Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Taman, dva Bešića nam trebaju 

Samo još Bešića da ubaciš i to je to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Možda sam malo čudan ali ja sam ljudi optimističan.
Kada samo vidim ofanzivu Džeko, Lulić, Pjanić, Višča... ma ima da sijeva sa svih strana. I kad znaju da im Bešić djale čuva - problema biti neće[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Jedina je ta dilema koga postaviti pored Bešića. Opcija drugog stopera pored Spahića je samo jedan od slatkih problema. Hvala Bogu pa ih ima.
Kada samo vidim ofanzivu Džeko, Lulić, Pjanić, Višča... ma ima da sijeva sa svih strana. I kad znaju da im Bešić djale čuva - problema biti neće[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Jedina je ta dilema koga postaviti pored Bešića. Opcija drugog stopera pored Spahića je samo jedan od slatkih problema. Hvala Bogu pa ih ima.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Čeka se ko će ubaciti formaciju s 12 igrača, pred svaku utakmicu takvih bude. 

Ubaciti TSS u prvu, time bi šokirali Belgijance pa vjerovatno i doveli do valjanja po terenu od smijeha, u svoj toj frci utrpati im 2-3 komada.. Samo da se mi ne šokiramo više od njih..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Gabon
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Ubaciti TSS u prvu, time bi šokirali Belgijance pa vjerovatno i doveli do valjanja po terenu od smijeha, u svoj toj frci utrpati im 2-3 komada.. Samo da se mi ne šokiramo više od njih..

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Predali bi nam ljudi mec odmah, shvatili bi da ne mogu protiv njega 

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- DragonGirl
- Kontakt:
A stvarno da imamo jos jednog kvalitetnog zadnjeg veznog, kojem je to prirodna pozicija, ne bi bilo dileme oko postavke veznog reda 
@momciluk uredu ako je tako, cudno mi je bilo to sto Ogi pruza odlicne partije, a reakcije su bile kao da je katastrofa ako starta. I ja mislim da ce Toni biti starter.

@momciluk uredu ako je tako, cudno mi je bilo to sto Ogi pruza odlicne partije, a reakcije su bile kao da je katastrofa ako starta. I ja mislim da ce Toni biti starter.
Nad tobom sunce najljepše sja
Daleko je to od slatkog problema, taj igrač može biti ključan. Ako pretpostavimo da će oni imati loptu, centaršuteve za napadača visine 1,91 i da će odbrana biti pod velikim pritiskom, drugi stoper se nameće kao veliki problem. Iskreno se nadam da će to biti Šunjić, a ne Vranješ.kokakolas je napisao/la:Opcija drugog stopera pored Spahića je samo jedan od slatkih problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slažem se.Virtu4l je napisao/la:Iskreno se nadam da će to biti Šunjić, a ne Vranješ.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- Goalgetter
- Kontakt:
DragonGirl je napisao/la:Evo ovdje imate i kratki video sa treninga![]()
http://nieuws.vtm.be/stadion/156772-bos ... n-training

Evo ako si cudan i ja sam. Al majke mi mile ja imam neki osjecaj da cemo do pobjede doci lakse nego sto mislimo. Bice tu i treme, tabela nam ne ide u prolog ali ja mislim da cemo mi ovo lijepo izdominirati.kokakolas je napisao/la:Možda sam malo čudan ali ja sam ljudi optimističan.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Te zvijezde na laktovima ima Stilic koji ja koliko znam nije pozvan.Momciluk je napisao/la:Gledam slike na SP nije imao ove zvijezde na laktovima, a mislim da sam to vidio kod nekog naseg igracaDragonGirl je napisao/la:
Na drugoj slici, možda se nisam ispravila na vrijeme, pri kraju desno mi djeluje kao Hadžić.

- DragonGirl
- Kontakt:
Ima i Hadžić, vidjela sam na jednoj slici, tako da ovo je on.soccerfan je napisao/la:Te zvijezde na laktovima ima Stilic koji ja koliko znam nije pozvan.Momciluk je napisao/la:Gledam slike na SP nije imao ove zvijezde na laktovima, a mislim da sam to vidio kod nekog naseg igracaDragonGirl je napisao/la:
Na drugoj slici, možda se nisam ispravila na vrijeme, pri kraju desno mi djeluje kao Hadžić.

Evo ja mu sad bio na Instagram profilu i na jednoj slici se vide te zvijezde. Aferim. U pravu si! Ja znam za Stilu da te tetovaze odavno ima pa mi on prvi i pade na pamet. 

Hahaha taj plan bi upalio 100 %. Samo i sudiji da oci zavezemo da neskonta u kakvom su behutu Belgijanci!!Gabon je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Ubaciti TSS u prvu, time bi šokirali Belgijance pa vjerovatno i doveli do valjanja po terenu od smijeha, u svoj toj frci utrpati im 2-3 komada.. Samo da se mi ne šokiramo više od njih..![]()
![]()
![]()

Ma šta ja vas savjetujem kako da BiH odnese puni plijen, meni je savez kao navijaču Zeljezničara fino rekao da za Belgiju navijam 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Apsolutno isti osjećaj i kod mene.soccerfan je napisao/la:Evo ako si cudan i ja sam. Al majke mi mile ja imam neki osjecaj da cemo do pobjede doci lakse nego sto mislimo. Bice tu i treme, tabela nam ne ide u prolog ali ja mislim da cemo mi ovo lijepo izdominirati.kokakolas je napisao/la:Možda sam malo čudan ali ja sam ljudi optimističan.
Jedina je ta dilema koga postaviti pored Bešića. Opcija drugog stopera pored Spahića je samo jedan od slatkih problema. Hvala Bogu pa ih ima.![]()
E sad jesam li lud, vidjet cemo za par dana.
![]()

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma dobro svakako ga nije teško poznati, a ni ostale...soccerfan je napisao/la:Evo ja mu sad bio na Instagram profilu i na jednoj slici se vide te zvijezde. Aferim. U pravu si! Ja znam za Stilu da te tetovaze odavno ima pa mi on prvi i pade na pamet.

Kapiten

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Goalgetter, Kaunas, torbica i 32 gosta.