Lesnar je napisao/la:AlenHalilovic je napisao/la:Lesnar je napisao/la:kako sam ja shvatio,kovačić je istodobno rođen i u austriji i u kotor varoši,a roditelji su mu hrvati i istodobno bosanci ?
kako god,kovačić sigurno neće igrat za nas i sumnjam da on ikakve emocije gaji prema bih
i da,zar nije on već bio pozvan za A reprezenaciju hrvatske ? znam da nije igrao,ali je pozvan i može li on uopšte sad nastupati za drugu reprezentaciju

To sto ti kazes je se prije sedmicu dana su isti ti takvi pezimisti kao ti tvrdili za Alena ... a nakraju ispade nako kako smo mi koju se borili za njega rekli.
stani malo,šta je ispalo za alena ? ja ne znam da je on izjavio da će igrati za nas
priča oko alena je nešto potpuno drugačije nego u kovačića. alenu je stari bosanac i igrao je za našu repku,a kovačiću nit su mu roditelji bosanci nit je on rođen u bih
Drukčije? hm, zanimljivo gledanje. Pa da vidimo: - nijedan od njih dvojice nije rođen u BiH; - i jednome i drugome roditelji su iz BiH; - dakle, obojica podrijetlo vuku iz BiH po roditeljima. Zanimljivo je to
drugačije gledanje
A kao i što sam znaš, u BiH žive tri naroda. Ako nisi znao, sad znaš. Da, znam, veliki današnji problem je bh obrazovanje jer djeca uče po jednoobraznom nacionalnom modelu.
skyisthelimit je napisao/la:dubrava je napisao/la:
Da, mogu reći. Opovrgni.
To postoji neki uređaj, instrument koji pokazuje tko je veći bosanac/hercegovac?! Molim te, pokaži mi ga.
Primjeri u povijesti. Znas i sam da mnogo reprezentativaca Hrvatske je rodjeno u BIH, a ja ne znam da su oni ikad nesto izjavili da su dio BiH ili slicno. Tako da ne vidim zasto bi ovaj to uradio.
Ja ne znam koliko je njih bilo kontaktirano od strane bh Saveza.
Ja ne znam zašto bi se iznosili njihovi privatni osjećaji i kako možeš znati kakvi su uopće njihovi osjećaji prema BiH.
Kako možemo znati tko je
valjani Bosanac? Po čemu to?! Po pjevanju pjesama Dine Merlina? Po nošenju ljiljana na avatarima?! Po jedenju prave bosanske pite?! Po čemu?!
znam da ovo admin i kolege čitaju,možda sam i prešao granice teme i dobrog ukusa, ali jednostavno se moram upustiti u ovakvu raspravu.
Svaka čast za Alena!! Drugi nastup i gol! sa 16 godina!

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"