Heller je napisao/la:
![]()
![]()
Pusti Rudar i Gošk, oni nam pare neće donijeti na NBA

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Heller je napisao/la:
![]()
![]()
Ja recimo koga god da vodim na pocetku sezone odradim fitness high znaci samo fitnes i na proslim managerima nisam imao problema sa povredama.... ali na ovom je strasno jedina je sreca sto se vecia njih ne povrijedi vise od nekoliko sedmica (osim sadikovica na 3 mjeseca se lik povrijediIlPrincipe je napisao/la:Ova naša liga kolko vidim nije dobro urađena i neki igrači su fakat precijenjeni i stavljen im je ogroman Potencijal..
a to za povrede ste vi krivi, na početku sezone MORATE forsirati "fitness" na treninzima barem da piše da si odradio 20% samo fitness
Ako instaliram taj update jel mogu nastaviti sa igrom normalno, tj. dokle sam došao trenutnoBayern@heart je napisao/la:Izašao novi update 15.1.4
Popravljene reakcije golmana, BOLJE BRANJENJE UBAČAJA i kornera većina ubačaja kod mene dosad problemi za golmana i odbranu, puno golova primam na taj način, bolje reakcije golmana na tzv.odbijance, dakle većinom poboljšana igra u odbranipoboljšana brzina snimanja igrice, dodat u database igrača Martin Ødegaard (Strømsgodset IF) talenat -10.
Čekamo nosteam.ro da izbaci update
Treb'o si im tražiti i procenat od prodajefanatic1991 je napisao/la:
hahahahahaahahahahahahahahahaahah znaci napokon reko sam da necu ispod 5 M da ga pustim hahahahahahaah
poslusao za valenciu zvijer !Heller je napisao/la:
trazio sam al nece da daju xdprasovic89 je napisao/la:Treb'o si im tražiti i procenat od prodajefanatic1991 je napisao/la:
hahahahahaahahahahahahahahahaahah znaci napokon reko sam da necu ispod 5 M da ga pustim hahahahahahaah
Skini ga i ubaci da bude ovako, znaci u folder gdje je FM ali ne u folder FMArmiN1989 je napisao/la:Pozdrav ljudi, morao sam se registrovati da bih pitao da li ima gdje da se skine editor za fm 15 koji radi. Standardni data editor. Ja sam skinuo neki preko torenta, ali problem je taj sto kada ga pokrenem pojavi se samo crna pozadina i apsolutno se nista vise ne desavaDa li ko zna moze li se to kako rijesiti?
daj link editora !Heller je napisao/la:Skini ga i ubaci da bude ovako, znaci u folder gdje je FM ali ne u folder FMArmiN1989 je napisao/la:Pozdrav ljudi, morao sam se registrovati da bih pitao da li ima gdje da se skine editor za fm 15 koji radi. Standardni data editor. Ja sam skinuo neki preko torenta, ali problem je taj sto kada ga pokrenem pojavi se samo crna pozadina i apsolutno se nista vise ne desavaDa li ko zna moze li se to kako rijesiti?
Ma i bio je ubacen na ovaj nacin ali nije se nista desavalo. Evo ponovo sam skino odavde http://www.yyv.co/AeRh3" onclick="window.open(this.href);return false; i opet ista stvar. Otvori se i samo crna pozadina bez ikakvih promjena.tigrovski je napisao/la:daj link editora !Heller je napisao/la:Skini ga i ubaci da bude ovako, znaci u folder gdje je FM ali ne u folder FMArmiN1989 je napisao/la:Pozdrav ljudi, morao sam se registrovati da bih pitao da li ima gdje da se skine editor za fm 15 koji radi. Standardni data editor. Ja sam skinuo neki preko torenta, ali problem je taj sto kada ga pokrenem pojavi se samo crna pozadina i apsolutno se nista vise ne desavaDa li ko zna moze li se to kako rijesiti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.