Jesic je posebna prica,optimizam je na osnovu utakmica koje je vodio Hurtic!Brazilce tesko da ces vidjeti sutra na terenu,pametan je ko uci na tudim greskama!amazon je napisao/la:Ma nek prelazite mi svakako nemamo sanse u ligi, ali poslije onakve igre do sada, debelih brazilaca koji su za vrbanjuse i dva igraca da valjaju, da kazes da imas sanse za titulu, pa stvarno hahahahaahhaah
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
- amazon
- Kontakt:
Vama nije optimizam u Hurticu nego sto je Zeljo pobjedio Slobodu. Vi nemate sanse za titulu ni 2 posto. Hurtic je onda imao ekipu, a sad ima krampe
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ti nemas pojma a debeli brazilac ce da vas kara u derbiju! Igrate za HORDE ZLA! Hahaha....amazon je napisao/la:Vama nije optimizam u Hurticu nego sto je Zeljo pobjedio Slobodu. Vi nemate sanse za titulu ni 2 posto. Hurtic je onda imao ekipu, a sad ima krampe
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ovaj Hadzic vam je vec sad bolji napadac od onog brazilca 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- PitarBordo
- Kontakt:
Slažem se, klinjo je pravo dobar, samo treba nastaviti raditi sa njim u mlađim selekcijama i ako ga zadržimo, barem jednu sezonu ćemo imati rasnog napadača iz domaće kuhinje.irfo je napisao/la:Ovaj Hadzic vam je vec sad bolji napadac od onog brazilca

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako nijeirfo je napisao/la:Ovaj Hadzic vam je vec sad bolji napadac od onog brazilca

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Strašan igrač je mali Hadžić već, inače veliki navijač Željezničara

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- amazon
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Debeli brazilci nece biti danas u konkurenciji a ne da igraju na derbiju.bordoakapitar je napisao/la:Ti nemas pojma a debeli brazilac ce da vas kara u derbiju! Igrate za HORDE ZLA! Hahaha....amazon je napisao/la:Vama nije optimizam u Hurticu nego sto je Zeljo pobjedio Slobodu. Vi nemate sanse za titulu ni 2 posto. Hurtic je onda imao ekipu, a sad ima krampe
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Neka samo nastavi trpati i igrati za FKS, ja mu halalim sve!dejavu je napisao/la:Strašan igrač je mali Hadžić već, inače veliki navijač Željezničara![]()

- amazon
- Kontakt:
Sta ovo svrsavate igrali protiv raspale Slavije bez 5 igraca. Cuj akcije, ovo ono, Hurtic tito, a sljedece kolo kad vas otrese Borac, bice vracaj Jesic. Najjaci ste
- muhamedhulk
- Kontakt:
igra nije bila bas najbolja, ali napredak je vidljiv. ista formacija, 442, ali pristup, kretanje, ponasanje razlika nebo i zemlja. sad se fino odmoriti, pa u banjaluku po bodove aBda...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hvala što si nam otvorio oči i ukazao na neke stvariamazon je napisao/la:Sta ovo svrsavate igrali protiv raspale Slavije bez 5 igraca. Cuj akcije, ovo ono, Hurtic tito, a sljedece kolo kad vas otrese Borac, bice vracaj Jesic. Najjaci ste
Najjaci si na forumu.amazon je napisao/la:Sta ovo svrsavate igrali protiv raspale Slavije bez 5 igraca. Cuj akcije, ovo ono, Hurtic tito, a sljedece kolo kad vas otrese Borac, bice vracaj Jesic. Najjaci ste
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sretno u vasoj borbi koja ima opravdan razlog ne moze tan dati podrsku jesicu i da on nakon dva dana dobije otkaz. Vidim aco brani dinu pa nek mi odgovori samo na ovo pitanje..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To Harika karmo stara
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne brini, necemo se mi spustiti na vas nivo ma koliko god vi to htjeli. Uvijek cete ostati klub koji je bio izbacen iz lige radi namjestanja i koji je imao prste u svemu poslije rata ali eto ovo drugo nije dokazano pa necu o tome dalje pricati.
Prijatelju nemoj da ja pocnem pisti o vasim namjestanjima pa ako cemo i o tituli 85/86 koja vam je dodjeljena bas kao i ona sezona 99 a da negovorim o prosirivanju lige kada ste trebali ispasti u bivsoj jugi su svi stimali utakmice a najpoznati kladionicar i covjek koji je namjestio milion utakmica velibor dzarovski u ex yu ti je govorio upravo o ovome i covjek javno obznanio ko je sve stimao utakmice.MortemHz je napisao/la:Ne brini, necemo se mi spustiti na vas nivo ma koliko god vi to htjeli. Uvijek cete ostati klub koji je bio izbacen iz lige radi namjestanja i koji je imao prste u svemu poslije rata ali eto ovo drugo nije dokazano pa necu o tome dalje pricati.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Prijatelju protiv vas postiji PRESUDA, dok sve ostalo su price bez dokaza i potvrde. Kraj price.BLU SKY je napisao/la:Prijatelju nemoj da ja pocnem pisti o vasim namjestanjima pa ako cemo i o tituli 85/86 koja vam je dodjeljena bas kao i ona sezona 99 a da negovorim o prosirivanju lige kada ste trebali ispasti u bivsoj jugi su svi stimali utakmice a najpoznati kladionicar i covjek koji je namjestio milion utakmica velibor dzarovski u ex yu ti je govorio upravo o ovome i covjek javno obznanio ko je sve stimao utakmice.MortemHz je napisao/la:Ne brini, necemo se mi spustiti na vas nivo ma koliko god vi to htjeli. Uvijek cete ostati klub koji je bio izbacen iz lige radi namjestanja i koji je imao prste u svemu poslije rata ali eto ovo drugo nije dokazano pa necu o tome dalje pricati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hoceš da ja prijatelju pocnem o tome kako ste vi osvajali titule nakon rata, pusti šuplju i idi bojkotuj.BLU SKY je napisao/la:Prijatelju nemoj da ja pocnem pisti o vasim namjestanjima pa ako cemo i o tituli 85/86 koja vam je dodjeljena bas kao i ona sezona 99 a da negovorim o prosirivanju lige kada ste trebali ispasti u bivsoj jugi su svi stimali utakmice a najpoznati kladionicar i covjek koji je namjestio milion utakmica velibor dzarovski u ex yu ti je govorio upravo o ovome i covjek javno obznanio ko je sve stimao utakmice.MortemHz je napisao/la:Ne brini, necemo se mi spustiti na vas nivo ma koliko god vi to htjeli. Uvijek cete ostati klub koji je bio izbacen iz lige radi namjestanja i koji je imao prste u svemu poslije rata ali eto ovo drugo nije dokazano pa necu o tome dalje pricati.
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekla kazala, vi ste IZBACENI iz lige jer je DOKAZANO da ste namjestali, mi nismo i tu zavrsava sva prica. Ne znam kako te nije stid prebacivati nesto, isto kao da ja kazem sad da ste svaku titulu namjestili, svi su pricali o tome, pukle zastavice i nije bilo vode ali kazem da necu o tome jer nije DOKAZANO. Izbaceni ste iz lige i bila je presuda protiv vas. Isto tako, najvecoj legendi kluba vam je bilo zabranjeno bavljenje fudbalom. Tvoja ljubomora i lazi ne mogu puno uraditi, na tvoju zalost.miden je napisao/la:Hoceš da ja prijatelju pocnem o tome kako ste vi osvajali titule nakon rata, pusti šuplju i idi bojkotuj.BLU SKY je napisao/la:Prijatelju nemoj da ja pocnem pisti o vasim namjestanjima pa ako cemo i o tituli 85/86 koja vam je dodjeljena bas kao i ona sezona 99 a da negovorim o prosirivanju lige kada ste trebali ispasti u bivsoj jugi su svi stimali utakmice a najpoznati kladionicar i covjek koji je namjestio milion utakmica velibor dzarovski u ex yu ti je govorio upravo o ovome i covjek javno obznanio ko je sve stimao utakmice.MortemHz je napisao/la:Ne brini, necemo se mi spustiti na vas nivo ma koliko god vi to htjeli. Uvijek cete ostati klub koji je bio izbacen iz lige radi namjestanja i koji je imao prste u svemu poslije rata ali eto ovo drugo nije dokazano pa necu o tome dalje pricati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.