FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- hule_barca
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
staragarda je napisao/la:Kad je izvlacenje parova polufinala
http://sportsport.ba/bh_fudbal/izvlacen ... rta/187810
29.03
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Ma nisu uopste imali pritiska tokom cijele sezone, sto od navijaca, sto od uprave. I sad izgubili pa su aplauz dobili. Sad su u poziciji da je sasvim normalno da navijaci ocekuju titulu, svjesni su toga i igraci a i oni je zele. Idemo utakmicu po utakmicu, i idemo po titulu, bez lazne skromnosti.
Nad tobom sunce najljepše sja
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jarane ja bi radije titulu pa.i da.nam ne daju u evropu, ali to nam ne donosi sponzore i.ne ostavlja Azmira da se razumijemo...ali vidim izgleda ako ne uzmemo titulu bice razocaranih..zasto pa jesmo li je najavljivali prije pocetka sezone ? Nismo naravno i nismo.neko ko je naviko na iste ..svi cemo biti razocarani u trenutku ako je izgubimo ali kazem ako, ali treba da budemo spremni na to i da budemo prezadovoljni evropom ..ja vec jesam jer nas vidim tu posebno nakon remija Sirokog kuci sa Celikom .Tuzlak04 je napisao/la:. .. . .ja bi titulu, a Evropa što se mene tiče može čekati . . .inače, jeebeš je tamo (Evropu) bez Tušnja . .SaltCityAttack je napisao/la:Ma ne treba procat o tituli .evropa je odlicna vjerujte ..pare ce doci kako god i ako bi ja sve dao da podignemo pehar ali ****...ja sam zadovoljan evropom , ali treba iskoristiti situaciju jer ne vjerujem da su nas bolji ovi s kim se borimo...mi smo uz Zelju najkvalitetni u ovom trenutku..bod da smo uzeli sa Zeljom a mogli smo da smo igrali na to bio bi i dobar ali vidjet cemo ..Zrinjski se provlaci u par kola vracaju se u zadnjim minutama , penali i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mozes pojasnit ovaj dio" da se razumijemo ne ostavlja azmira"?
Covjek lijepo kaze u ovoj sezoni je kanta nebitna.Sariel je napisao/la:Mozes pojasnit ovaj dio" da se razumijemo ne ostavlja azmira"?
Evropa da se izbori uzme neka kinta potpise reprogram srede osnovne stvari.Azmir ako ostane titule i kupovi ce doci sami od sebe.
Imamo puno vaznijih stvari od titule.
A one ako se ne srede pa niko nece bacati pare u bunar bez dna bez konkretnih rezultata.
A to je reprogram,licenca za evropu i td.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
kaze Husref da mozemo osvojit' obje titule, a mozemo ne osvojit' niti jednu, sto ce reci da cemo napast' obje, pa kud puklo da puklo, nikakvih kalkulacija nece biti, u smislu da ce neke igrace odmarat', ovo ono, eventualno jednog ili dva igraca da odmori, preko toga nema sanse, jednostavno, roster ne dozvoljava!
siguran sam da cemo osvojit' jednu titulu, nadam se PL, nekako mi Kup ne izgleda dovoljno dobro, a kako i bi, kad smo u ovakvoj situaciji, u nekim drugima vremenima i Kup bi bio sjajan!
siguran sam da cemo osvojit' jednu titulu, nadam se PL, nekako mi Kup ne izgleda dovoljno dobro, a kako i bi, kad smo u ovakvoj situaciji, u nekim drugima vremenima i Kup bi bio sjajan!
Kontam ja dugovi reprogram ali mi se odma upali crvena lampica kako je dado srocio mozda nezgodno rijeci ako sponzori i ostane.
Normala da niko ne ocekuje da ce bacat pare dzaba niz vodu.
I kakvi su vam ovo fazoni sa zeljinim avatarima??
Normala da niko ne ocekuje da ce bacat pare dzaba niz vodu.
I kakvi su vam ovo fazoni sa zeljinim avatarima??
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa jel mislis da ce Azmir ostat tu ako ce samo ulagat a klub nece nista zaradit to jeste otici u evropu?.tako da je u ovom trenutku evropa najvaznija, a samim tim nase ambicije poslije svake sezone ce biti jasnije ..totula, dupla kruna i i td ...zato kazem i titule i ulaganja nebi imala smisla bez evrope ..naprimjer Zeljo da ne ode sad u evropu imali bi stransih problema jer jako puno su ulozili i ako nista osjetili bi dosta ..zato kazem ja zadovoljan evropom, a titulom prezadovoljan , sretan i mnogo sto sta, ali necu popljuvat rad kako upravu, struku i igrace ako ne uspiju u tomeSariel je napisao/la:Mozes pojasnit ovaj dio" da se razumijemo ne ostavlja azmira"?
Ne mislim da ce Azmir otici naprotiv covjek ima viziju i ima plan i on je uporan ..samo kazem da to osvajanje totule bez evrope samo nas pravi sretne zbog kante , a strane ulagace , pa i samog Azmira cisto sumnjam ..samo polahko prvo od utakmice do utakmice pa cemo vidjet kako ce to sve da ide u buducnosti..bec se eto.spominje da bi dao i za stadion
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:

- Učiniti sve da se KLUB uvrsti u Evropska takmičenja 2017/2018 i 2018/2019
Poranili malo

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Ja jedino što ovde vidim da Azmir pokušava probuditi nas tuzlake da već jednom i mi počnemo vršiti pritisak na faraona i vlast. Otkako su krenule utakmice solidan broj gledaoca, rezultati i sve, ali posle Želje, kada će još biti ovoliko naroda? Ipak mislim da osim podrške na sjeveru i same podrške treba još malo više interesovanja, a nadam se da će se to u tuzlanskom DNA probudit uskoro... vrijeme je Tuzlo, ustani!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj vrijeme je Tuzlo...pa ustalo se jbt....protiv selje krcat stadion...ne pun,KRCAT...blizu 9 000 ljudi...karti nestalo..ne kontam sta treba vise sto se podrske tice...na faraona je protestima vec izvrsen pritisak a sad ga nemamo razloga pritiskat jer valjda prvo treba da odgovori na ovaj Husicev bekend...loptica je na njemu...fino je to predsjednik prebacio preko mrezetzmalisa je napisao/la:Ja jedino što ovde vidim da Azmir pokušava probuditi nas tuzlake da već jednom i mi počnemo vršiti pritisak na faraona i vlast. Otkako su krenule utakmice solidan broj gledaoca, rezultati i sve, ali posle Želje, kada će još biti ovoliko naroda? Ipak mislim da osim podrške na sjeveru i same podrške treba još malo više interesovanja, a nadam se da će se to u tuzlanskom DNA probudit uskoro... vrijeme je Tuzlo, ustani!

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 21 mar 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Savjet dobro se pripremite protiv drugoligasa jer ce zapet ako ikako mogu da vas bar bod uzmu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Da smo imali stadion, neko pravo zdanje, atraktivno, protiv Zelje ne bi bilo ispod 15.000. Tuzla i kanton ima kapacitet.staragarda je napisao/la:cuj vrijeme je Tuzlo...pa ustalo se jbt....protiv selje krcat stadion...ne pun,KRCAT...blizu 9 000 ljudi...karti nestalo..ne kontam sta treba vise sto se podrske tice...na faraona je protestima vec izvrsen pritisak a sad ga nemamo razloga pritiskat jer valjda prvo treba da odgovori na ovaj Husicev bekend...loptica je na njemu...fino je to predsjednik prebacio preko mrezetzmalisa je napisao/la:Ja jedino što ovde vidim da Azmir pokušava probuditi nas tuzlake da već jednom i mi počnemo vršiti pritisak na faraona i vlast. Otkako su krenule utakmice solidan broj gledaoca, rezultati i sve, ali posle Želje, kada će još biti ovoliko naroda? Ipak mislim da osim podrške na sjeveru i same podrške treba još malo više interesovanja, a nadam se da će se to u tuzlanskom DNA probudit uskoro... vrijeme je Tuzlo, ustani!![]()
![]()
...sad ce cekati....o Slobodi se prica na svakom koraku i ne samo u tz....nije realno ocekivati da za jednu sezonu punis stadion sa prosjekom od 8 000 recimo i to nakon DECENIJSKOG UNISTAVANJA SLOBODE...evo nek ove sezone se uzme jedan trofej i nek se izgura evropa...iduce sezone uz smanjenu ligu,veci kvalitet,prenose na tv,bolji marketing lige i par zvucnih pojacanja ja ti garantujem da na Tusnju nece biti utakmice ispod 5,6 milja
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ja mislim, tako je kod pro Bosanskih ekipa bez obzira ba snagu zapnu da izbiju bodove ovoj drugojAlipasino je napisao/la:Savjet dobro se pripremite protiv drugoligasa jer ce zapet ako ikako mogu da vas bar bod uzmu.

-
- Kontakt:
Joj ljudi šta vam je jestel svjesni da smo do prije 3 godine se borili da se ne ugasi Sloboda borili se u federalnoj ligi po livadama ja bi im halalio kad ne bi uzeli ni titulu ni kup jer korak po korak ide sve samo sabura uskoro ćemo gledati konstantno Slobodu u borbi za titulu na oba fronta + stadion europskih standarda aBd kad izborimo europu da je igramo na našem stadion gdje god igrali nije isto ko na Tušnju. S vjerom u Boga Sloboda do groba !
Možeš mi samo pomenuti gdje je se Imamović pojavio ili neko otkad se zadnji put pomenula izgradnaj istoka i još neke sitnice, ja ga još nigdje nisam vidio? Ne kažem da nije tako ovo što si ti rekao, ali ajde da budemo ambiciozniji kad već imamo prilikuProbisvjet je napisao/la:Da smo imali stadion, neko pravo zdanje, atraktivno, protiv Zelje ne bi bilo ispod 15.000. Tuzla i kanton ima kapacitet.staragarda je napisao/la:cuj vrijeme je Tuzlo...pa ustalo se jbt....protiv selje krcat stadion...ne pun,KRCAT...blizu 9 000 ljudi...karti nestalo..ne kontam sta treba vise sto se podrske tice...na faraona je protestima vec izvrsen pritisak a sad ga nemamo razloga pritiskat jer valjda prvo treba da odgovori na ovaj Husicev bekend...loptica je na njemu...fino je to predsjednik prebacio preko mrezetzmalisa je napisao/la:Ja jedino što ovde vidim da Azmir pokušava probuditi nas tuzlake da već jednom i mi počnemo vršiti pritisak na faraona i vlast. Otkako su krenule utakmice solidan broj gledaoca, rezultati i sve, ali posle Želje, kada će još biti ovoliko naroda? Ipak mislim da osim podrške na sjeveru i same podrške treba još malo više interesovanja, a nadam se da će se to u tuzlanskom DNA probudit uskoro... vrijeme je Tuzlo, ustani!![]()
![]()
...sad ce cekati....o Slobodi se prica na svakom koraku i ne samo u tz....nije realno ocekivati da za jednu sezonu punis stadion sa prosjekom od 8 000 recimo i to nakon DECENIJSKOG UNISTAVANJA SLOBODE...evo nek ove sezone se uzme jedan trofej i nek se izgura evropa...iduce sezone uz smanjenu ligu,veci kvalitet,prenose na tv,bolji marketing lige i par zvucnih pojacanja ja ti garantujem da na Tusnju nece biti utakmice ispod 5,6 milja

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma nije problem uopste u posjeti i podrsci...i ja sam siguran da bi sa boljim stadionom na jacim tekmama bilo hladno preko 10 milja...mi jos nismo prebolovali ORGANIZACIJSKE DJECIJE BOLESTI....mi jos puzemo....marketing od 1 do 10 bi ocijenio sa tankom 4....Sloboda mora nastaviti hodat po kantonu i regiji i ponovo se brendirati....ima tu jooooos puno posla al se krecemo.....PA BOLAN LJUDI SU UREDNO KUPILI KARTU OD JE B E N I H 10 MARAKA STO JE ZA BOSANSKE USLOVE NIVO BUNDESLIGE PA SU IH SETALI OD ZAPADA DO SJEVERA DA BI ZAVRSILI NA ISTOKU GDJE SU MOGLI I BEZ KARTE GLEDAT TEKMU...ZNACI NIJE LJUDIMA ZAO PARA AL TAKVE SI LJUDE IZGUBIO A BILO JE TAMO PREKO 200 LJUDI...NECE LJUDI DA NEKO OD NJIH MAJMUNA RADI.....PA CE ONI SUTRA TO ISPRICATI DALJE I ETO TI LOSE REKLAME .....HEEEEEEEEEEJ KOJI ORGANIZACIJSKI PROPUST A NIKO DA SE OGLASI IZ KLUBA....moralo se brzo reagovati i reci da im karte vaze sa sljedecu domacu tekmu...to je jos jedan od milion stvari na kojima se treba radit...sirit pricu o novoj Slobodi i bit strpljiv...KAD SE ORGANIZACIJSKI DIGNES IZNAD PROSJEKA TITULE TI SAME POCNU PADAT U RUKEProbisvjet je napisao/la:Da smo imali stadion, neko pravo zdanje, atraktivno, protiv Zelje ne bi bilo ispod 15.000. Tuzla i kanton ima kapacitet.staragarda je napisao/la:cuj vrijeme je Tuzlo...pa ustalo se jbt....protiv selje krcat stadion...ne pun,KRCAT...blizu 9 000 ljudi...karti nestalo..ne kontam sta treba vise sto se podrske tice...na faraona je protestima vec izvrsen pritisak a sad ga nemamo razloga pritiskat jer valjda prvo treba da odgovori na ovaj Husicev bekend...loptica je na njemu...fino je to predsjednik prebacio preko mrezetzmalisa je napisao/la:Ja jedino što ovde vidim da Azmir pokušava probuditi nas tuzlake da već jednom i mi počnemo vršiti pritisak na faraona i vlast. Otkako su krenule utakmice solidan broj gledaoca, rezultati i sve, ali posle Želje, kada će još biti ovoliko naroda? Ipak mislim da osim podrške na sjeveru i same podrške treba još malo više interesovanja, a nadam se da će se to u tuzlanskom DNA probudit uskoro... vrijeme je Tuzlo, ustani!![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.