BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
momci, dva pitanja? Da li je Sead Kolasinac Sandzaklija? i da li je tacno, da ima neki plac i kucu u sarajevu? hvala unaprijed!
Hare i legenda prate pomno renomiranog umjetnika kodnog imena DJ Krmaklegenda reala je napisao/la:ma znam ba hare, on je i govorio uvijek da je čistokrvni Bosanacharishp je napisao/la:Goran nije nikad ni krio da je Bosanac ili kako bi opjevao Eros Bosanceroslegenda reala je napisao/la:Haj lijepo je kad i Goran iz Banja Luke se raduje plasmanu BIH u Brazil

@gringonja... Ima Kolašinac plac u Zabrđu, i trafiku na Ilidži kad se prođe kružni tok.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad u Bosnu kom curikharishp je napisao/la:Goran nije nikad ni krio da je Bosanac ili kako bi opjevao Eros Bosanceroslegenda reala je napisao/la:Haj lijepo je kad i Goran iz Banja Luke se raduje plasmanu BIH u Brazil

Btw:

- DonCorleone
- Kontakt:
Kakvo je to pitanje? Pa svaki sandzaklija ima stan ili plac i kucu u Sarajevu. Jesi li prespavao zadnjih 18 godina?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:momci, dva pitanja? Da li je Sead Kolasinac Sandzaklija? i da li je tacno, da ima neki plac i kucu u sarajevu? hvala unaprijed!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Roditelji su mu zivjeli u Stocu do rata, otac mu je vjerovatno iz Sandzaka a mati mozda je iz Bosne ili Hercegovine.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:momci, dva pitanja? Da li je Sead Kolasinac Sandzaklija? i da li je tacno, da ima neki plac i kucu u sarajevu? hvala unaprijed!
Kako znam nemaju nista u Sarajevu..inace prezime Kolasinac dolazi porijeklom iz Kolasina u Crnoj Gori a Kolasinaca ima svugdje danas.
Bilo je Sandzaklija prije rata u BiH svugdje pogotovo u nekim djelovima Hercegovine i srednje Bosne i okolina Tuzle, znaci ne samo u Sarajevu kao danas

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Kakvo je to pitanje? Pa svaki sandzaklija ima stan ili plac i kucu u Sarajevu. Jesi li prespavao zadnjih 18 godina?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:momci, dva pitanja? Da li je Sead Kolasinac Sandzaklija? i da li je tacno, da ima neki plac i kucu u sarajevu? hvala unaprijed!
hahaha ozbiljno? nisam znao da ih ima toliko.....hvala na informaciji!
Ma ima i Osmanova smisla, mislim nije pjevljiva za stadiona, ali za festanje definitivno jest. A to festanje ce biti prvi dan bajrama u nocnim satimaBH430 je napisao/la:svaka cast krmak, mnogo bolje nego osman hadzic

Stvarno komentiras Krmakove lirike??Vekii je napisao/la:Nezvuci mi ovo bas kao DJ Krmak, al hajd.
sto mi se nesvidja, ''pjeva cijela Bascarsija i cijla Dijaspora''. Znaci smo oni vole BiH? Jel mozda htjeo reci, da je to sto je ostalo od Bosne?

Ta vidis da je zajebancija i da je parodija od Thompsonove "Bojna Cavoglave"
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Sto se tice krmaka..dovoljno je pogledati kao se sam on naziva i to govori sve
-------------------Begović------------------
- Consigliere
- Kontakt:
Meni ovo vise vuce na neku sprdanciju s nama 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Nije sprdancija, barem ja mislim da je imao najbolje tj. navijacke namjere ali ovo je jadConsigliere je napisao/la:Meni ovo vise vuce na neku sprdanciju s nama

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Za Osmanovu je Stairway To HeawenAmar Dzeko je napisao/la:Nije sprdancija, barem ja mislim da je imao najbolje tj. navijacke namjere ali ovo je jadConsigliere je napisao/la:Meni ovo vise vuce na neku sprdanciju s nama

DJ se inace zayebava uopste u vezi narodnjaka ili turbo folka,cak to radi vrlo kvalitetno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidi Hareta starog rockera.harishp je napisao/la:Za Osmanovu je Stairway To HeawenAmar Dzeko je napisao/la:Nije sprdancija, barem ja mislim da je imao najbolje tj. navijacke namjere ali ovo je jadConsigliere je napisao/la:Meni ovo vise vuce na neku sprdanciju s nama![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dj Krmak je legenda i pravi Bosanac .. pametan (iako izgleda kao idiot, frizure, farbanje kose, oblačenje, itd) .. mislim da ima završen fakultet, ako ne i dva
humorističan, onako bez dlake na jeziku, baš, baš pravi Bosanac
lično volim slušati njegove pjesme, a sam kao pojava je zanimljiv 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Koja ti je omiljena krmetova pjesma? eros bosandžeros?JTS je napisao/la:Dj Krmak je legenda i pravi Bosanac .. pametan (iako izgleda kao idiot, frizure, farbanje kose, oblačenje, itd) .. mislim da ima završen fakultet, ako ne i dvahumorističan, onako bez dlake na jeziku, baš, baš pravi Bosanac

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
a ne znam, nemam omiljenugolden je napisao/la:Koja ti je omiljena krmetova pjesma? eros bosandžeros?JTS je napisao/la:Dj Krmak je legenda i pravi Bosanac .. pametan (iako izgleda kao idiot, frizure, farbanje kose, oblačenje, itd) .. mislim da ima završen fakultet, ako ne i dvahumorističan, onako bez dlake na jeziku, baš, baš pravi Bosanac

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jesu, svaka na svoj načinJTS je napisao/la:a ne znam, nemam omiljenugolden je napisao/la:Koja ti je omiljena krmetova pjesma? eros bosandžeros?JTS je napisao/la:Dj Krmak je legenda i pravi Bosanac .. pametan (iako izgleda kao idiot, frizure, farbanje kose, oblačenje, itd) .. mislim da ima završen fakultet, ako ne i dvahumorističan, onako bez dlake na jeziku, baš, baš pravi Bosanac
sve pjesme su mu jake

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
sve su jake
ako je ovaj covjek normalan...
[youtube][/youtube]

ako je ovaj covjek normalan...
[youtube][/youtube]

budale, stomak me zabolio, al zalosti ova raja zadaje snjim

Za Zenicu ne treba karta, samo napravi pizdariju i imas prevoz, smjestaj, hranu dzabaNKJ je napisao/la:JEL IMAAA NEEKOOO KARAATAA ZA ZEENICUUU???

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.