Upamtili...vizionaru.hordas_Bec je napisao/la:mnogi ocekivaju otvorenu, napadacku igru portugala i tkd....ali nece tako biti, portugalci ce biti plasljivi, i na kraju ce utakmica zavrsiti 0:1 u nasu korist, upamtite sta vam kazem ljudi.........

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Upamtili...vizionaru.hordas_Bec je napisao/la:mnogi ocekivaju otvorenu, napadacku igru portugala i tkd....ali nece tako biti, portugalci ce biti plasljivi, i na kraju ce utakmica zavrsiti 0:1 u nasu korist, upamtite sta vam kazem ljudi.........
nisam m m m mučko kolu, znaš da nije to u mom fazonucalcio je napisao/la:
Sto si mucko kolu?![]()
![]()
sto si mucko kolu heheh
nije mi jasno otkud da nas oni podrze? jeli to fakat njihov pravi fejs?![]()
znam da je glavni direktor coca cole neki turcin, mozde je porijeklom iz Bosne... jedino sto mi pada na pamet. ili ih je neki bosanac hackovao
Čujem da je grupa Katalonaca došla u Lisabon da nas podrže, zajebaju se snašom rajom tamo.hordas_Bec je napisao/la:momci, nemoj da se brinete uzalud.......bosna prolazi veceras 100%!!!!!!!......zivi bili pa vidjeli........
evo sta pisu po spanskim portalima:
Y como me gusta el buen futbol, prefiero que se clasifique bosnia.
Todos con Bosnia!
Vamos Bosnia!
Hahahhahahageronimo je napisao/la:Upamtili...vizionaru.hordas_Bec je napisao/la:mnogi ocekivaju otvorenu, napadacku igru portugala i tkd....ali nece tako biti, portugalci ce biti plasljivi, i na kraju ce utakmica zavrsiti 0:1 u nasu korist, upamtite sta vam kazem ljudi.........
legenda reala je napisao/la:Hahahhahahageronimo je napisao/la:Upamtili...vizionaru.hordas_Bec je napisao/la:mnogi ocekivaju otvorenu, napadacku igru portugala i tkd....ali nece tako biti, portugalci ce biti plasljivi, i na kraju ce utakmica zavrsiti 0:1 u nasu korist, upamtite sta vam kazem ljudi.........
Ovako sam ja pisao za vrijeme eurobasketa i smijali mi se ,a na kraju sve potrefio ,možda će i on ,daj bože da hoće
Gero ja sam sanjo 0:2 za nas ,poluvrijeme 0:0 ,promašio Miske penal ,ali Džeko zabio dva pa nismo žalili![]()
![]()
Ko zna ,samo da nas ovaj vaš Švabo ne osakati ,pa zamisli da svira penal za nas npr
Živio Wolfgang Stark![]()
pa ja i ti znaci da smo medju rijetkima koji ne koriste taj fejsVanBasten je napisao/la:
nisam m m m mučko kolu, znaš da nije to u mom fazonu![]()
Nemam pojma, ovi s depoa kažu da je. Sad, ne koristim fejs, nisam provjerav'o.
legenda reala je napisao/la: Gero ja sam sanjo 0:2 za nas ,poluvrijeme 0:0 ,promašio Miske penal ,ali Džeko zabio dva pa nismo žalili![]()
![]()
Ko zna ,samo da nas ovaj vaš Švabo ne osakati ,pa zamisli da svira penal za nas npr
Živio Wolfgang Stark![]()
Ova je fb stranica Coca Cole za BiH, ja mislim.. Vjerovatno na portugalskoj inačici iste bodre Portugalce..calcio je napisao/la:pa ja i ti znaci da smo medju rijetkima koji ne koriste taj fejsVanBasten je napisao/la:
ma samo mi malo cudno da nas podrzi jedna tako velika komercijalna kompanija iz cista mira...
mozda Ronaldo ima ugovor sa Pepsijem pa oni kontriraju
nope. onako, generalna stranica na fejsbuku, na zidu uglavnom na engleskom sve pisu, i imaju 35miliona lajkovaspielführer_21 je napisao/la:Ova je fb stranica Coca Cole za BiH, ja mislim.. Vjerovatno na portugalskoj inačici iste bodre Portugalce..calcio je napisao/la:pa ja i ti znaci da smo medju rijetkima koji ne koriste taj fejsVanBasten je napisao/la:
ma samo mi malo cudno da nas podrzi jedna tako velika komercijalna kompanija iz cista mira...
calcio je napisao/la:pa ja i ti znaci da smo medju rijetkima koji ne koriste taj fejsVanBasten je napisao/la:
ne godinu, nego citav zivotnime_tm87 je napisao/la:HAJDE ZMAJEVI ULJEPŠAJTE MI GODINU!
Đe'š ba, neka te s rajom popij sok.Pauk je napisao/la:Nocas sam sanjao da smo gubili 5-0 do 89. minute, kada je usao Ermin Zec i dao jedan gol za konacni rezultat 5-1.
![]()
Ali to na stranu, ja licno zadnjih 15 godina svoga zivota relativno intenzivno pratim repku, i mogu reci ako ovaj put opet budemo porazeni, ja licno se ''povlacim'' i necu vise pratiti repku, jer sam i usao u neke godine kad mi to nije ni toliko vazno.
Takodje se ''povlacim'' sa foruma, na zalost mnogih ovdje sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.