Plitko razmisljas definitivno,,,i ptice na grani znaju da je infrastruktura temelj svakog tima ,,,pa bolje proizvesti iz vlastitog pogona 3-4 igraca za ovu smrdljivu ligu nego dovesti nekoga sa strane da ti uzme kesh na ruke plus plata veca od svakog domaceg igrace a sto je najgore kita ga boli za Radnickim,,,Samo uslove za treniranje napraviti prije svega ,,,ja licno bi 5 godina bio u nizim ligama ali kada odes na Josik da imas sta da vidis,,,da mozes svoje dijete poslati da trenira u uslovima da valja a ovako nigdje te nema ni danas a pogotov ne sutra..SPASIOC je napisao/la:Čitam ovdje ,,fantaziranje ,, pojedinih.LJudi treba na vrijeme učiniti ono što se može.Trenutno pokušati sa novim trenerom , koji bi možda iz postojećih igrača izvukao nešto pa da uzmemo još koji bod.O tome kako bi neki doveli lakija, migija itd.e to možeš tek na pola sezone.a tad može biti kasno.dalje , ako ispanemo zbog gradnje pomoćnog tj. plastikare onda smo ludi svi.Pa trebalo nam je gooodiiinaaaa da se vratimo.Dosta je igre po selima.Ai ti snovi i pisanja o premijer ligi su bili nerealni.Nit imamo infrastrukturu, niti ljude, niti igrače.Para nemamo ni za ovu ligu.u Bihać se išlo sa minibusom .Rješenje je novi trener za sada.da ostanemo u ovoj ligi. Da nas Ćurguz ne ukopa kao SLOGU iz Doboja .
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
vi ste imali finih igraca i to sa podrucja vase opcine a jos hrpu s kantona: Mehanovic, Jusufovic, Gogic, Aljukic onaj sto ste ga Pema zvali, Jaranovic, Trumic, Cehajic, Jaganjac, Mujic, Lugavic...... vratite te igrace i uz Kuduza, Jogeta, Musica, Selamovica, Suljica vi ste uvijek u vrhu 

Sloboda Tuzla
jarane ni nama nije jasno zasto su ljudima koji vode radnicki drazi igraci iz gorazda, foce, srbije, crne gore nego svi ti nabrojani. pa mi bi sa igracima koje si ti nabrojo rasturili ovu ligu.fukaratz je napisao/la:vi ste imali finih igraca i to sa podrucja vase opcine a jos hrpu s kantona: Mehanovic, Jusufovic, Gogic, Aljukic onaj sto ste ga Pema zvali, Jaranovic, Trumic, Cehajic, Jaganjac, Mujic, Lugavic...... vratite te igrace i uz Kuduza, Jogeta, Musica, Selamovica, Suljica vi ste uvijek u vrhu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
postoje za to dva dobra razloga:barbrez je napisao/la:jarane ni nama nije jasno zasto su ljudima koji vode radnicki drazi igraci iz gorazda, foce, srbije, crne gore nego svi ti nabrojani. pa mi bi sa igracima koje si ti nabrojo rasturili ovu ligu.fukaratz je napisao/la:vi ste imali finih igraca i to sa podrucja vase opcine a jos hrpu s kantona: Mehanovic, Jusufovic, Gogic, Aljukic onaj sto ste ga Pema zvali, Jaranovic, Trumic, Cehajic, Jaganjac, Mujic, Lugavic...... vratite te igrace i uz Kuduza, Jogeta, Musica, Selamovica, Suljica vi ste uvijek u vrhu
1.zato sto su nesposobni jer tabela je mjerilo svega
2.zato sto vjerovatno imaju neki tal ili ti pinku
3.nema
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Iiii,kakva je promjena u pitanju?jel se mijenja termin, da se planira na vrijeme!?Zoom088 je napisao/la:Velike su šanse da se protiv Podgrmeča igra u subotu. Javim vam na vrijeme
Ne mijenja. Gospoda iz S. Mosta nam nisu htjeli izaci u susret. Ocekuje nas paklen raspored: nedjelja - srijeda (kup) - subota.
Inace, sto se ulaznica tice, situacija je:
Zapad - 5 KM
Ostale tribine - BESPLATNO.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Inace, sto se ulaznica tice, situacija je:
Zapad - 5 KM
Ostale tribine - BESPLATNO.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- PitarBordo
- Kontakt:
U travniku prva utakmica. 21.10. U 15:00
Ako Bog da i Travnik da prodjemo,onakvom igrom kao protiv Olimpika daleko mozemo dogurati..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno da mozete. ...ovi mole Boga da ih neko izbaci i da se okrenu prvenstvuBrigada89 je napisao/la:Ako Bog da i Travnik da prodjemo,onakvom igrom kao protiv Olimpika daleko mozemo dogurati..

- SamoTravnik
- Kontakt:
Tako ste i vi kontali pa popusili foru prosle godine i ispali. Da se ligaska utakmica igra kuci, poslije kupa, onda bi se nesto i kalkulisalo ali posto igramo u subotu, pa kup srijeda, nema potrebe. Ide se na prolaz dalje tako da ti ta prica ne pije vodu. Ako nas kojim slucajem nadigrate onda mozete razmisljati o prolazu dalje a da mi izadjemo na teren sa bijelom zastavicom, nista od toga.staragarda je napisao/la:Normalno da mozete. ...ovi mole Boga da ih neko izbaci i da se okrenu prvenstvuBrigada89 je napisao/la:Ako Bog da i Travnik da prodjemo,onakvom igrom kao protiv Olimpika daleko mozemo dogurati.....ne znam ni vama jel pametno daleko ici. ..znamo da kroz kup prvenstvo pati a vi niste u nekoj komotnoj poziciji
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakvu smo mi bolan foru popusiliSamoTravnik je napisao/la:Tako ste i vi kontali pa popusili foru prosle godine i ispali. Da se ligaska utakmica igra kuci, poslije kupa, onda bi se nesto i kalkulisalo ali posto igramo u subotu, pa kup srijeda, nema potrebe. Ide se na prolaz dalje tako da ti ta prica ne pije vodu. Ako nas kojim slucajem nadigrate onda mozete razmisljati o prolazu dalje a da mi izadjemo na teren sa bijelom zastavicom, nista od toga.staragarda je napisao/la:Normalno da mozete. ...ovi mole Boga da ih neko izbaci i da se okrenu prvenstvuBrigada89 je napisao/la:Ako Bog da i Travnik da prodjemo,onakvom igrom kao protiv Olimpika daleko mozemo dogurati.....ne znam ni vama jel pametno daleko ici. ..znamo da kroz kup prvenstvo pati a vi niste u nekoj komotnoj poziciji

-
- Kontakt:
Dobro je, trebala nam je ova pobjeda danas za povratak samopouzdanja, za dva dana je KUP, idemo odigrati to u Travniku pa sta bude, mnogo vaznija je utakmica naredne subote u Ljubuskom gdje gostujemo Slogi koja je zadnja na tabeli i nadam se nasoj dobroj igri i pozitivnom rezultatu, onda dolazi Orasje pa revans protiv Travnika, i na kraju dva kantonalna derbija prvo u Gracanici pa kuci protiv Buducnosti, dakle jako teske utakmice i predobro bi bilo da momci naprave nesto prije svega u KUP-u, a pobjeda iz Ljubuskog bi bila zlata vrijedna 

Pobjeda je mogla biti mnogo uvjerljivija (iako i 4-0 nije baš malo) da smo iskoristili sve prilike. Dvije stative kod 0-0, 5 ili 6 šuteva u okvir ili pored gola, dva slobodnjaka na ivici kaznenog prostora...sve smo to u prvom poluvremenu mogli realizovati. Ipak, samo i SAMO zbog Alena Mešanovića ne žalim što Podgrmeč u Lukavcu nije primio onoliko golova koliko je trebalo da prime.
U srijedu lagano u Travniku. Smatram da nam je mnogo bitnija utakmica u subotu kada gostujemo u Ljubuškom.
U srijedu lagano u Travniku. Smatram da nam je mnogo bitnija utakmica u subotu kada gostujemo u Ljubuškom.
Ja bih prije da se za kup sto vise spreme,ionako smo ko k****a u ligi,odlicno smo startali za one ambicije od uprave
fuj ..
Dajte da u kupu pokusamo sto dalje dogurati,da ima makar nesto pozitivno u nasoj ekipi,u nasem klubu,u nasem gradu..

Dajte da u kupu pokusamo sto dalje dogurati,da ima makar nesto pozitivno u nasoj ekipi,u nasem klubu,u nasem gradu..
sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Bajke su na drugom spratu.agalo je napisao/la:sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
- Beduin
- Kontakt:
Brani li vam Nikolic i kakav je?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
posteno govoreci u do sad vidjenom nikolic je srednja zalost. branio je protiv olimpika u kupu dobro ali tu je odlicno odigrala citava ekipa. u svim ostalim utakmicama gdje je on branio bili smo demolirani.Beduin je napisao/la:Brani li vam Nikolic i kakav je?
Ne znam za tebe druze, ali u srijedu ide most 1- 2 za cvaju pa sta budeSamoTravnik je napisao/la:Bajke su na drugom spratu.agalo je napisao/la:sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.