FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo za ovog sto misli da je pametan, evo ti stutgartovih navijaca.
Ko je to sta pametovao?duskajurisic je napisao/la:

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Znam im mentalitet rekoh li hajde zahvalite se nama sad znao sam svega mi !Oni su za danas imali spreman scenario i uvijek voda na njihov mlin ide : 1.Ako dobiju ubice zajebali smo pitare,2.Ako je neriješeno već rečeno treba njima zahvaliti što imamo šansu za titulu i 3.da su oni dobili bili bi najbolji iza Reala odma i ono kako igraju naša djeca srcem.Pa nema čovjek riječi baš mi je žao što vas ne nabušiše ali eto bar mi se pola ostvarilo pukla tikva među prijateljskim klubovima ako kud se ne poklaše Pekić i onaj ustaša a Boga mi bilo je varnica i na terenu gledao sam utakmicu.Dobro vas je Pandža udarao neka je a niste ni vi dužni ostajali sjevalo je na sve strane.
Sarajevo ljubavi moja!
Ima jos takvih primjera " onclick="window.open(this.href);return false;
Weidenfeller ko Delač u subotu.Desole je napisao/la:Ima jos takvih primjera " onclick="window.open(this.href);return false;
Das Ist Walter
-
- Kontakt:
Lik me je stvarno iznenadio pozitivno, gromada u svakom pogledu, i kao igrač i kao čovjek!miden je napisao/la:Weidenfeller ko Delač u subotu.Desole je napisao/la:Ima jos takvih primjera " onclick="window.open(this.href);return false;

Nemoj te vi tako lako odbacivati Deju, eto njega opet u sledecoj 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Gluho biloMCMXLVI je napisao/la:Nemoj te vi tako lako odbacivati Deju, eto njega opet u sledecoj
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zato procitaj knjigu "Kako sam kupovao sudije, pa nemam para za pojacanja" by Amar Osim. Poucno stivo.champions1921 je napisao/la:Ma i Duljevic krilni napadač.. Nazad tanak.. Nisam pročitao knjigu "Napadački fudbal" ili kako se već zove koju je Ibrakovic napisao ali izgleda da mu je rezon da bar pola ekipe cine napadački orjentisani igraci haha..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zasto Bilbija psuje majku navijacima sarajeva na istoku jesu mu to nesto skandirali ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Skandirali ili ne, skace sam sebi u stomak. Mozemo odobravati ili ne psovke i zvizduke navijaca sto ja kategoricki osudjujem, ali nikakva psovka ne smije ponukati profesionalca da tjera u neku stvar navijace, pogotovo ne javno i na onakav nacin. Ja licno nisam dao nikad na njega jer sam cuo sta mu se desavalo, ali onaj gest je odvratan. Ibrak je to cuo i vidio, i nadam se da mu je ocito bukvicu.pile87 je napisao/la:Zasto Bilbija psuje majku navijacima sarajeva na istoku jesu mu to nesto skandirali ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Vjerovatno ga je pomilkio po glavici.
Koji su se to igraci svadjali sa navijacima u kafani poslije utakmice, pa mogli i batine dobiti da Dino nije naisao?
Koji su se to igraci svadjali sa navijacima u kafani poslije utakmice, pa mogli i batine dobiti da Dino nije naisao?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Ma kakvu bukvicu, za to se leti iz kluba, cuj psovao navijace, bio je i kod nas jedan takav koji se malo nalajao ispred kamere, ekspresno je poslan kuci.uNbx je napisao/la:Skandirali ili ne, skace sam sebi u stomak. Mozemo odobravati ili ne psovke i zvizduke navijaca sto ja kategoricki osudjujem, ali nikakva psovka ne smije ponukati profesionalca da tjera u neku stvar navijace, pogotovo ne javno i na onakav nacin. Ja licno nisam dao nikad na njega jer sam cuo sta mu se desavalo, ali onaj gest je odvratan. Ibrak je to cuo i vidio, i nadam se da mu je ocito bukvicu.pile87 je napisao/la:Zasto Bilbija psuje majku navijacima sarajeva na istoku jesu mu to nesto skandirali ?
"JOŠ OD 1926"
ako je istina da je psovao navijacima i treba ga poslati u pm ionako ga navijaci trpe godinu dana koliko nam je covjek zivaca uzeo sa svojim igrama jos snanasao snage da psuje navijacima nezz sta uprava misli ali znam d aga navijaci iducu svaku utakmicu trebaju docekati na noz...ejj molim te lijepo profesionalac se okrene prema tribini i psuje im materveteran 1987 je napisao/la:Ma kakvu bukvicu, za to se leti iz kluba, cuj psovao navijace, bio je i kod nas jedan takav koji se malo nalajao ispred kamere, ekspresno je poslan kuci.uNbx je napisao/la:Skandirali ili ne, skace sam sebi u stomak. Mozemo odobravati ili ne psovke i zvizduke navijaca sto ja kategoricki osudjujem, ali nikakva psovka ne smije ponukati profesionalca da tjera u neku stvar navijace, pogotovo ne javno i na onakav nacin. Ja licno nisam dao nikad na njega jer sam cuo sta mu se desavalo, ali onaj gest je odvratan. Ibrak je to cuo i vidio, i nadam se da mu je ocito bukvicu.pile87 je napisao/la:Zasto Bilbija psuje majku navijacima sarajeva na istoku jesu mu to nesto skandirali ?
Samo Sarajevo
Ma gdje će Bilbija psovati, to je cvjećka banjalučka
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A sta cemo sa ovom trojicom sto su vrijedjali navijace i Kodru u kafani?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
e sa tim nisam upoznat nista vi manijaci sve znate napisi ovde sta se desilo ko kome staBaja_Zvjerka je napisao/la:A sta cemo sa ovom trojicom sto su vrijedjali navijace i Kodru u kafani?

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Mislis na ovo?veteran 1987 je napisao/la: Ma kakvu bukvicu, za to se leti iz kluba, cuj psovao navijace, bio je i kod nas jedan takav koji se malo nalajao ispred kamere, ekspresno je poslan kuci.
http://www.vijesti.ba/sport/fudbal/2037 ... ijace.html
Razlika je sto za ovog postoje dokazi a za bilbiju ne pa se samim tim sve zasniva na pretopstavkama i ne mozes nista (bar kad su navijaci u pitanju nebitno sa koje tribine)
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I ja sam nasao na drugom forumu:

Pa prisla su 3 igraca poslije utakmice nasim navijacima u kafani na stadionu isto.......pa svasta srali i pricali, sreca ih je spasila da je neko poslao Dinu S. tamo da ih "goni" kuci.......prije nego su dobre batine trebali fasovat, iako su nasi igraci, psujem im sve, samo necu da pisem jer nisu vrijedni mog bana ovdje......
SRAM I STID IH BILO - dosli u kafanu pa protiv Korde i Hordi Zla pricaju.......
Neka neka, sve se vraca, sve se placa.......
Pa eto ko govori istinu, pokazat ce se... Ko zna kakve su tu rijeci pale i optuzbe, uglavnom, sa vama nikad dosadno...Istina je sljedeca i nemojte vise pisati gluposti. Nakon treninga igrači su krenuli kući, među njima su bila i ova trojica. Bukvalno su izvađeni iz auta i dovedeni u kafanu prekoputa parkinga da im se očita bukvica. To je malo potrajalo, pa je neko i javio Dini, koji je došao da vidi šta se dešava. Dakle nisu oni prišli navijačima i žalili se, nego su zarobljeni, što i jeste jedina istina. Šta su pričali nije ni bitno, njima je djelovalo kao da spašavaju živu glavu i sigurno da im nije bilo prijatno. Bukvica im je svakako trebala, al' nije istina da su sami prišli i počeli sa pričom protiv ovoga ili onoga. Neka tu svaka priča prestane, imaju ljudi u klubu koji sve znaju i koji će rješiti te probleme na najbolji mogući način.
@hitman mi je svjedok da se sve desilo ovako kako sam i napisao. Čuli smo se oko ove situacije i prije nego što je @KRV bilo šta napisao.
Lijep pozdrav i ne mahalajte više tako vam Boga!

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Hjojj, malenog iskompleksiranog dušmana, došao si ovdje da se sladiš seljačkim pričama rekla-kazalaBaja_Zvjerka je napisao/la:A sta cemo sa ovom trojicom sto su vrijedjali navijace i Kodru u kafani?

Trenutno korisnika/ca: spolacentra i 12 gostiju.