FK Velež (opšte diskusije)

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 jan 2016, 15:00

Je li vam drago što igramo u žuto-crnoj kombinaciji danas s vama? Čisto da vas malo podsjetimo na dane stare slave kad ste igrali protiv Borussije Dormund :D
Životni saputnik! 1921

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 30 jan 2016, 12:22

Eisenbahner1921 je napisao/la:Je li vam drago što igramo u žuto-crnoj kombinaciji danas s vama? Čisto da vas malo podsjetimo na dane stare slave kad ste igrali protiv Borussije Dormund :D
Odusevljeni smo.

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 31 jan 2016, 21:51

jesul vam došla pojačanja iz Grčke?
Pozdrav i izdržite!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Sreten
Kontakt:

Post Postao/la Sreten » 01 feb 2016, 06:50

VelikiKemo je napisao/la:jesul vam došla pojačanja iz Grčke?
Pozdrav i izdržite!!!
Pojačanja iz grčke su otišla u živinice da ti naprave redaljku na ono malo žvaljave smrdljive ti majke.
Pa ima li ovdje admin, zašto se ovo toleriše kad isti likovi mjenjaju nick i samo dolaze ovdje radi provokacije?
Neandertalci Progutajte Mi Ga

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 01 feb 2016, 09:27

Sreten je napisao/la:
VelikiKemo je napisao/la:jesul vam došla pojačanja iz Grčke?
Pozdrav i izdržite!!!
Pojačanja iz grčke su otišla u živinice da ti naprave redaljku na ono malo žvaljave smrdljive ti majke.
Pa ima li ovdje admin, zašto se ovo toleriše kad isti likovi mjenjaju nick i samo dolaze ovdje radi provokacije?
Majorizacija brato :lol:

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 01 feb 2016, 19:28

Neznam zasto se osvrcete na provokacije ovih debila.Budale onaj ko voli svoj klub, voli ga u kojoj god ligi da igrao.Prema tome ne gluprajte se,bili ste u istoj i goroj situaciji.Velez ce se izdici iz ove situacije koja jeste teska,ali dok god bilo onih kojim je crvena boja u srcu ovaj klub nece nestati zapamtite to.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 feb 2016, 18:07

O ribetino kako napreduje ovaj strajk igraca.
Koja je ovo plata po redu da se duguje.7,8 :?:
Otkazana vam prijateljska Merzic odlazi. ..
Da se necete "utrnut"ko svijeca prije nego pocne nastavak prvenstva.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 feb 2016, 18:32

Agamemnon je napisao/la:O ribetino kako napreduje ovaj strajk igraca.
Krleža ovo je samo ložiona za dušmane. I cuj utrnut :lol: nemoj mi te seljačke majke ti. Nije ti klub u boljem stanju nimalo. Imate 6 puta veci dug od nas a ni blizu potpisa reprograma niste. Mozda se sutra probudiš a dočeka te slična vijest. Ne budi šarplaninac

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 09 feb 2016, 18:33

ja bih samo da poselamim Sretena sto psuje majke narodu :) ko da su one krive za raspad Goškove filijale!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 feb 2016, 18:40

Cocaine je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:O ribetino kako napreduje ovaj strajk igraca.
Krleža ovo je samo ložiona za dušmane. I cuj utrnut :lol: nemoj mi te seljačke majke ti. Nije ti klub u boljem stanju nimalo. Imate 6 puta veci dug od nas a ni blizu potpisa reprograma niste. Mozda se sutra probudiš a dočeka te slična vijest. Ne budi šarplaninac
Cuj loziona za dusmane....opet umjesto konkretnog odgovora (lijepo sam pitao)nudis uvrede i malogradjanstvo.nije da nismo navikli.
Znas li bolan da Velez da nije uplatio marku drzavi ni po kojem osnovu od Augusta.
Da su igraci zadnji put dobili platu (mali dio plate -akontaciju )krajem Augusta mjeseca.dug vam siba u ovom trenutku preko milion i raste.
To prokomentarisi pusti seljackih forumskih fazona i uvreda.pitam te ko covjeka ti odgovaras ko zivotinja. :)
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 feb 2016, 18:45

Krleža kakvi bola milioni. Nedavno je revizorska utvrdila dug od malo jace od pola miliona. Nemam se sta tebi pravdat ali je jadno da te veseli trenutno lose stanje u Veležu a u goroj ste situaciji jer sa istekom roka reprograma odoste u istoriju. Ne veseli se tuđoj nesreci. Nisam ni ja vasoj nego sam znao uzet telefon i zvat na onaj humanitarni broj koji ste imali vise nego pola vas

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 feb 2016, 18:49

Ima li kakav clanak o toj revizorskoj kojeg datuma je bilo.
Ne pricamo o Slobodi.uspjeli smo vratiti 4 mil.duga hocemo li skinuti sa ledja i reprogram ostaje da vidimo.
Sada pricamo o Velezu.
Kakav je ovo strajk igraca.nemaju kaze sta jesti.
Jel istina to
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 feb 2016, 18:55

Agamemnon je napisao/la:Ima li kakav clanak o toj revizorskoj kojeg datuma je bilo.
Ne pricamo o Slobodi.uspjeli smo vratiti 4 mil.duga hocemo li skinuti sa ledja i reprogram ostaje da vidimo.
Sada pricamo o Velezu.
Krleža nema članak jer nije revizorski izveštaj radio klix nego revizorska agencija i utvrđeno je to stanje duga. Opet ti kažem bezveze se pokušavaš naslađivati jer se možda sutra probudiš a dočeka te vijest kao ona s kraja novembra ako se sjecam. Velež nije neki dužnik i to se sve sređuje za par dana cim se izabere nova uprava na sljedecoj skupstini. Ne budi kundo. Uzivaj u prvoj pozici svog kluba i moli se za njega a ne propast Veleža jer to sigurno neces docekat

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 feb 2016, 19:04

Cocaine je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Ima li kakav clanak o toj revizorskoj kojeg datuma je bilo.
Sada pricamo o Velezu.
Krleža nema članak jer nije revizorski izveštaj radio klix nego revizorska agencija i utvrđeno je to stanje duga. Opet ti kažem bezveze se pokušavaš naslađivati jer se možda sutra probudiš a dočeka te vijest kao ona s kraja novembra ako se sjecam. Velež nije neki dužnik i to se sve sređuje za par dana cim se izabere nova uprava na sljedecoj skupstini. Ne budi kundo. Uzivaj u prvoj pozici svog kluba i moli se za njega a ne propast Veleža jer to sigurno neces docekat
Koliko znam revizorski izvjestaj mora biti objavljen. Ako se vec uradi revizija.
U ovom slucaju klub Velez jel imas neki dokaz,sa klubske zvanicno bilo sta ili opet pucas u u prazno.ko se moli za propast Veleza pitam te samo.
Jeli istina da Merzicu se duguje 7 plata plus premije (racunajuci februar)da je trazio dvije plate i htio ostati Ali mora otpisati dug sada ako hoce papire.
Pusti Slobodu bice sta bude,pitam te za Velez.
I ako moze bez vrijedjanja molim te,i davanja nekih imena. Moj nick je Agamemnon ne krleza.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 feb 2016, 19:13

Ako udruzenje privatno angazuje revizorsku agenciju to je druga stvar i tvoj šuplji brain to ne može skontat. Nemam se ja tebi bola sta pravdat i raspravljat se s tobom jer te smatram kao forumasa drugog reda i moja je dobra volja sto sam se spustio na taj nivo i izgubio pola sata da ti iz sažaljenja pokušam objasniti. Haj sad orangutane žibje s teme glup si ko qurac yebote. Eno vidim i onaj fini dečko zlajci s vaše teme prestao pisat radi tvog prosipanja seljakluka. Idi namaže se travničkim sirom po čelu :urnebes: :urnebes:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 feb 2016, 19:26

Koja gomila gluposti.kamara uvreda nigdje konkretnog odgovora.
Ocekivano od tebe ipak.
Covjek sa takvim kapacitetom mozga (moj cvrcak ima veci kapacitet od tvog)i ne moze normalno komunicirat.
Cuj forumas drugog reda. :urnebes:
A sta mu ti dodjes,prvi Saff ili sta :urnebes:
Hajde eto budi mi pozdravljen :clap:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 feb 2016, 19:31

Hajde vala dosta si i smarao. Dokazano da si najveci levat na forumu pa u skladu s tim i dobijas odgovore. Golemo da si i sa svoje teme otjerao momke svojim malograđanstvom da te se stide :urnebes: :urnebes: haj Krleža budi i ti pozdravljen i zadovoljan jer si veceras prošao samo sa jednim šamarom :wave:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 feb 2016, 19:35

To efendija.ti i tvoji imaginarni samari. :urnebes:
:wave:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 feb 2016, 19:38

Agamemnon je napisao/la:To efendija.ti i tvoji imaginarni samari. :urnebes:
Kako su ti obrazi rumeni da te čovjek lopatom udari po cifa nebi se primjetilo :urnebes: :urnebes: :wave:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 feb 2016, 19:40

Cocaine je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:To efendija.ti i tvoji imaginarni samari. :urnebes:
Kako su ti obrazi rumeni da te čovjek lopatom udari po cifa nebi se primjetilo :urnebes: :urnebes: :wave:
Tebe covjek i da raspali sakom ne bi primjetio jer obraza nemas :wave:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.