GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 feb 2023, 00:00
miky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:53
Joj kad vidim nas Pitare kako bi samo vracali majkemi onda kazem da mi nismo ni zasluzili nista bolje od ovoga sto imamo.
Jucer citam saopstenje onih pravih Bordo prijatelja i oni se oglasili na temu kritika i pazi oni kukaju za Dupovcem,Mersom,Velkoskim kao nije to tako trebalo

...na temi kako koji bivsi igrac zabije gol treba ga vratit nije on bio toliko loš,sad smo evo u fazi krize bivsih trenera "nisu oni toliko loši bili" . I sve isto od kad pratim ovaj klub,evo sutra kad Dal ode ili bilo koji sad od ovih sto ga kritujemo i nek da gol bit ce pa vidi mozda bi trebalo razmisliti da se vrati.
Cuj sad ono Sabliceve formacije crta,pa to da valja pet para našao bi klub poslije Sarajeva,eto corav fudbalski svijet pa nevidi te silne strucnjake da ih angazuje,nego ih Sarajevo treba vracat
Bogami nedo bog da se klub samo pusti" navijacima "jel bi gori bili i od ovih sad.Samo nazad nazad i nazad se gleda i sto godina isto,tacno na nacin razmisljanja onoga sa Opsajda "igrac za kojeg sam cuo bit ce pojacanje igrac za kojeg nisam nece".
Ma dobro nije da nas ne hvata sindrom povratnika. Prvi ja sam takav, ali to je sve radi dešavanja nakon toga, kad skontaš niko normalan u klubu nije bio trener od Gorana. I onda normalno da ti dođe da i njega vratiš kad vidiš kakav je trenutni klošar na klupi.
Ja sam za Karačića najviše, šta znam, imam osjećaj da bi bio pun pogodak za nas, ali niko nas ne pita( niti treba ).
I ja sam vidio tu izjavu BP, komično majke mi
A kako trenutni vode klub, vjeruj da bi teško mogli biti gori od njih.
Pa @Pantelija je više stručnih stvari rekao oko FKS koje bi nam bile dobre nego Ayla. Pri tome ne omalovažavam Pantu, nego dotičnu.
U tom smislu sigurno ne treba jel mi imamo nekad i puno gore ideje realno i samo bi nešto nazad gledali,eto ti bi npr Karacica a on sad evo sad vodi ekipu iz prve lige rs(hocu reci "daleko je dogurao")

,vodio Široki jel je tamo rodjen i eto pola sezone Posusje,isto bzvz lik sa 50 tak godina koji nije mogao maknut odavde sto govori opet dovoljno za sebe,svaki kvalitet neko prepozna uglavnom.
Glede drugog dijela Ayla nema dodira sa fudbalom kroz sam zivot pa je logicno da kao takva nemoze davati uspjesne savjete o fudbalu a kamoli isti voditi,ko sto ja nemogu voziti avion jel neznam jednostavno logika sve

Ona je mozda dobra za finansije ili marketing neznam ni koje joj je zvanje,ali zvanje sportskog radnika nema pa samim tim nema sta ni traziti tu.
Uglavnom strucni ljudi i kontinutet,a bojim se da mi nismo neka zdrava sredina za kontinuitet,tako da mislim da cemo narednih 20 godina vrtiti se na istom.
Ja se od kad navijam za Sarajevo samo jednom se sjecam da smo zadrzali ekipu dvije sezone i gle cuda tad smo najbolji bili,ovo ostalo maskembal i naša lazna euforija na autobuse igraca,kad vidim prelazni rok sa plafon 2 nova igraca tad mogu reci da znam sta radimo i da imamo neki sistem i da gradimo nešto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".