AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ili smo klasa ili totalna bijeda i ciganija pa nam je potrebno da igrac daje sadaku da bi dosao da igra, jer ovi nasi cigani ne daju.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Kako god završi ova Santa Barbara, nikada više ne poslovati sa ovim majmunima iz C.Bruggea.
Druga stvar, osim desnog krila koje su i ptice sa grane primjetile da nam fali, također se mora dovesti i središnji vezni, osim ako se ne mislimo oslanjan na Pobegu i Krunića (koji jedino liči na igrača kada igra desetku).
A tek tu onda ide zamjena Theu, ali pitanje je razmišljaju li oni uopće dovoditi ikoga na toj poziciji ili ćemo i ovu sezonu gledati Balu.
Još jedna stvar, Calabria već dugo vremena ne igra ozbiljan fudbal. Da li će se to promijeniti sa boljim krilom ili ne, ne znam, ali on je početkom sezone sa istim ovim krilima igrao odlično.
Druga stvar, osim desnog krila koje su i ptice sa grane primjetile da nam fali, također se mora dovesti i središnji vezni, osim ako se ne mislimo oslanjan na Pobegu i Krunića (koji jedino liči na igrača kada igra desetku).
A tek tu onda ide zamjena Theu, ali pitanje je razmišljaju li oni uopće dovoditi ikoga na toj poziciji ili ćemo i ovu sezonu gledati Balu.
Još jedna stvar, Calabria već dugo vremena ne igra ozbiljan fudbal. Da li će se to promijeniti sa boljim krilom ili ne, ne znam, ali on je početkom sezone sa istim ovim krilima igrao odlično.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Bas si proslu sezonu gledao Balu pa i ove ocekujes? 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma nisam svom srećom jer je Theo većinom bio zdrav, ali ozbiljan klub kao što smo mi uvijek mora imati dobar back up na svakoj poziciji.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Mani se FM-a. Nece baciti 35 miliona na igraca koji igra 10-ku da bi ga stavili na krilo jer eto kao moze tu igrati.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:53Igra sve pozicije iza napadača kao i tu "lažnu devetku". U ovoj formaciji može biti samo RW i kasnije preći u vrh napada, jer Giroud može imati ozbiljniju minutažu samo još ove godine.
CDK će u ovom Milanu biti primarno RW uz povremene uloge na drugim pozicijama. A Ziyech ako dođe, CDK će u špic. A Origi i Giroud čekati minute s klupe najvjerojatnije.
Taj Adli tek treba da se dokaze. Mozda bude nesto kao Bennacer. CDK ako dodje on igra na pozicij 10ke. Diaza necu komentarisati, prosle sezone se pisalo kako je lik bolji od Hakana i onda puf , procitan, cesto usere akcije i lose izgleda na terenu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 16:56Zato sto vec desetku pokriva nista manje talentirani Adli, a tu je i Diaz.
Jok eto ti prodas kucu i dogovaras s novim vlasnikom , dok ne zavrsi papirologoija, kako bi kuhinju uradili. Daj ba. Ovo je tranzicija i fucka se Elliotu za Milan oni su klub prodali , a RedBird ne moze nista dok se ne zavrsi sve. Toliko lose sve izgleda osim slobodnog agenta i par igraca s pozajmice nije nista uradjeno , a sampionat pocinje za 10-15 dana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 17:30Samo budala može misliti da RedBird i Eliott nisu napravili plan za merkato.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Adli treba da se dokazuje a CDK je već dokazan igrač, jel? Prijatelju, oba igrača su veliki talenti, daleko od gotovog proizvoda ali kao i takvi će biti od velike pomoći.
CDK će da bude RW u ovom Milanu. Naravno ako transfer nekim čudom danas ne propadne.
U slučaju dolaska i Ziyecha dečko će biti više false nine.
Ne može Adli na poziciju centralnog veznog, em je gužva tu em planiraju dovesti novog veznog. Em momak se odlično snalazi na poziciji "desetke".
No vidjet ćemo šta će biti. Pred nama je.
CDK će da bude RW u ovom Milanu. Naravno ako transfer nekim čudom danas ne propadne.
Ne može Adli na poziciju centralnog veznog, em je gužva tu em planiraju dovesti novog veznog. Em momak se odlično snalazi na poziciji "desetke".
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Malo pretjerujete sa kritikama ka Bruggeu. Oni su klub malog renomea u globalnim okvirima, Charles je njihova zlatna koka i ko zna koliko će čekati na iduću. Razumljivo da se majmunišu, pa do krajnje granice ako treba. Vjerovatno su se nadali da će se neko još umiješati pa da se pokrene neki bidding war ili slično.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
U ovoj formaciji CDK je 10-ka. RW ce biti jedino kad se presaltamo na 4-3-3
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kazu da je ovaj vikend kljucni 

Prije bi Mbappea doveli, ionako je rekao da samo Milan iz Italije dolazi u obzir

Ti si fkt to zakljucio na osnovu toga sto Adli ne moze na veznog da oni dovedu igraca od 35 milliona koji igra ofanzivnog veznog i da mu kazuRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 06:26Adli treba da se dokazuje a CDK je već dokazan igrač, jel? Prijatelju, oba igrača su veliki talenti, daleko od gotovog proizvoda ali kao i takvi će biti od velike pomoći.
"E momak ne mozes na desetku imamo ovog cupu iz Bordoa koji je prosle sezone ispao u drugu ligu."

Znaci brate vidi ovo desetka od 35 miliona koja se dovodi da igra krilo. Ima li tebi ovo smisla ? Momak krilo zadnji put igrao prije 3-4 godine kad ni oni u Brugge nisu znali sta je.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Složit ćemo da se ne slažemo. Otkud si ti toliko uvjeren da je CDK bolji ili da će biti bolji igrač jer plaćen više od malog Francuza?meepo je napisao/la: ↑29 jul 2022, 11:22Ti si fkt to zakljucio na osnovu toga sto Adli ne moze na veznog da oni dovedu igraca od 35 milliona koji igra ofanzivnog veznog i da mu kazuRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 06:26Adli treba da se dokazuje a CDK je već dokazan igrač, jel? Prijatelju, oba igrača su veliki talenti, daleko od gotovog proizvoda ali kao i takvi će biti od velike pomoći.
"E momak ne mozes na desetku imamo ovog cupu iz Bordoa koji je prosle sezone ispao u drugu ligu."![]()
Znaci brate vidi ovo desetka od 35 miliona koja se dovodi da igra krilo. Ima li tebi ovo smisla ? Momak krilo zadnji put igrao prije 3-4 godine kad ni oni u Brugge nisu znali sta je.
Mislim, u jednu ruku mi je drago da smo dočekali nakon toliko godina da raspravljamo o dva kvalitetna igrača unutar Milana, a u drugu ruku rasprava iii diskusija ne vidi nikud.
Što se tiče samog transfera dotičnog, ostali su još detalji između agenta i Bruggea da se riješe i igrač leti za Milano, večeras ili najkasnije sutra. To su zadnje informacije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Leao-Adli-Zyech,pa ima tu i Diaz na AMC(Krunic)desno Messias(Saelemaekers)
Ne znam,meni ovaj De Ketelaere ne djeluje obecavajuce za Milan,volio bi da grijesim al mi se tako cini+35-40m nije mala cifra,a niko ne garantuje da ce biti WC igrac i vrlo lako moze biti kao Paqueta
Ne znam,meni ovaj De Ketelaere ne djeluje obecavajuce za Milan,volio bi da grijesim al mi se tako cini+35-40m nije mala cifra,a niko ne garantuje da ce biti WC igrac i vrlo lako moze biti kao Paqueta
- Romagnoli13
- Kontakt:

To je to izgleda. Trenutno se riješavaju sitni detalji i razmjena dokumenata. Charles nije ni danas trenirao sa ekipom, on čeka let za Milano.
35M nije mala cifra. Ali kolega, kao što može biti novi Paqueta( kojeg trenutno traži pola evrope), tako isto može biti i Kevin De Bruyne
- OldFashioned
- Kontakt:
Ništa mi se iz ove priče sa Belgijancem ne sviđa.
1. Mediji, njegov klub kao i Milan su mu sada nabili ogroman pritisak i majmuna na leđa što za mladog igrača može biti jako pogubno.
2. U Milanu su se i mnogo veći igrači gubili, ovaj tek treba da se dokaže
3. Iako laska to što je odvojio od svoje plate kako bi se dva kluba dodatno približila konačnom dogovoru za njegov dolazak, nimalo nije lijepo da se dva kluba toliko ciganče sedmicama. C.B je igrao jako prljavu igru, nije njima problem 1-2 mil. manje nego su htjeli i druge klubove uključiti u borbu ali izgleda im nije uspjelo ne samo zbog toga što zaista (sudeći po medijima) nema zainteresiranih, nego zato što momak od prvog dana želi samo u Milan.
4. NE PODRŽAVAM i STROGO OSUĐUJEM igrače koji u ovako mladoj fazi života i karijere odluče da budu neprofesionalni. (Propuštanje treninga, utakmica, bojkotovanje). Bez obzira koliko te klub koči da napreduješ nekim transferom, moraš ostati profesionalan i zahvalan.
5. Kako god ova dosadna Santa Barbara završi, Club Brugge na kraju neće dobiti ništa time što će konstantno kočiti transfer već samo jednog nezadovoljnog klinca u ekipi koja svakako ima previše egoista i neprofesionalaca.
6. Nama je svako upgrade u odnosu na Diaza na desetci, tako da ne vjerujem da ovaj može biti gori od njega ali što neko već reče, ako ne bude u najmanju ruku Rui Costa za novce koje smo platili i koliko je ovo sve trajalo, opet će se na neki način smatrat failom, ovisno o našim apetitima u LP u budućnosti.
1. Mediji, njegov klub kao i Milan su mu sada nabili ogroman pritisak i majmuna na leđa što za mladog igrača može biti jako pogubno.
2. U Milanu su se i mnogo veći igrači gubili, ovaj tek treba da se dokaže
3. Iako laska to što je odvojio od svoje plate kako bi se dva kluba dodatno približila konačnom dogovoru za njegov dolazak, nimalo nije lijepo da se dva kluba toliko ciganče sedmicama. C.B je igrao jako prljavu igru, nije njima problem 1-2 mil. manje nego su htjeli i druge klubove uključiti u borbu ali izgleda im nije uspjelo ne samo zbog toga što zaista (sudeći po medijima) nema zainteresiranih, nego zato što momak od prvog dana želi samo u Milan.
4. NE PODRŽAVAM i STROGO OSUĐUJEM igrače koji u ovako mladoj fazi života i karijere odluče da budu neprofesionalni. (Propuštanje treninga, utakmica, bojkotovanje). Bez obzira koliko te klub koči da napreduješ nekim transferom, moraš ostati profesionalan i zahvalan.
5. Kako god ova dosadna Santa Barbara završi, Club Brugge na kraju neće dobiti ništa time što će konstantno kočiti transfer već samo jednog nezadovoljnog klinca u ekipi koja svakako ima previše egoista i neprofesionalaca.
6. Nama je svako upgrade u odnosu na Diaza na desetci, tako da ne vjerujem da ovaj može biti gori od njega ali što neko već reče, ako ne bude u najmanju ruku Rui Costa za novce koje smo platili i koliko je ovo sve trajalo, opet će se na neki način smatrat failom, ovisno o našim apetitima u LP u budućnosti.
Koliko sam upratio nije on samoinicijativno odbio da trenira već je to bio dogovor, za razliku od recimo onog malog iz Bresta prošle sezone koji je odbio otići na utakmicu
Il Club più titolato al mondo!
Sancez na putu za Milano, aaa haman sjeo u pogresan avion koji leti za Paris...brukanje se nastavlja...sljedeca sedmica je kljucna...hahhaha 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Treninge je propuštao po odluci kluba i u dogovoru s Milanom. Na sve to sam je odlučio smanjiti platu da bi se posao završio.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma CDK je top talent, za par godina ce otici u Real kao zamjena za Benzemu
Samo polako, imam povjerenja u ekipu i upravu, ako bi došao veznjak i RW bicemo top.
Krenut ce CDK na AM, ali od iduce sezone ce zauzeti poziciju CF

Samo polako, imam povjerenja u ekipu i upravu, ako bi došao veznjak i RW bicemo top.
Krenut ce CDK na AM, ali od iduce sezone ce zauzeti poziciju CF
Izgleda da je to to, Vito je objavio da je dogovor postignut za 35 mil eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.