FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 20 sep 2020, 00:38

LjoZee je napisao/la:
20 sep 2020, 00:36
Ma ova sezona ili bar ovo do kraja polusezone je izgubljeno za nesto ozbiljnije jer ne moze Uprava financijski ispratiti i na slabijim utakmicama desavat ce se ovo. Dzaba onda 5 utakmica kad ces u 1-2 prosut sve. Imamo mi i sirok roster od oko 27-28 igraca pod ugovorom uz prvi tim. Vec kad se vidi da sanse velike nisu onda bolje krenuti u stabilizaciju uz smanjenje troskova odnosno obaveza za plate do svega ostalog. Mi i sad mozemo uhvatiti neki ritam od 3-4 vezane pobjede, ali ne mozemo vise izdrzati i onda to sve gubi smisao. Uz novu Upravu okrenuti se bar do zime drugim stvarima. Itekako bi nam znacila svaka promjena sad, neki pozitivni sok pa i kad je Uprava u pitanju.
Kosarci ,rukometu :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 sep 2020, 00:51

Okrenimo se narednoj utakmici 🤓

Salim se, ova dva poraza za nas mogu biti pozitivni ako izazovu bilo kakvu promjenu. Samo vandredna Skupstina na duze staze ovdje spasava stvar.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2020, 00:51

Mah da je ikako moguce otjerao bih svih 27 polovnjaka i ostavio samo Amara i izmislio mu kadete i juniore pa bar nek njih pokusa nesto nauciti,bar imaju godine da nesto nauce jer nemas ti sta uciti blazevica kad on ne zna...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 sep 2020, 00:52

Kakve ste vi picke vecinom ovdje, pa vec sad pricate o nekakvom odustajanju od titule nakon 7 odigranih kola i druge pozicije na tabeli!!!!
**** ti Bosnju i mentalitet, mijenjate misljenja kako vjetar puse.
Prestanite spominjati nekakve finansijske nestabilnosti u klubu kao da sve znate, manite se mahale i fb internet komentara laznih indetiteta. I da jeste i da nije istina, jednostavno takve price nisu za javnost i samo cini sve nase dusmane jacim. Vecina vas pada na takve komentare, probudi se i otvori oci!! Ovo veceras je bilo lose, prelose ali niposto, ni pod koju cijenu, ma ni pod kojim uslovima ne smijemo odustajati tako lahko od titule u susret 100godisnjici kluba.

Napadamo titulu ove sezone, Zeljeznicar iznad svih!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 20 sep 2020, 00:54

Ma možemo praviti skupštinu vanrednu ili redovnu svako mjesec dana, ali bez svježeg i pozamašnog kapitala doći ćemo u situaciju da ćemo prepričavat svojoj djeci kakav je to osjećaj proslavit titulu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 sep 2020, 00:55

delinjo je napisao/la:
20 sep 2020, 00:51
Mah da je ikako moguce otjerao bih svih 27 polovnjaka i ostavio samo Amara i izmislio mu kadete i juniore pa bar nek njih pokusa nesto nauciti,bar imaju godine da nesto nauce jer nemas ti sta uciti blazevica kad on ne zna...
Zamisli naseg druga @Brkooo kad je Fejzic primio gol :D
Jbt kako ono uspjelo njemu ispasti iz ruku ja ne znam. Hajd da je jaka pa jbg, ali :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2020, 00:57

LjoZee je napisao/la:
20 sep 2020, 00:55
delinjo je napisao/la:
Jbt kako ono uspjelo njemu ispasti iz ruku ja ne znam. Hajd da je jaka pa jbg, ali :rol:
Jbg brate neko ga doveo da brani ,nije on kriv da moze bolje radio bi bolje ,cijeli zivot rezervni golman sta ces..

Na kraju krajeva i ne mozes imati bolje za 600 KM platu ,i on je premija realno
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 20 sep 2020, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 sep 2020, 00:58

Zasto poraze naseg kluba pravdamo Amarom ili Misimovicem,u fazonu nema veze Amar je tu neka se gube bodovi na domacem terenu ili Misimovic gradi nema veze sto gubimo titule na amaterski nacin.Mi navijaci postali smo naopaki,vecina raje podijelila se u dva tabora i jedva se ceka neki kiks da se zakuha i tako se vrtimo zadnjih 3-4 sezone.Da budem jasan da nije bilo Amara ne bi imali titule,da ne bi Misimovica da hajca raju još bi se na istoku guzili gusteri,ali da su iznad kluba za mene nikada nece biti,ali postujem njihove uspjehe.
Što se tice kluba ocito je PARA NEMA,a cim kasne novci pocinje qrcobolja igraca na terenu.Mene je vec jasno od titule nema nista,gubimo bodove od Mladosti i Krupe na našem terenu tu nema opravdanja nikakvog,to je sramota za nas klub,neko bi treba biti kaznjen za ovo.Ako nastavimo opravdavati nase neuspjehe,a to se radi zadnjih 5-6 sezona,postacemo luzerski klub koji ce biti zadovoljan izlaskom u Evropu.
Uprava je na potezu ,ako uopce postoji...

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 sep 2020, 01:04

SAMO NAS TITULA INTERESUJE!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2020, 01:06

e cuj titula :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 sep 2020, 01:07

ExBlueone je napisao/la:
20 sep 2020, 00:54
Ma možemo praviti skupštinu vanrednu ili redovnu svako mjesec dana, ali bez svježeg i pozamašnog kapitala doći ćemo u situaciju da ćemo prepričavat svojoj djeci kakav je to osjećaj proslavit titulu.
Pa prvo nam trebaju ljudi koji imaju ideju i ostalo kako to ostvariti. Ovi ljudi to nemaju osim sto se oslanjaju na Badzaka ko da je on jedini u UO. Sastavis tim ljudi od Vukotica, Badzaka i slicnih profila i to bi bilo ok. Navijaci bi imali povjerenje, ljudi bi imali iskrenu namjeru. Na svaku akciju odazvalo bi se vise ljudi, vukli bi se normalni potezi i slicno.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2020, 01:08

Ma Vukotic je davno napravio neki plan za investitora medjutim minirali su ga,od Misimovica do navijaca i eto ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 sep 2020, 01:12

Vukotic je dobar sa Badzakom i umjesto to da se iskoristi kod nas nista daj Dzubura sto ne zna je li dosao ili posao i koji je njegov zadatak uopste.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 20 sep 2020, 01:14

LjoZee je napisao/la:
20 sep 2020, 00:55
delinjo je napisao/la:

Bolje nemoj da zamisljas jer sam bas poludio. Ono ni amateri ne rade, ovo ne bi ni golmani iz kantonalne lige uradili.. :damn: U tom trenutku mi je prosao onaj video skini ga sa gola nek niko ne brani..

Lik nizak, ne zna loptu ispucati, linijski golman koji stoji na liniji i ne pomjera se. U karijeri vjecita rezerva samo kod nas prvi golman. Protiv Slobode imali ogromnu dozu srece kad je igrac Slobode dosao prije njega do lopte i sutnuo pored gola. Protiv Makabija prima gol sa 3 metra, stoji na liniji i gleda. Protiv Sirokog svaki korner i prekid je bio strepnja, al najozbiljnije molis Boga da nasi igraci budu bolji u duelu i da izbiju loptu iz nasih 16 metara, jer nas golman stoji na liniji itd. Eric je isto amater, slican Fejzicu.
Sad zamisli na kakvom smo mi nivou kad su ova dvojca golmani u nasem klubu..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 20 sep 2020, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 sep 2020, 01:15

delinjo je napisao/la:
20 sep 2020, 01:06
Ma ne, treba kukati kako cemo jedva Evropu izboriti i da su konkurenti puno puno jaci od nas :thumbup:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 sep 2020, 01:15

Investitor = PROBLEM za bivse i sadasnje uposlenike.Znate kako to kod nas funkcionise ako se ja ne pitam ili ako ja nemam tu neki dil onda to nije dobro.Sad ima druga strana problema ,niko nije lud da daje svoje novce,a da se ne pita nista.
Uglavno tesko da mi nafatamo nekog sa lovom ,a da se nista ne pita u klubu :)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2020, 01:17

KONTRASVIH je napisao/la:
20 sep 2020, 01:15
delinjo je napisao/la:
Ma ne, treba kukati kako cemo jedva Evropu izboriti i da su konkurenti puno puno jaci od nas :thumbup:
Nije to kukanje nego realnost.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 sep 2020, 01:18

delinjo je napisao/la:
20 sep 2020, 01:17
KONTRASVIH je napisao/la:
20 sep 2020, 01:15
delinjo je napisao/la:
Nije to kukanje nego realnost.
Promjenit ces misljenje vec sljedece kolo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2020, 01:19

Necu drug,ja sam to i protiv Veleza mislio,ne osvaja se titula sa polovnjacima nikad..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 sep 2020, 01:21

Postujem onda, ja sam kontrasvih.

SAMO TITULA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 7 gostiju.