![]()
Imamo para, ne moze ih krava pojesti.Lakoste je napisao/la:Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci.![]()
![]()
Otidji uvali se negdje bruku kesa kao sto su oni za titulu i ispusi pa ces vidjet hoces li biti normalan i cistog razuma.Chinaglia je napisao/la:jel moguce da su ovoliko reatardirani
jos jednom se pokazuje kroz istoriju, da nasi najveci dusmani sjede u savezu... pokusavaju da nas uniste vec od 1920. godine a mi i dalje postojimo!!! budimo ponosni na to!!! ocigledno da sada kao i prije drugog svjetskog rata, savezu smeta sto smo ostali radnicki klub a ne nacionalni...
Nama ce se ista stvar desavati i sljedece sezone sto se tice sudija,mozda jos ofirnije i jos zesce. Mi nemamo nikoga u savezu,nemamo nijednog svog covjeka u sudijskoj organizaciji. Nemamo nijednog covjeka u IO,ni u jednoj komisiji.
Pripremite se na sve,jer iduce godine (po mojim nekim saznanjima,a volio bih da grijesim) pitari ce uvaliti dobre pare za ekipu,a ako zapne i mutne poslove,jer im nije strano.
Bozeeeeeeeeeeeeeeeeee ahahahahahahahhahahaLillard je napisao/la:jos jednom se pokazuje kroz istoriju, da nasi najveci dusmani sjede u savezu... pokusavaju da nas uniste vec od 1920. godine a mi i dalje postojimo!!! budimo ponosni na to!!! ocigledno da sada kao i prije drugog svjetskog rata, savezu smeta sto smo ostali radnicki klub a ne nacionalni...Nama ce se ista stvar desavati i sljedece sezone sto se tice sudija,mozda jos ofirnije i jos zesce. Mi nemamo nikoga u savezu,nemamo nijednog svog covjeka u sudijskoj organizaciji. Nemamo nijednog covjeka u IO,ni u jednoj komisiji.
Pripremite se na sve,jer iduce godine (po mojim nekim saznanjima,a volio bih da grijesim) pitari ce uvaliti dobre pare za ekipu,a ako zapne i mutne poslove,jer im nije strano.
druze oni su prirodno retardirani, nema to veze s ovom sezonomavenija je napisao/la:Otidji uvali se negdje bruku kesa kao sto su oni za titulu i ispusi pa ces vidjet hoces li biti normalan i cistog razuma.Chinaglia je napisao/la:jel moguce da su ovoliko reatardirani
Selam prvom brabonjku i najljepsoj obrvi Tuzle !Chinaglia je napisao/la:druze oni su prirodno retardirani, nema to veze s ovom sezonomavenija je napisao/la:Otidji uvali se negdje bruku kesa kao sto su oni za titulu i ispusi pa ces vidjet hoces li biti normalan i cistog razuma.Chinaglia je napisao/la:jel moguce da su ovoliko reatardirani
mislim, ne volim ni ove druge, bordo momke, al oni stvarno nisu cvake kao ovi cobani
uuu zahuktaJEe se opakoNe sikirajte se ništa. SLavko će podnijeti ostavku u nedelju a sa njim i štreberi. Odlaze i ne žele se više vratiti. Svi zajedno. Vraća se ekipa, znate već koja. Priželjkujete ih. Toliko od mene do nekih boljih vremena...koja nikad neće više doći
wobly92 je napisao/la:LN braćo
Sabinho je napisao/la:Da imam auto imao bi okaceno ono naprijed grbove Sarajeva, Zrinjskog i Slobode i preko tespih
wobly92 je napisao/la:Imam ja tespih brate, daću ti, ti samo auto nabavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.