FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 12 jan 2011, 12:36

Daj Boze da se ljudi vrate na tribinu ?? Al eto ovdje se ne smije o tome,pa necemo..Imamo veoma dobar tim za nastavak prvenstva,tu bi nam i Almir Bekic dobrodosao u ekipu,steta samo zbog ispadanja u kupu,al haj bice novih prilika.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jan 2011, 13:20

Sloboda ostala bez Darka Aleksica u nastavku sezone,povredu koljena vuce od meca sa Celikom, u pocetku se pretpostavljalo da se radi o laksoj povredi,medjutim ponovni pregled je pokazao da mora na operaciju.Moguci povratak Ivice Babica u Slobodu,izrazio je zelju da se ponovo vrati u Slobodu,i bio bi nam odlicno rjesenje za lijevi bok.Ostaje da se vidi dal ce uprava i Babic postici dogovor.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jan 2011, 14:07

Jedna lijepa vijest .....Mamic odlucio da pusti Almira Bekica na posudbu Slobodi na sest mjeseci...e ovo je bas extra takav nam igrac treba ....
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jan 2011, 14:18

Odlicna vijest za Bekica..........ipak uprava nesto radi,ovo ce nam biti vec 3 pojacanje a prijelazni rok nije ni poceo.Steta za tu povredu,al sta je tu je takve stvari se desavaju.Idemo u Evropu
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Eldar_sloboda
Kontakt:

Post Postao/la Eldar_sloboda » 12 jan 2011, 14:20

je li ko pratio jucerasnji trening u univerzitetskoj dvorani ?*?? ja sam sa fakulteta pratio ulazak :) i svi su tu bili osim gavare ?? zna li ko zbog cega, je li stigao gavara s bozicnih praznika kao sto su drakul i raca :) ??

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jan 2011, 14:23

Slatinash_7 je napisao/la:Odlicna vijest za Bekica..........ipak uprava nesto radi,ovo ce nam biti vec 3 pojacanje a prijelazni rok nije ni poceo.Steta za tu povredu,al sta je tu je takve stvari se desavaju.Idemo u Evropu
Poceo je itekako. Vec je 12 dana ispucano u mjesecu. Krajem istog se zatvaraju mogucnosti za angazman novih igraca.

Extra stvar je povratak Bekica, koji ce u mnogo cemu pomoci Slobodi i u nakani da se odigra sto bolje u proljetnom dijelu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jan 2011, 14:32

I sad nek neko kaze Mamicu cigane :lol: odlicna vijest za Bekica,bilo bi dobro da nam se i Babic prikljuci,meni je bio dobar u nasem timu,sjecam se njegovog gola protiv Zeljeznicara u 3 ili 4 minuti ja mislim ljevicom,kada smo u tom mecu rasuli Zelju u prvih pola sata,mogli smo im jos utrpat al nije bilo srece.Da mi je naci taj klip gola Babica i prodor Husejinovica kada je trojicu igraca Zelje okrenuo,i na kraju ga srusio neki celavi,ja mislim Cocalic,a Osmanhodzic bio strijelac iz penala.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jan 2011, 14:40

Koliko sam ja cuo rok pocinje 15. Tad bi se trebali dobiti papiri za Nikolica
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jan 2011, 14:42

uuu kako je tu Huseinovic prosao ebeno :)...bio je prenos te utakmice ...nego jeli definitivno Bekic dolazi?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jan 2011, 14:44

igraci koji su slobodni mogu potpisati i nakon prelaznog roka, dok oni sa ugovorima ne mogu u tom periodu ..... znaci mislim da Nikolicu istice taj ugovor i da on moze igrati kada god dobije te papire , jer ovih 6 mjeseci njegovog ugovora je vec proslo sto je imao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jan 2011, 14:50

Evo drug mi je nasao klip,samo ne prikazuje se gol Babica,ali ima prodor Husejinovica i gol Buce za 2:0 ..

[youtube][/youtube]

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jan 2011, 15:17

dobar je Babic bio ,odlicno bi on dosao da pojaca konkurenciju na lijevoj strani. Sa Babicem i Bekicem to vec izgleda jako zanimljivo i bas je prava steta sto smo ispali iz kupa.
Mujkic/Divkovic---Joge,Halilovic,Babic,Stana i fali nam jedan stoper jer Drakul i Raca mi nisu bas za prve postave. Kad bi se jos i Grado vratio koja bi to ekipa bila hahah,na sredi Bekic,Tare, Cehajic,Gavaric, Malkic, Zoleta i tu nam fali jos jedan dobar centralni vezni. I naprijed Alen ,Smajlovic, Mujic ,drugi Bekic...pa jbt ne izgleda ovo ni malo lose, da je ovaj tim igrao od pocetka sezone evropa bi bila tu 100%, a i ovako sa 2 pojacanja dobra na ovim mjestima gdje nam fale igraci opet uz malo srece mozemo nesto napraviti...a nek se nastavi serija dobrih rezultata eto i raje nazad na stadion.. jos zamisli Jogeta, Stanu, Tareta,Alena i npr Gradu u istoj ekipi hahhaa pa zbog njih bi raja dolazila ako nista :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 12 jan 2011, 15:46

harry_90 je napisao/la:Evo drug mi je nasao klip,samo ne prikazuje se gol Babica,ali ima prodor Husejinovica i gol Buce za 2:0 ..

[youtube][/youtube]

a gledaj stadiona krcat :cry:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 jan 2011, 18:44

fukara87 je napisao/la:Jedna lijepa vijest .....Mamic odlucio da pusti Almira Bekica na posudbu Slobodi na sest mjeseci...e ovo je bas extra takav nam igrac treba ....
kolko je sigurno ovo za Bekica....uuufff...kakvo bi nam to pojacanje bilo...mislim da sa njim i ovom trojicom nije ni liga evrope daleko
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

srebrenik1333
Kontakt:

Post Postao/la srebrenik1333 » 12 jan 2011, 18:57

AulleTa je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Boli Husarica briga on ce sebi uzeti pare i boli ga racku za Slobodom....ovdje je Sloboda trebala dobit namanje 300 000 eura da je bio pod ugovorom ali njemu je u interesu da marne sebi sto vise para i da se obogati j.ebo Slobodu...SVE SELJACI u PM.. :oops:
Ti Mendažeri su najgori pijačari i hinje treba im zabranit pristup momcim, samo bi se bogatili na njima :x

A za Bekića mi je drago da se vraća u klub, i da nam je više ovakvih kao Bekić i Okanović :)

Šta je sa Kasapovićem :?
Kasap zarađuje po Švici, barem mislim da je još tamo mada mu se ne zna ni ime kluba samo je poznato da je tamo kod buraza.
kasapovic navodno vratio se iz svicarske i igrat ce za Ingram iz Dubokog Potoka na proljece...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jan 2011, 19:02

slani grad je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Jedna lijepa vijest .....Mamic odlucio da pusti Almira Bekica na posudbu Slobodi na sest mjeseci...e ovo je bas extra takav nam igrac treba ....
kolko je sigurno ovo za Bekica....uuufff...kakvo bi nam to pojacanje bilo...mislim da sa njim i ovom trojicom nije ni liga evrope daleko
to ti je 100 % sigurno ....i da cemo Almira Bekica gledati na proljece...Adem Sabovic je dogovorio posudbu sa Mamicem sto je jako dobra vijest....sigurno je da cemo imatu jaku ekipu na proljece uz to da se svi navijaci vrate na sjever i onda eto nama evropee...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 12 jan 2011, 19:59

brcanska_malta je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
brcanska_malta je napisao/la:OVIM PUTEM POZIVAM SVE NAVIJACE SLOBODE DA SE VRATE NA TRIBINE .
TRUD SE POLAHKO ISPLACUJE DOSTA EKIPA SE VRACA PA BI SMO MOGLI SE VRATIT NA STARE STAZE ODMA PROTIV SLAVIJE .
POMOZIMO I KK SLOBODA , SUBOTA TEKMA PROTIV ZRINJE SVI STE DOBRO DOSLI .
SLANA GARDA 2007
ma stari moj bilo bi fakat krajnje vrijeme da se konačno sve vrati na svoje mjesto ali sam toliko pesimista u vezi cijele priče (iako jedva čekam da se pojavim ponovo na tribini).Nekako se raja skroz otisnula i ogradila od kluba kako fudbalskog tako i košarkaškog svima se sve više popelo na onu stvar ali ipak onaj ko osjeća potrebu za tribinom i navijanjem mora biti tu i moramo zajedno da pokažemo ozbiljnost jer će jedino ozbiljnu i jaku navijačku grupu poštovati i cijeniti njeno mišljenje svi pa i ovi pojedini mešetari u klubu ;)
brate ovim treningom smo pokazali da je dosta i da smo spremni da se vratimo jer 150 ljudi je stvarno dobra brojka za treninga , a kosarku trebamo pomoc malo jer i to nece bit bezveze dosta cemo dobit pomoci od kluba za pirotehniku na fudbalu , razumijes druze doci ce nam ko usluga za uslugu
:roll: Ovo boldirano je blam za ozbiljnu navijačku skupinu u ultra svijetu. Shvati ovo kako hoćeš uz preporuku da ovo ne pišeš javno, smijaće vam se ljudi ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 12 jan 2011, 22:34

LUDA MAŠTA RADI SVAŠTA !!!! ČUJ EVROPA !!!! AAAAAAAAAAAAAA BOŽEEEE :lol: :lol: :lol:
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jan 2011, 22:37

s.s.lazio je napisao/la:LUDA MAŠTA RADI SVAŠTA !!!! ČUJ EVROPA !!!! AAAAAAAAAAAAAA BOŽEEEE :lol: :lol: :lol:
pa kakav si ti to navijac ako nisi optimista ...vjerujem da slabo dolazis i na tekme i da navijas...zato suti matereti ;) zar nisi primjetio da se sad radi malo ozbiljnije u klubu nego predhodnih godina...??

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 12 jan 2011, 22:43

s.s.lazio je napisao/la:LUDA MAŠTA RADI SVAŠTA !!!! ČUJ EVROPA !!!! AAAAAAAAAAAAAA BOŽEEEE :lol: :lol: :lol:
zavrsit cemo 3. na tabeli :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.