LudLo 4 je napisao/la:nostradamus je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Cevapcici jel vam i do sada bio ulaz 7KM ? (mislim na ovu sezonu)

Hajde nek i mi imamo nesto dobro...
Ne stari cjena je bila 5 i stvarno mislim da je ovo sramota ako su povisili na 7.Nisam jos vidio plakate ali sam nacuo nesto maloprije.Ako je istina tacno ne treba niko od Travnicana doci na tekmu.Nikome nije stalo do te 2 marke,ali taman ima najava da ce biti dosta raje a oni zaseru sa cjenom.
Ma sve to ona seljacina sportski direktor i igrac sa 39 g. sarajka sere,zato slabo raja i dolazi.
E hajde provjericu to da budem 100posto siguran...
Ma jeste 7KM sigurno,a interesovalo me jel bio do sad tako.Uglavnom daBogda im za lijekove zatrebalo

E ovako .Prava informacija je sljedeca.Ulaz za natkrivenu tribinu na kojoj cete i vi biti,boks za goste ja na njoj su digli na 7 km.A cjena za onu malu nenatkrivenu tribinu na zapadu je 5 km.
I da znas iskreno se pridruzujem tvojim zeljama.
Jbm im ma.... obecali su semafor ,a znas sta smo dobili .Eto vidjeces u subotu.Stavili ljudi ceradu iza gola da raja ne moze ni sa livade gledati.Valjda im od para za semafor ostalo za ceradu.
Ma ovo ovako vise ne ide.Ili treba vise ama bas niko da ne ide dole,ili da se ponovo organizujemo,pa da prekinemo par tekmi,je... nekom ma... ,sarajki i ostaloj bagri,kako ih nije sramota.
Misle eto doce vas dosta ,pa da vam uzmu pare,a nas ko je.. i tako ne igraju za raju ovdje odavno.Ma nemojte im ni vi platiti .
Kreteni konacno napravimo dobar rezultat u gostima ,imamo dobru tekmu sljedecu i umjesto da se karta snizi na 2 i 3 marke privuce raja napuni stadion oni je povecaju...
Ma nema ovo je sve otislo u p.m. ne znam hocu li i ici na pirotu u subotu popizdio sam...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....