RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

insider
Moderator
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la insider » 16 maj 2009, 16:14

The_Target je napisao/la:Hm, svako danas ima pristup internetu...
Da, network connections. Pa ja sada stojim iza toga da Zvijezda pošteno želi da okonča kraj sezone, baš kao što su i cijelo prvenstvo igrali. Ninković, kao što rekoh, je ljudska veličina i neće sebi dozvolit taj "šamar".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 16:19

Knele je napisao/la:
The_Target je napisao/la:Hm, svako danas ima pristup internetu...
Da, network connections. Pa ja sada stojim iza toga da Zvijezda pošteno želi da okonča kraj sezone, baš kao što su i cijelo prvenstvo igrali. Ninković, kao što rekoh, je ljudska veličina i neće sebi dozvolit taj "šamar".
Orasje ce odnijeti bodove samo ako bude bolje...a nista od pustanja...neko kaza da ce zvijezda pustiti radi toga sto je koristila stadion...stadion je njima otplacen + sto su poradali karata vise nego sve ostale svoje utakmice.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 maj 2009, 19:07

Živi smoo,tooooooo
Svaka čast VELEŽ go go....
Pobijeda važna i lijepa!
Pozz 'Crvenima' ma gdje bili ,MOSTAR u srcu!
Dobra tekma svala čast ,Gradačac Zmaju od Bosne fakat imaju dobre igrače ! :P
Hvala Rođeni!
Fi hajati.
GO Bosno.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 16 maj 2009, 19:16

edo_malesak je napisao/la: Orasje ce odnijeti bodove samo ako bude bolje...a nista od pustanja...neko kaza da ce zvijezda pustiti radi toga sto je koristila stadion...stadion je njima otplacen + sto su poradali karata vise nego sve ostale svoje utakmice.
Pare od prodanih ulaznica idu Zvijezdi. Nisi valjda mislio da ce Orasju :lol:
010 ISN'T JUST A CODE

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 maj 2009, 19:31

RK Gradacac je napisao/la:
carina je napisao/la:vezano za bistrikboy! gledaj ti majstore svoja posla. A Velež je ove godine već dobio Zvijezdu 3-0, i to u trenutku kad je bio najlošiji. A poklanjat nama ne treba niko, mi danas poklanjamo. Živio!
Ma nema zakon ste :)
Glavna ti je izjava da se ne lizete ni s kim :lol:
Dobri ste bili danas. Vidićemo dalje. Pošteno?

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 maj 2009, 19:49

Kratki komentar tekme i odo lokat negdje. Pobjeda 5-3. Odličan gol br 4 Škaljića. Sve ostalo neću da komentarišem. Osim kritika za Efendića koji je morao svirati penal za Zvijezdu kod 3-2. Nepotrebno, i mrlja na kompletnu utakmicu. Velež igrao korektno, bez ijednog oštrog starta. Nije trebalo. I najbitnije, Ratko Ninković sto posto podnosi ostavku ako Zvijezda izgubi u subotu.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 maj 2009, 19:55

carina je napisao/la:Kratki komentar tekme i odo lokat negdje. Pobjeda 5-3. Odličan gol br 4 Škaljića. Sve ostalo neću da komentarišem. Osim kritika za Efendića koji je morao svirati penal za Zvijezdu kod 3-2. Nepotrebno, i mrlja na kompletnu utakmicu. Velež igrao korektno, bez ijednog oštrog starta. Nije trebalo. I najbitnije, Ratko Ninković sto posto podnosi ostavku ako Zvijezda izgubi u subotu.
Rekoh ti, Ratko je jedna neviđena ljudska i trenerska veličina u Bosni i Hercegovini. Eh ovako, slušao sam na radiju izvjetšaje iz Mostara i činilo se sve korektno od strane i jednih i drugih, a to me jedino i zanimalo. Drago m ije što je Velež pobijedio, i drago mi je što će, ako Bog da, ostati u ovoj jadnoj ligi. U subotu ćemo nadam se razvaliti Orašje i tako ostaviti velikana našeg fudbala tamo gdje on zapravo i pripada, u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.

Pozdrav i velike čestitke za sve fanove Veleža izu Gradačca!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 16 maj 2009, 20:18

carina je napisao/la:Kratki komentar tekme i odo lokat negdje. Pobjeda 5-3. Odličan gol br 4 Škaljića. Sve ostalo neću da komentarišem. Osim kritika za Efendića koji je morao svirati penal za Zvijezdu kod 3-2. Nepotrebno, i mrlja na kompletnu utakmicu. Velež igrao korektno, bez ijednog oštrog starta. Nije trebalo. I najbitnije, Ratko Ninković sto posto podnosi ostavku ako Zvijezda izgubi u subotu.
Rekao sam ti odmah odigrajte fer bez lomljenja nogu, pobijedite i siguran sam da ce Zvijezda igrat za VAS protiv Orasja. Dobro igrat ce za sebe al racunam na pobjedu Zvijezde u zadnjem kolu ;)
010 ISN'T JUST A CODE

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 20:31

RK Gradacac je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la: Orasje ce odnijeti bodove samo ako bude bolje...a nista od pustanja...neko kaza da ce zvijezda pustiti radi toga sto je koristila stadion...stadion je njima otplacen + sto su poradali karata vise nego sve ostale svoje utakmice.
Pare od prodanih ulaznica idu Zvijezdi. Nisi valjda mislio da ce Orasju :lol:
ne...te pare od karti su isle njima,njihove karte,njihovi redari,njihova policija...nezz ako si bio na tekmama mogao si vidjeti da su karte produkt orasja
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 16 maj 2009, 20:37

u pismu koje su poslali ima puuuuno istine!!!!!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 16 maj 2009, 20:43

hehehe.
Zadnja izmjena: vfc1922, dana/u 16 maj 2009, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 20:50

lejla je napisao/la:u pismu koje su poslali ima puuuuno istine!!!!!
pismo je da podjes plakat kad citas

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 16 maj 2009, 20:50

Dobra utakmica danas, skoro prijateljska. Pozdrav pijanim navijačima Zvijezde koji su danas bili u Mostaru. A ostalo se slažem sa ovim gore što su pisali

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 20:53

vfc1922 je napisao/la:Dobra utakmica danas, skoro prijateljska. Pozdrav pijanim navijačima Zvijezde koji su danas bili u Mostaru. A ostalo se slažem sa ovim gore što su pisali
cuj pijanim navijacima....aa jesul se komirali al ono pravo ha

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 maj 2009, 20:57

ovo pismo da nije smjesno bilo bi mozda zalosno :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 16 maj 2009, 20:58

A jašta su. Prije utakmice stajali na ulazu u stadion, foliraju ko ono nisu oni iz Gradačca, a puko im bosanski naglasak, iz aviona se vidi. Neznam ni gdje su ušli. Safatala ih ova mala raja, odvela na pivu, ne bi me čudilo da su ih odveli na RA tribinu. Nisu pjevali, zajebavali se samo

High

Post Postao/la High » 16 maj 2009, 21:00

Dobar potez sto se tice ovog pisma,bar ja tako mislim.Jos dosta stvari ima da se napise,ne samo vezano za Velez,vec i za ostale klubove u Premijer Ligi BiH.Nadam se da ce Velez uspjeti stati na noge sto prije,ali ujedno da se savez promijeni !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 16 maj 2009, 21:00

Samo da kažem da ovo pismo nema veze sa K.N."Red Army" kako to neki pišu,radi se o ljudima(naravno ljubiteljima Veleža) sa jednog foruma koji su pokrenuli tu akciju ;)

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 16 maj 2009, 21:02

ra 1981 o kakvom se pismu radi?

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 21:02

vfc1922 je napisao/la:A jašta su. Prije utakmice stajali na ulazu u stadion, foliraju ko ono nisu oni iz Gradačca, a puko im bosanski naglasak, iz aviona se vidi. Neznam ni gdje su ušli. Safatala ih ova mala raja, odvela na pivu, ne bi me čudilo da su ih odveli na RA tribinu. Nisu pjevali, zajebavali se samo
haha....ludjaci sve ba

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.