FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
neka nas zajebe,sta fali,njihova utakmica,ako oce dati bodove nek daju, i cao,dogodine iz razvaliti na bilinom polju,i eto revansa
pa nije bas isto mi smo igrali posteno i nismo nikoga pustali. dok bi poraz Čelika u Zenici od Borca bio ocigledno namjestanje jer njih tamo ni Arsenal ne bi pobijedio xDZagor je napisao/la:Hoće nas ovaj Čelik zahebati koda gledam, jer sjećate li se one tekme ne Koševu "Nedamo vam titulu ..." sad je slična situacija sa nama, nadam se da će Čelik pošteno odigrati te da će dobti Borca, a mi makar bod u Lukavici i naravno tri protiv Posušja.
You are someone else I am still right here
Nece pustiti Celik ovo, dobice oni Borca 

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nadajmo se da je takoAmauri je napisao/la:Nece pustiti Celik ovo, dobice oni Borca

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
ma da svi posteno igraju samo borac namjesta...ahahaha pa jesmo zato dva puta igrali u ligi rs jel zato sto smo namjestali a sad kad trebamo u evropu odma se namjesta i pusta...niko nas nevoli ku...nas zaboli NABIJAMO KOMPLEKSE
Ljudi šta vam je. Makar mi nećemo pjevati nemate šećera, brašna i tih stvari lal.
Morate znati da čelik nije primio gola kod kuće u proljetnom djelu i zar zaista mislite da će Čelik prodati obraz radi jedne utakmice, nema šanse. Dali su jedne godine Modriče i uprava je jedva izvukla živu glavu , sada je to nemoguće. Čelik igra pošteno i samo tako nabijate psihološki teret igračima preko medija. Tako je bilo sa Orašjem umjesto 3:0 jedva dobismo. Nema veze ono Titulu vam nedamo jer da smo vas i dobili 2 bi završili- Šta je bilo bilo je.
Čelik dobija 100% akoBogda, Čini drugima ono što želiš da se tebi čini da je Čelik u ovakvoj situaciji siguran sam da bi Sarajevo isto dobili kod kuće, iako se nikad s njima ne zna
Morate znati da čelik nije primio gola kod kuće u proljetnom djelu i zar zaista mislite da će Čelik prodati obraz radi jedne utakmice, nema šanse. Dali su jedne godine Modriče i uprava je jedva izvukla živu glavu , sada je to nemoguće. Čelik igra pošteno i samo tako nabijate psihološki teret igračima preko medija. Tako je bilo sa Orašjem umjesto 3:0 jedva dobismo. Nema veze ono Titulu vam nedamo jer da smo vas i dobili 2 bi završili- Šta je bilo bilo je.
Čelik dobija 100% akoBogda, Čini drugima ono što želiš da se tebi čini da je Čelik u ovakvoj situaciji siguran sam da bi Sarajevo isto dobili kod kuće, iako se nikad s njima ne zna

- el-fighter
- Kontakt:
Tako je. Čelik je uvijek igrao pošteno. Tako će biti i protiv Borca.Rz88 je napisao/la:Ljudi šta vam je. Makar mi nećemo pjevati nemate šećera, brašna i tih stvari lal.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ako prodaju ovu onda su obicni beskicmenjaci i **** najveca ali poprilicno sam siguran da nece tako nisko pasti
You are someone else I am still right here
Sljedeće kolo Borac-Slavija ce biti jako bitno pogotovu nakon sto je slavija izgubila kup.
Dosad ne sjećam se da je čelik dogovarao tekme,kao ni sarajevo ni zeljo.
Oduvijek su swe hrvatski klubovi dogovarali posebno orašje,široki,posušje pa i zrinjski od srpski modriča,a najpoznatiji po namještanju leotar(sjećamo se tekme leotar-široki-kladionaice ludilo napravile i navijači pričali sa klupom o rezultatu),od bošnjačkih sumnjiva mi je bila sloboda ali nekažem da su namještali.
OVO GORE GOVORIM IZ ISKUSTVA NE SAMO OVA SEZONA.
Iskreno mislim da nece biti nikakve prodaje jer ni borac nema pare a ni celik nebi prodavao cast za sicu,takođe bitno je čeliku da završi na što boljoj poziciji pa ako sloboda,mi ne iscupamo licencu oni idu.
Izgleda da posušje ne dolazi u SA i to znači 3:0,i onda čekao slaviju nakon 15 dana odmora a oni nakon tuzle idu u banja luku na gostovanje i onda docekuju nas i ako nas onda pobjede znaci da ne zaslužujemo evropu fakat.
I narvno mora se potrefiti da borac dobije slaviju i celik,sloboda obje itd.
Što se mene tiče ako makar ne bude neriješeno u lukavici ne zaslužujemo evropu.
Dosad ne sjećam se da je čelik dogovarao tekme,kao ni sarajevo ni zeljo.
Oduvijek su swe hrvatski klubovi dogovarali posebno orašje,široki,posušje pa i zrinjski od srpski modriča,a najpoznatiji po namještanju leotar(sjećamo se tekme leotar-široki-kladionaice ludilo napravile i navijači pričali sa klupom o rezultatu),od bošnjačkih sumnjiva mi je bila sloboda ali nekažem da su namještali.
OVO GORE GOVORIM IZ ISKUSTVA NE SAMO OVA SEZONA.
Iskreno mislim da nece biti nikakve prodaje jer ni borac nema pare a ni celik nebi prodavao cast za sicu,takođe bitno je čeliku da završi na što boljoj poziciji pa ako sloboda,mi ne iscupamo licencu oni idu.
Izgleda da posušje ne dolazi u SA i to znači 3:0,i onda čekao slaviju nakon 15 dana odmora a oni nakon tuzle idu u banja luku na gostovanje i onda docekuju nas i ako nas onda pobjede znaci da ne zaslužujemo evropu fakat.
I narvno mora se potrefiti da borac dobije slaviju i celik,sloboda obje itd.
Što se mene tiče ako makar ne bude neriješeno u lukavici ne zaslužujemo evropu.
- Komunikacija
- Kontakt:
od bh klubova evropu najvise pored Zrinjskog zasluzuju Borac i Sarajevo,jedine dvije ekipe oko kojih nije bilo nikakvih repova i odigrale su citavu sezonu fer i korektno,dok sloboda uvjek neka sranja sa svojim direktorom i depresivno dosadna igra a o mister penalu Spalevicu uopce da ne pricam.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
O Sarajevu se kume zna, jedini klub u ligi oko kojeg nikad nije bilo kako iznad mene rece nikakvih repova, uzimajuci u obzir sve sezone.Rz88 je napisao/la:Ljudi šta vam je. Makar mi nećemo pjevati nemate šećera, brašna i tih stvari lal.
Mi smo vas posteno dobili prosle godine.POstenu igru trazimo i od vas.Vi se nakon proslogodisnjih 3-0 na Kosevu nemate na sta zaliti, zato samo posteno i cisto, a kad bi se Sarajevo nalazilo u vasoj poziciji da najvjerovatnije odlucuje putnika u Evropu, mi bi cista obraza izasli siguran sam, pa zvao se taj Celik, Zrinjski ili Modrica.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
lijepo ti to rz88 isprica svaka castfaba je napisao/la:O Sarajevu se kume zna, jedini klub u ligi oko kojeg nikad nije bilo kako iznad mene rece nikakvih repova, uzimajuci u obzir sve sezone.Rz88 je napisao/la:Ljudi šta vam je. Makar mi nećemo pjevati nemate šećera, brašna i tih stvari lal.
Mi smo vas posteno dobili prosle godine.POstenu igru trazimo i od vas.Vi se nakon proslogodisnjih 3-0 na Kosevu nemate na sta zaliti, zato samo posteno i cisto, a kad bi se Sarajevo nalazilo u vasoj poziciji da najvjerovatnije odlucuje putnika u Evropu, mi bi cista obraza izasli siguran sam, pa zvao se taj Celik, Zrinjski ili Modrica.

- el-fighter
- Kontakt:
Ma neće Čelik pustiti Borcu nema šanse. Protiv koga Sarajevo igra u sljedećem kolu.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
posusjeel-fighter je napisao/la:Ma neće Čelik pustiti Borcu nema šanse. Protiv koga Sarajevo igra u sljedećem kolu.
Prijatelju malo si se zeznuo,pogledaj malo unazad par godina pa ces vidjeti da je Borac,a vidim da se sad digla neka buka, upravo ispao iz lige u zadnjem kolu kada je Zepce pobjedilo Zelju na Grbavici a do tada Zepce nije imalo ni jednu pobjedu u gostima, zato nemoj molim te pisati neke stvari ako nisi upucen, ako se iko nagutao namjestanja i nepravde to je svakako Borac i Banja Luka.Dosad ne sjećam se da je čelik dogovarao tekme,kao ni sarajevo ni zeljo
Pozdrav svima
Niko nas ne voli k.... nas zaboli.
- bistrikboy
- Kontakt:
Tacno tada je Željo za 25k maraka prodao tekmu a Manijaci u 26 minuti napustili stadion svjesni namjestaljke...gavra je napisao/la:Prijatelju malo si se zeznuo,pogledaj malo unazad par godina pa ces vidjeti da je Borac,a vidim da se sad digla neka buka, upravo ispao iz lige u zadnjem kolu kada je Zepce pobjedilo Zelju na Grbavici a do tada Zepce nije imalo ni jednu pobjedu u gostima, zato nemoj molim te pisati neke stvari ako nisi upucen, ako se iko nagutao namjestanja i nepravde to je svakako Borac i Banja Luka.Dosad ne sjećam se da je čelik dogovarao tekme,kao ni sarajevo ni zeljo
Pozdrav svima
Niko nas ne voli k.... nas zaboli.
Da je Borac Želji mušterija mogli ste vidjeti i par godina kasnije,kada je poraz Borca na Grbavici od 3-1 znacio DRUGA LIGA,i tad su Manijaci podigli parolu "Treci put castite",sto je izrevoltiralo leseve koji su poceli vrijeđati publiku na sjevernoj tribini na nacionalnoj osnovi...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
Ma svaki klub u našoj ligi se "nagutao" i ispaštao zbog namještaljki, kako svojih tako i namještaljki drugih klubova.
Istina da je Čelik najmanje ispaštao, ali morali su i oni ispaštati.
Istina da je Čelik najmanje ispaštao, ali morali su i oni ispaštati.
E valjda sada znate zasto je bilo onakvo navijanje protiv Zelje,jer vidim ovde ima puno ljudi koji pametuje a slabo je upoznato sa situacijom na terenima sirom BiH,bistriktboy tebi svaka cast vidim vladas situacijomTacno tada je Željo za 25k maraka prodao tekmu a Manijaci u 26 minuti napustili stadion svjesni namjestaljke...
Da je Borac Želji mušterija mogli ste vidjeti i par godina kasnije,kada je poraz Borca na Grbavici od 3-1 znacio DRUGA LIGA,i tad su Manijaci podigli parolu "Treci put castite",sto je izrevoltiralo leseve koji su poceli vrijeđati publiku na sjevernoj tribini na nacionalnoj osnovi...

Pozdrav
Ma meni igrači Zrinjskog govore nema više namještanja barem u Zrinjskom.. 

Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
Ma naravno, još treba i da vjerujemo u to????????Fantom78 je napisao/la:Ma meni igrači Zrinjskog govore nema više namještanja barem u Zrinjskom..
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"