rio_Ferdy88 je napisao/la:Postao je dostupan od danas, a to je najpopularniji streaming servis u svijetu.
navodno se to placa?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rio_Ferdy88 je napisao/la:Postao je dostupan od danas, a to je najpopularniji streaming servis u svijetu.
JoseMourinho je napisao/la:8€ mjesec, a 10€ je sa HD opcijom, možes mjesec besplatno probat
Opet bacanje para pored torrenta, kodija i sl.
Pa prenose, koliko ja vidim, i od 18:30h pa do 20h, što je ustvari prenos kompletne ceremonije.exorciiist je napisao/la:Pise na Hayatu kao u 17 prenos FIFA ceremonije, kad ono samo do 17 45 traje i samo ce pokazat crveni tepih...pa da, to samo i interesuje gledaoce Hayata
ima od pola 7 direktan prijenosexorciiist je napisao/la:Pise na Hayatu kao u 17 prenos FIFA ceremonije, kad ono samo do 17 45 traje i samo ce pokazat crveni tepih...pa da, to samo i interesuje gledaoce Hayata
vjerovatno se misli na 2 radna danaAnkleBreaker je napisao/la:U cetvrtak poslao prijavu za total tv na njihovoj internet stranici, jos mi nista ne javljaju, a pise da ce me kontaktirati u roku dva dana.
Modernizacija TV signalaJohnCleese je napisao/la:Da li neko ima dreambox 500s i problema sa istim??
Naime prije 5 dana mi je nestalo pola programa i to onih najbitnijih tipa digi sport, sky calcio eurosportovi, tj svi oni sa thora???
Da li iko vise devera sa ovim problemom
hilmo je napisao/la:Modernizacija TV signalaJohnCleese je napisao/la:Da li neko ima dreambox 500s i problema sa istim??
Naime prije 5 dana mi je nestalo pola programa i to onih najbitnijih tipa digi sport, sky calcio eurosportovi, tj svi oni sa thora???
Da li iko vise devera sa ovim problemom, potreban ti je HD reciver, pomenuto "skraćivanje" liste kanala na DM500s se dešava već godinu i pol dana, očito da to privode kraju.
Najlakse je kad ga instaliras on te pita jel trgovina ili kuca, a kad vec nisi tako onda prijatelju idi na postavke i cackaj tamo naces negdje sig i ja sam neki dan komsiji isao isto to sreditisoxx je napisao/la:Imam panasonic 42as600
I ukljucen mi shop mode. Zna li iko kako da promjenim da stavim home mode il sta vec?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.