AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pallott ... ome/137767" onclick="window.open(this.href);return false;
Il Club più titolato al mondo!
Ne mogu da vjerujem da prvog dana prelaznog roka nismo doveli napadača svjetske klase i da razvalimo seriu A. Kad će se uigrati s ostatkom ekipe ako dođe taj očekivani napadač na kraju prelaznog roka. S trenutnim rosterom ako izborimo 3.mjesto u ligi i prođemo grupnu fazu LP ja prezadovoljan.
Pa dobro slazem se da su opet zayebali to u vezi napadaca i da mozda opet nece dovesti neku klasu u napadu a i da dovedu kad to uigrati ili mozda opet vjeruju Destru
.
Sto se tice ovog drugog sto si rekao to mi je fakat nidje veze razmisljanje,nemoj se naljutiti
jer imamo bolju ekipu nego prosle sezone,znaci nije niko od bitnijih igraca otisao a doveli smo par dobrih pojacanja.Imamo sada i dosta siru klupu.
Da su se Juventus i Napoli drasticno pojacali pa da kazes bicemo treci al posto nisu po meni smo ako nista opet jaci od Napolija.Jes da su doveli Micua al dzaba opet kad im puse u odbrani gdje su najtanji dok je Juve daleko oslabljeniji odlaskom majstora Kontea a jos ako im ode Vidal onda je Roma prvi favorit za skudeto.Inter i Lazio su se dobro pojacali ali opet nemaju ekipu za trece mjesto mada s ovim Interom se nista ne zna dok Fiora je jaka al opet bi mogli kiksati par laganih tekmi kuci i opet dosta zaostati za to trece mjesto.
Kad je u pitanju liga sampiona tu bi fakat volio dobiti najteze ekipe da vidimo gdje smo,bolje ispasti od Reala nego od nekog Levera.Sve u svemu nadam se dobroj sezoni,jos da dovedu pravog napadaca i imamo sve preduslove da postanemo sampioni.Opet ce biti najveci problem mentalitet pogotovo ako Roma bude imala prednost ispred Juveta pri kraju sezone,kako god vidjecemo kako ce se sta odvijati.

Sto se tice ovog drugog sto si rekao to mi je fakat nidje veze razmisljanje,nemoj se naljutiti

Da su se Juventus i Napoli drasticno pojacali pa da kazes bicemo treci al posto nisu po meni smo ako nista opet jaci od Napolija.Jes da su doveli Micua al dzaba opet kad im puse u odbrani gdje su najtanji dok je Juve daleko oslabljeniji odlaskom majstora Kontea a jos ako im ode Vidal onda je Roma prvi favorit za skudeto.Inter i Lazio su se dobro pojacali ali opet nemaju ekipu za trece mjesto mada s ovim Interom se nista ne zna dok Fiora je jaka al opet bi mogli kiksati par laganih tekmi kuci i opet dosta zaostati za to trece mjesto.
Kad je u pitanju liga sampiona tu bi fakat volio dobiti najteze ekipe da vidimo gdje smo,bolje ispasti od Reala nego od nekog Levera.Sve u svemu nadam se dobroj sezoni,jos da dovedu pravog napadaca i imamo sve preduslove da postanemo sampioni.Opet ce biti najveci problem mentalitet pogotovo ako Roma bude imala prednost ispred Juveta pri kraju sezone,kako god vidjecemo kako ce se sta odvijati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Gdje ću se ljutiti na kolegu Romanistu, malo nas je ostalo, moramo se paziti međusobno.
Ma dobro za 3. mjesto sam više rekao iz ljutnje prema Sabi iz razloga što nije špic prvo pojačanje Rome ove sezone, a ne 14.8., a još ga tražimo. Ako Vidal ostane Juve je prvak taman da ih Claudio Ranieri preuzme. Jedino čudo da se desi, pa da Destro zabije 20 golova u seriji A, Gervinho i Totti po 15, Iturbe i Ljajić po 10 golova. S Napolijem smo što se tiče kvaliteta u 5 deka,a po meni malo smo jači od pojačanih Intera i Milana, te od Viola, a Lazio je mislim daleko iza.
Što se tiče Romine jačine u odnosu na prošlu sezonu, jači smo na lijevom beku, ostalo sve isto. Eto duža nam je klupa, mada mi je i to upitno koliko će pojedini s klupe moći doprinijeti i u slabijim utak., a da ne govorim u jačim u slučaju umora ili povreda prvotimaca. Samo da smo umjesto Iturbea doveli špica njegove cijene, sve bi drugačije bilo.

Što se tiče Romine jačine u odnosu na prošlu sezonu, jači smo na lijevom beku, ostalo sve isto. Eto duža nam je klupa, mada mi je i to upitno koliko će pojedini s klupe moći doprinijeti i u slabijim utak., a da ne govorim u jačim u slučaju umora ili povreda prvotimaca. Samo da smo umjesto Iturbea doveli špica njegove cijene, sve bi drugačije bilo.
Ma dobro moram paziti vidis da nas je malo ostaloAlen1987 je napisao/la:Gdje ću se ljutiti na kolegu Romanistu, malo nas je ostalo, moramo se paziti međusobno.Ma dobro za 3. mjesto sam više rekao iz ljutnje prema Sabi iz razloga što nije špic prvo pojačanje Rome ove sezone, a ne 14.8., a još ga tražimo. Ako Vidal ostane Juve je prvak taman da ih Claudio Ranieri preuzme. Jedino čudo da se desi, pa da Destro zabije 20 golova u seriji A, Gervinho i Totti po 15, Iturbe i Ljajić po 10 golova. S Napolijem smo što se tiče kvaliteta u 5 deka,a po meni malo smo jači od pojačanih Intera i Milana, te od Viola, a Lazio je mislim daleko iza.

Sabatini mora dovesti napadaca da budemo bara bara sa Juvetom i da trpamo ove male ekipe a ne da se mucimo ko prosle godine tipa tekme sa Kaljarijem i Sassuolom.Iturbe ce biti veliko pojacanje ili veliki promasaj nema trece

Jaci smo na lijevom beku kao sto si rekao ali cemo biti odmorniji jer imamo siru klupu i tu smo u plusu nego u zadnjoj sezoni.Ipak Keita,Ucan,Florenzi,Ljajic ako ne bude prva pa i Torosidis mogu dostojno zamjeniti u ovim manjim tekmama glavne igrace.
Sutra imamo tekmu sa nekom Austrijskom ekipom pa poslije toga na Olimpiku je tekma protiv Fenera pa onda 7 dana prije pocetka prvenstva protiv Aeka u Atini.U ove zadnje dvije tekme ce se vidjeti ko ce biti prvih 11 za sljedecu sezonu.Ovo je moja procjena

Skorupski
A.Cole Benatia Castan Maicon
De Rossi Nainggolan Pjanic
Gervinho Totti Iturbe
Wiener Sportklub AXA - Roma
De Sanctis; Torosidis, Somma, Astori, Emanuelson; Pjanić, Nainggolan; Iturbe, Gervinho, Ljajić; Borriello
Ubiše nas ovi levati, De Sanctis odlično brani. Pjanić kapiten
De Sanctis; Torosidis, Somma, Astori, Emanuelson; Pjanić, Nainggolan; Iturbe, Gervinho, Ljajić; Borriello
Ubiše nas ovi levati, De Sanctis odlično brani. Pjanić kapiten

Ne moze Roma protiv presinga cak ni protiv ovakve ekipe
Borijelo u kondiciji kao i ja haha
De Santis se vratio i trenutno nas spasava nevidjene bruke

Borijelo u kondiciji kao i ja haha

De Santis se vratio i trenutno nas spasava nevidjene bruke
Poluvrijeme
Wiener 0:1 Roma
Gol je zabio Gervinho
Ocajna igra
I budali je jasno da nam treba napadac
Wiener 0:1 Roma
Gol je zabio Gervinho
Ocajna igra

I budali je jasno da nam treba napadac
Bravo Miraleme

kakav je gol?Manuel je napisao/la:Bravo Miraleme![]()

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
U stilu Di NataleaVanBasten je napisao/la:kakav je gol?Manuel je napisao/la:Bravo Miraleme![]()

" onclick="window.open(this.href);return false;
Kraj
Wiener 1:4 Roma
Za Romu su zabili Gervinho,Pjanic,Iturbe i Ljajic.
Sljedeca tekma je na Olimpiku protiv Fenera.
Wiener 1:4 Roma
Za Romu su zabili Gervinho,Pjanic,Iturbe i Ljajic.
Sljedeca tekma je na Olimpiku protiv Fenera.
Jovetić je rekao DA Romi,Roma mu nudi 3,5 miliona eura godišnje.Nadam se da je ovo istina i da ce Stevan preci u Vucicu.Ako se ovo desi onda je tacna informacija da je Sabatini u Londonu i da dogovara transfer Destra u Tottenhem za nekih 25 miliona.Sto se mene tice ja bi radije volio da za novu sezonu imamo Jovetica nego Destra.
U medjuvremenu izgleda da bi Benatija mogao napustiti Romu i da ce preci ili u Bajern ili u Man.Utd
Kako stvari stoje preci ce u Man.Utd za nekih 30 miliona.
Jedno je sigurno a to je da Destro ili Benatija odlaze da bi se taj novac iskoristio za dovodjenje Jovetica,sad koga ce prodati to cemo vidjeti,vise bih volio da se otarasimo Destra jer nam je Benatija daleko potrebniji i jer bez Destra Roma opet moze biti konkurentna za titulu al bez Benatije to je druga prica.
U medjuvremenu izgleda da bi Benatija mogao napustiti Romu i da ce preci ili u Bajern ili u Man.Utd
Kako stvari stoje preci ce u Man.Utd za nekih 30 miliona.
Jedno je sigurno a to je da Destro ili Benatija odlaze da bi se taj novac iskoristio za dovodjenje Jovetica,sad koga ce prodati to cemo vidjeti,vise bih volio da se otarasimo Destra jer nam je Benatija daleko potrebniji i jer bez Destra Roma opet moze biti konkurentna za titulu al bez Benatije to je druga prica.
Benatija u Mancesteru
Danas bi se trebali dogovoriti svi detalji oko prelaska u crvene djavole.
E moj Sabatini.Nikad od Rome ozbiljne ekipe
Napravimo jedan korak naprijed i onda dva unazad
Danas bi se trebali dogovoriti svi detalji oko prelaska u crvene djavole.
E moj Sabatini.Nikad od Rome ozbiljne ekipe

Napravimo jedan korak naprijed i onda dva unazad

haha, Sabatini je tito. Nakon što im je uvalio Lamelu, saće i Destra. Pucaj levate po ušima, šta'š drugoManuel je napisao/la:Jovetić je rekao DA Romi,Roma mu nudi 3,5 miliona eura godišnje.Nadam se da je ovo istina i da ce Stevan preci u Vucicu.Ako se ovo desi onda je tacna informacija da je Sabatini u Londonu i da dogovara transfer Destra u Tottenhem za nekih 25 miliona.Sto se mene tice ja bi radije volio da za novu sezonu imamo Jovetica nego Destra.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ne bi me cudilo da im uvali DestraVanBasten je napisao/la:haha, Sabatini je tito. Nakon što im je uvalio Lamelu, saće i Destra. Pucaj levate po ušima, šta'š drugoManuel je napisao/la:Jovetić je rekao DA Romi,Roma mu nudi 3,5 miliona eura godišnje.Nadam se da je ovo istina i da ce Stevan preci u Vucicu.Ako se ovo desi onda je tacna informacija da je Sabatini u Londonu i da dogovara transfer Destra u Tottenhem za nekih 25 miliona.Sto se mene tice ja bi radije volio da za novu sezonu imamo Jovetica nego Destra.

U dobrim je odnosima sa Baldinijem a Sparsima treba napadac a imaju para na bacanje

Braćo znal neko hoćel Strootman bit spreman za početak prvenstva vidim da trenira.. 

- IlPrincipe
- Kontakt:
Treba napisat peticiju da Benatia ostane u Romi 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma vjerujem da će ostati. Iste patke kao za Vidala. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Strootman ce biti spreman za pocetak sezone ali cisto sumnjam da ce zaigrati prva dva kola radi dodatne predostroznosti.
Roma dovodi novu Kolumbijsku nadu,u pitanju je Carlos Carbonero.Momak igra za River,pozicija lijevo krilo.
Sto se tice Destra sve je izvjesnije da ce on napustiti Romu i preci u Tottenham a kao njegova zamjena spominje se Soldado kao i Jovetic.Za Jovetica su neke novine vec i prenijele da je novi igrac Vucice.Sad koliko je njima vjerovati http://www.insideroma.com/news/calciome ... a-id.26459" onclick="window.open(this.href);return false;
Benatija danas nije bio na treningu,bio je u Minhenu gdje Bajern daje 25 miliona za njega i jos neke bonuse dok Saba neda Benatiju ispod 30 miliona,ako ga prodaju nista od skudeta to odmah mogu reci.
Danas od 20:45 na Olimpiku se sastaju Roma-Fenerbahce
Roma bi trebala da igra u najacem sastavu.
Eto braćo par informacija

Roma dovodi novu Kolumbijsku nadu,u pitanju je Carlos Carbonero.Momak igra za River,pozicija lijevo krilo.
Sto se tice Destra sve je izvjesnije da ce on napustiti Romu i preci u Tottenham a kao njegova zamjena spominje se Soldado kao i Jovetic.Za Jovetica su neke novine vec i prenijele da je novi igrac Vucice.Sad koliko je njima vjerovati http://www.insideroma.com/news/calciome ... a-id.26459" onclick="window.open(this.href);return false;
Benatija danas nije bio na treningu,bio je u Minhenu gdje Bajern daje 25 miliona za njega i jos neke bonuse dok Saba neda Benatiju ispod 30 miliona,ako ga prodaju nista od skudeta to odmah mogu reci.
Danas od 20:45 na Olimpiku se sastaju Roma-Fenerbahce
Roma bi trebala da igra u najacem sastavu.
Eto braćo par informacija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.