FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 mar 2016, 00:51

amazon je napisao/la:Ma nek prelazite mi svakako nemamo sanse u ligi, ali poslije onakve igre do sada, debelih brazilaca koji su za vrbanjuse i dva igraca da valjaju, da kazes da imas sanse za titulu, pa stvarno hahahahaahhaah
Jesic je posebna prica,optimizam je na osnovu utakmica koje je vodio Hurtic!Brazilce tesko da ces vidjeti sutra na terenu,pametan je ko uci na tudim greskama!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 mar 2016, 00:57

Vama nije optimizam u Hurticu nego sto je Zeljo pobjedio Slobodu. Vi nemate sanse za titulu ni 2 posto. Hurtic je onda imao ekipu, a sad ima krampe
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la bordoakapitar » 20 mar 2016, 03:09

amazon je napisao/la:Vama nije optimizam u Hurticu nego sto je Zeljo pobjedio Slobodu. Vi nemate sanse za titulu ni 2 posto. Hurtic je onda imao ekipu, a sad ima krampe
Ti nemas pojma a debeli brazilac ce da vas kara u derbiju! Igrate za HORDE ZLA! Hahaha....

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 mar 2016, 11:28

Ovaj Hadzic vam je vec sad bolji napadac od onog brazilca :thumbup:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 mar 2016, 12:03

irfo je napisao/la:Ovaj Hadzic vam je vec sad bolji napadac od onog brazilca :thumbup:
Slažem se, klinjo je pravo dobar, samo treba nastaviti raditi sa njim u mlađim selekcijama i ako ga zadržimo, barem jednu sezonu ćemo imati rasnog napadača iz domaće kuhinje. :salut:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2016, 12:36

irfo je napisao/la:Ovaj Hadzic vam je vec sad bolji napadac od onog brazilca :thumbup:
Kako nije :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 20 mar 2016, 13:14

Strašan igrač je mali Hadžić već, inače veliki navijač Željezničara :tralala: :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

amazon
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amazon » 20 mar 2016, 14:48

bordoakapitar je napisao/la:
amazon je napisao/la:Vama nije optimizam u Hurticu nego sto je Zeljo pobjedio Slobodu. Vi nemate sanse za titulu ni 2 posto. Hurtic je onda imao ekipu, a sad ima krampe
Ti nemas pojma a debeli brazilac ce da vas kara u derbiju! Igrate za HORDE ZLA! Hahaha....

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Debeli brazilci nece biti danas u konkurenciji a ne da igraju na derbiju.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 mar 2016, 17:53

dejavu je napisao/la:Strašan igrač je mali Hadžić već, inače veliki navijač Željezničara :tralala: :mrgreen:
Neka samo nastavi trpati i igrati za FKS, ja mu halalim sve! :mrgreen:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 mar 2016, 18:59

Sta ovo svrsavate igrali protiv raspale Slavije bez 5 igraca. Cuj akcije, ovo ono, Hurtic tito, a sljedece kolo kad vas otrese Borac, bice vracaj Jesic. Najjaci ste

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 mar 2016, 20:15

igra nije bila bas najbolja, ali napredak je vidljiv. ista formacija, 442, ali pristup, kretanje, ponasanje razlika nebo i zemlja. sad se fino odmoriti, pa u banjaluku po bodove aBda...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 mar 2016, 21:44

amazon je napisao/la:Sta ovo svrsavate igrali protiv raspale Slavije bez 5 igraca. Cuj akcije, ovo ono, Hurtic tito, a sljedece kolo kad vas otrese Borac, bice vracaj Jesic. Najjaci ste
hvala što si nam otvorio oči i ukazao na neke stvari

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 mar 2016, 02:43

amazon je napisao/la:Sta ovo svrsavate igrali protiv raspale Slavije bez 5 igraca. Cuj akcije, ovo ono, Hurtic tito, a sljedece kolo kad vas otrese Borac, bice vracaj Jesic. Najjaci ste
Najjaci si na forumu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 mar 2016, 03:19

Sretno u vasoj borbi koja ima opravdan razlog ne moze tan dati podrsku jesicu i da on nakon dva dana dobije otkaz. Vidim aco brani dinu pa nek mi odgovori samo na ovo pitanje..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 mar 2016, 10:50

To Harika karmo stara

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 mar 2016, 11:43

Ne brini, necemo se mi spustiti na vas nivo ma koliko god vi to htjeli. Uvijek cete ostati klub koji je bio izbacen iz lige radi namjestanja i koji je imao prste u svemu poslije rata ali eto ovo drugo nije dokazano pa necu o tome dalje pricati.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 23 mar 2016, 11:59

MortemHz je napisao/la:Ne brini, necemo se mi spustiti na vas nivo ma koliko god vi to htjeli. Uvijek cete ostati klub koji je bio izbacen iz lige radi namjestanja i koji je imao prste u svemu poslije rata ali eto ovo drugo nije dokazano pa necu o tome dalje pricati.
Prijatelju nemoj da ja pocnem pisti o vasim namjestanjima pa ako cemo i o tituli 85/86 koja vam je dodjeljena bas kao i ona sezona 99 a da negovorim o prosirivanju lige kada ste trebali ispasti u bivsoj jugi su svi stimali utakmice a najpoznati kladionicar i covjek koji je namjestio milion utakmica velibor dzarovski u ex yu ti je govorio upravo o ovome i covjek javno obznanio ko je sve stimao utakmice.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 mar 2016, 12:03

BLU SKY je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ne brini, necemo se mi spustiti na vas nivo ma koliko god vi to htjeli. Uvijek cete ostati klub koji je bio izbacen iz lige radi namjestanja i koji je imao prste u svemu poslije rata ali eto ovo drugo nije dokazano pa necu o tome dalje pricati.
Prijatelju nemoj da ja pocnem pisti o vasim namjestanjima pa ako cemo i o tituli 85/86 koja vam je dodjeljena bas kao i ona sezona 99 a da negovorim o prosirivanju lige kada ste trebali ispasti u bivsoj jugi su svi stimali utakmice a najpoznati kladionicar i covjek koji je namjestio milion utakmica velibor dzarovski u ex yu ti je govorio upravo o ovome i covjek javno obznanio ko je sve stimao utakmice.
Prijatelju protiv vas postiji PRESUDA, dok sve ostalo su price bez dokaza i potvrde. Kraj price.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 mar 2016, 12:08

BLU SKY je napisao/la:
Hoceš da ja prijatelju pocnem o tome kako ste vi osvajali titule nakon rata, pusti šuplju i idi bojkotuj.
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 mar 2016, 12:26

miden je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
Hoceš da ja prijatelju pocnem o tome kako ste vi osvajali titule nakon rata, pusti šuplju i idi bojkotuj.
Rekla kazala, vi ste IZBACENI iz lige jer je DOKAZANO da ste namjestali, mi nismo i tu zavrsava sva prica. Ne znam kako te nije stid prebacivati nesto, isto kao da ja kazem sad da ste svaku titulu namjestili, svi su pricali o tome, pukle zastavice i nije bilo vode ali kazem da necu o tome jer nije DOKAZANO. Izbaceni ste iz lige i bila je presuda protiv vas. Isto tako, najvecoj legendi kluba vam je bilo zabranjeno bavljenje fudbalom. Tvoja ljubomora i lazi ne mogu puno uraditi, na tvoju zalost.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.