I prije ove utakmice znalo se da oni znaju igrati. Nisu bezvezna repka, i toga su svjesni Susic i igraci.brzitesanj je napisao/la:A L A R M
Vidjeli smo da i Latvici zanaju igrat, sada treba njih preći oprezno ali i bez problema. Ovo je pravovremena opomena da nebi došlo do opuštnja.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Nikakav alarm ljudi moji. Naši momci su apsolutno ozbiljni svi do jednoga. Možda je samo ovo alarm, jedna vrsta opomene nama forumašima da svako danas igra nogomet, što je zadnjih godina često upotrebljivana činjenica u nogometnom riječniku.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jedino sto nas moze zeznut je to sto je nekim nasim igracima sezona zavrsila prije sedmicu ili dvije, a ovi vecinom igraju u domacoj ligi gdje sezona traje od marta do novembra. Znaci oni bi mogli bit bolje pripremljeni, ali to je sve do naseg strucnog staba sada da ozbiljno rade ove dvije sedmice i naravno imat takav program da igracima ne dosadi tako dugo okupljanje.
100% sam ubjedjen u pobjedu.
100% sam ubjedjen u pobjedu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Pa kojeg je utakmica tačno i u koliko sati ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Kakav Alarm mislim nide veze nisu oni losi ali cemo mi to lagano dobiti igraci su isuvise motivisan ozbiljnosti nece faliti tako da bez nervoze lagano

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bit cu kratak i jasan , ako nakon ovih 5 utakmica apsolutne dominacije nismo u stanju da pobjedimo latviju u gostima pa onda ni ne zasluzujemo da idemo direktno na SP...
- brzitesanj
- Kontakt:
Ovo je opomena pred utakmicu, dobro je da je ovako završilo jer da je kojim slučajem Turska Latviji zabila jedno 5-6 komada, onda bi rekli: ma lako ćemo mi sa njima, kad su im Turci uvaljali petardu možemo vala i mi, što su to Turci bolji od nas.Goalgetter je napisao/la: I prije ove utakmice znalo se da oni znaju igrati. Nisu bezvezna repka, i toga su svjesni Susic i igraci.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
O Bože...
80% vas veze nema.
Čuj "opomena"? Čuj Latvia? Čuj neki "pristup"?

Čuj "opomena"? Čuj Latvia? Čuj neki "pristup"?

O Bože, prosvijetli nas @Nele, nauči nas neuke, kaži šta ti je na pameti, iako nije ispovijedaonica, al zamisli, samo nemoj da patiš zbog manjka našeg IQ - a 

Ha nisam lud. Samo mi to treba.zizu1991 je napisao/la:O Bože, prosvijetli nas @Nele, nauči nas neuke, kaži šta ti je na pameti, iako nije ispovijedaonica, al zamisli, samo nemoj da patiš zbog manjka našeg IQ - a
preduhitrio si me bratezizu1991 je napisao/la:O Bože, prosvijetli nas @Nele, nauči nas neuke, kaži šta ti je na pameti, iako nije ispovijedaonica, al zamisli, samo nemoj da patiš zbog manjka našeg IQ - a

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
pa svaki gol koji je primila turska je amaterski. Begovic moze zatvorenim ocima odbraniti one lopte :ugeek:
Ma ja. Blago nama pa imamo tebe.
- legenda reala
- Kontakt:
20 minuta veće je 0:3, o kakvim alarmima vi pričate pa u ovoj grupi niko nema ni teoretske šanse protiv nas koliko smo jaki i uigrani, sve ide ko po loju 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ama kakav begovic, pa ljudi igrali u cetvrtom sastavu, k'o humanitarnu tekmu..stavite fejzica il avdukica u tu tekmu umjesto tog turcina i isto bi zavrsilo
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ovaj je skinuo i da ćemo biti ispred Gruzije i Latvije u košarci.legenda reala je napisao/la:20 minuta veće je 0:3, o kakvim alarmima vi pričate pa u ovoj grupi niko nema ni teoretske šanse protiv nas koliko smo jaki i uigrani, sve ide ko po loju

Čovjek zna

- legenda reala
- Kontakt:
armin je napisao/la:
Ovaj je skinuo i da ćemo biti ispred Gruzije i Latvije u košarci.![]()
Čovjek zna
Narod Zna

Pa koje upoznat u kvalitet ove reprezentacije nema šta drugo nego očekivati laganih 0:3 do poluvremena

Ja kad govorih sve ispod 2 razlike protiv Grka neuspjeh ljudi kažu daj ba i 1:0 u 93 minuti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala@ druze pusti strucnjake
lagano cemo ovu Latviju dobiti oni pozivaju na Alarme
nide veze

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- brzitesanj
- Kontakt:
Mislim da sam vrlo dobro upoznat sa kvalitetom naše repke, ali trbamo sada i Latviju ozbiljno svatiti, Nebi bilo dobro da se opustimo i da pobjedimo Latviju teže od očekivanog iz tog razloga taj alarm.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.