Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

HariTz
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la HariTz » 01 sep 2015, 21:46

Taman, dva Bešića nam trebaju :D

High

Post Postao/la High » 01 sep 2015, 21:47

Samo još Bešića da ubaciš i to je to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 sep 2015, 21:52

Možda sam malo čudan ali ja sam ljudi optimističan.

Kada samo vidim ofanzivu Džeko, Lulić, Pjanić, Višča... ma ima da sijeva sa svih strana. I kad znaju da im Bešić djale čuva - problema biti neće[SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Jedina je ta dilema koga postaviti pored Bešića. Opcija drugog stopera pored Spahića je samo jedan od slatkih problema. Hvala Bogu pa ih ima.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 sep 2015, 21:53

Čeka se ko će ubaciti formaciju s 12 igrača, pred svaku utakmicu takvih bude. :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 sep 2015, 23:01

Ubaciti TSS u prvu, time bi šokirali Belgijance pa vjerovatno i doveli do valjanja po terenu od smijeha, u svoj toj frci utrpati im 2-3 komada.. Samo da se mi ne šokiramo više od njih..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 01 sep 2015, 23:03

Ajzea je napisao/la:Ubaciti TSS u prvu, time bi šokirali Belgijance pa vjerovatno i doveli do valjanja po terenu od smijeha, u svoj toj frci utrpati im 2-3 komada.. Samo da se mi ne šokiramo više od njih..
:urnebes: :urnebes: :tokralju: :bow:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 01 sep 2015, 23:07

Predali bi nam ljudi mec odmah, shvatili bi da ne mogu protiv njega :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 sep 2015, 23:34

A stvarno da imamo jos jednog kvalitetnog zadnjeg veznog, kojem je to prirodna pozicija, ne bi bilo dileme oko postavke veznog reda :D
@momciluk uredu ako je tako, cudno mi je bilo to sto Ogi pruza odlicne partije, a reakcije su bile kao da je katastrofa ako starta. I ja mislim da ce Toni biti starter.
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2015, 23:36

kokakolas je napisao/la:Opcija drugog stopera pored Spahića je samo jedan od slatkih problema.
Daleko je to od slatkog problema, taj igrač može biti ključan. Ako pretpostavimo da će oni imati loptu, centaršuteve za napadača visine 1,91 i da će odbrana biti pod velikim pritiskom, drugi stoper se nameće kao veliki problem. Iskreno se nadam da će to biti Šunjić, a ne Vranješ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 sep 2015, 23:42

Virtu4l je napisao/la:Iskreno se nadam da će to biti Šunjić, a ne Vranješ.
Slažem se.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 sep 2015, 23:44

DragonGirl je napisao/la:Evo ovdje imate i kratki video sa treninga :bih:

http://nieuws.vtm.be/stadion/156772-bos ... n-training
:bih:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2015, 00:22

kokakolas je napisao/la:Možda sam malo čudan ali ja sam ljudi optimističan.

Kada samo vidim ofanzivu Džeko, Lulić, Pjanić, Višča... ma ima da sijeva sa svih strana. I kad znaju da im Bešić djale čuva - problema biti neće[SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Jedina je ta dilema koga postaviti pored Bešića. Opcija drugog stopera pored Spahića je samo jedan od slatkih problema. Hvala Bogu pa ih ima.
Evo ako si cudan i ja sam. Al majke mi mile ja imam neki osjecaj da cemo do pobjede doci lakse nego sto mislimo. Bice tu i treme, tabela nam ne ide u prolog ali ja mislim da cemo mi ovo lijepo izdominirati. :D :D E sad jesam li lud, vidjet cemo za par dana. :mrgreen: :bih:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2015, 00:29

Momciluk je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:
Na drugoj slici, možda se nisam ispravila na vrijeme, pri kraju desno mi djeluje kao Hadžić.
Gledam slike na SP nije imao ove zvijezde na laktovima, a mislim da sam to vidio kod nekog naseg igraca :hmmmmm:
Te zvijezde na laktovima ima Stilic koji ja koliko znam nije pozvan. ;)

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 02 sep 2015, 00:36

soccerfan je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:
Na drugoj slici, možda se nisam ispravila na vrijeme, pri kraju desno mi djeluje kao Hadžić.
Gledam slike na SP nije imao ove zvijezde na laktovima, a mislim da sam to vidio kod nekog naseg igraca :hmmmmm:
Te zvijezde na laktovima ima Stilic koji ja koliko znam nije pozvan. ;)
Ima i Hadžić, vidjela sam na jednoj slici, tako da ovo je on. ;)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2015, 00:42

Evo ja mu sad bio na Instagram profilu i na jednoj slici se vide te zvijezde. Aferim. U pravu si! Ja znam za Stilu da te tetovaze odavno ima pa mi on prvi i pade na pamet. ;)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2015, 00:44

Gabon je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Ubaciti TSS u prvu, time bi šokirali Belgijance pa vjerovatno i doveli do valjanja po terenu od smijeha, u svoj toj frci utrpati im 2-3 komada.. Samo da se mi ne šokiramo više od njih..
:urnebes: :urnebes: :tokralju: :bow:
Hahaha taj plan bi upalio 100 %. Samo i sudiji da oci zavezemo da neskonta u kakvom su behutu Belgijanci!! :mrgreen: :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 sep 2015, 00:45

Ma šta ja vas savjetujem kako da BiH odnese puni plijen, meni je savez kao navijaču Zeljezničara fino rekao da za Belgiju navijam :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 sep 2015, 00:53

soccerfan je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Možda sam malo čudan ali ja sam ljudi optimističan.

Evo ako si cudan i ja sam. Al majke mi mile ja imam neki osjecaj da cemo do pobjede doci lakse nego sto mislimo. Bice tu i treme, tabela nam ne ide u prolog ali ja mislim da cemo mi ovo lijepo izdominirati. :D :D E sad jesam li lud, vidjet cemo za par dana. :mrgreen: :bih:
Apsolutno isti osjećaj i kod mene. :bih:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 02 sep 2015, 00:58

soccerfan je napisao/la:Evo ja mu sad bio na Instagram profilu i na jednoj slici se vide te zvijezde. Aferim. U pravu si! Ja znam za Stilu da te tetovaze odavno ima pa mi on prvi i pade na pamet. ;)
Ma dobro svakako ga nije teško poznati, a ni ostale... ;)

Kapiten :bih:

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Goalgetter, Kaunas, torbica i 32 gosta.