Samo navijam da BHT ne potpiše novi ugovor sa uhljupima, ionako su previše uzeli za sd kanale grozne kvalitete...
bez Milovanovica i Svilara vecina komentatora im je za goli qrac, evo i sad stavili jednog od vecih mrtvaca na Betis - Sevilla
Drašković je sjajan u studiju ali i vrlodobar u prijenosima. Daleko od toga da je većina loša, takvi se izbroje prstima jedne ruke.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 21:51bez Milovanovica i Svilara vecina komentatora im je za goli qrac, evo i sad stavili jednog od vecih mrtvaca na Betis - Sevilla
ali sveukupno imaju bolje komentatore za fudbal od srpskog SK-a
Ko je ovaj sto je radio BiH Ceska danas?
Tako je ali harden zna što to pita i hvala što si ti odgovorio.
Slažem se, odličan komentator.
Meni je bio katastrofa, covjek pricati ne zna za pocetak. Zna li rukomet ili ne nemam pojma niti me zanima, bio je dosadan i ne zna pricati.
to je kriv nas najveci operater da uslovi saradnju sa njima da moraju imati bosanske komentatore kao sto je HT u hrvatskoj na početku radio druga bi priča bila ovako kao da gledamo utakmicu konga i malijaakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 22:42zbog mrtvaca na Betis - Sevilla utakmicu gledam na hrvatskoj Areni
najtuznije od svega i jos jedna stvar koja pokazuje koliko nam je jadna drzava (ako se ovo uopste drzavom moze nazvati) je to sto sam danas imao opciju da gledam utakmicu svake reprezentacije iz ex-yu sa domacim komentatorom osim utakmice BiH koju prenosi srpski komentator
Odlično je radio Old Firm i neke utakmice Reala, meni nije mrtvac ali de gustibus disputandum non es.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 22:42zbog mrtvaca na Betis - Sevilla utakmicu gledam na hrvatskoj Areni
najtuznije od svega i jos jedna stvar koja pokazuje koliko nam je jadna drzava (ako se ovo uopste drzavom moze nazvati) je to sto sam danas imao opciju da gledam utakmicu svake reprezentacije iz ex-yu sa domacim komentatorom osim utakmice BiH koju prenosi srpski komentator
Ne moze biti skandal kad su i srpski i hrvatski sluzbeni jezici. Tako je kako je.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 22:51za nacionalni identitet nije dobro sto ljudi gledaju utakmice svoje reprezentacije uz stranog komentatora, u svakoj iole normalnoj drzavi to se nikad ne bi moglo desiti i bio bi skandal, jos kad uzmes u obzir historiju izmedju BiH i Srbije![]()
neka se nastavi jos 10 godina sa ovakvim nacinom prenosa sportskih dogadjaja kao sto je u BiH i vise ce djeca iz BiH privrzenost osjecati prema Zvezdi ili Partizanu nego reprezentaciji BiH
Nije čovjek to ni rekao, nego da STRANAC, čovjek koji nije iz BiH, prenosi utakmicu našeg nacionalnog tima.messilla je napisao/la: ↑16 jan 2022, 00:06Ne moze biti skandal kad su i srpski i hrvatski sluzbeni jezici. Tako je kako je.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 22:51za nacionalni identitet nije dobro sto ljudi gledaju utakmice svoje reprezentacije uz stranog komentatora, u svakoj iole normalnoj drzavi to se nikad ne bi moglo desiti i bio bi skandal, jos kad uzmes u obzir historiju izmedju BiH i Srbije![]()
neka se nastavi jos 10 godina sa ovakvim nacinom prenosa sportskih dogadjaja kao sto je u BiH i vise ce djeca iz BiH privrzenost osjecati prema Zvezdi ili Partizanu nego reprezentaciji BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.