Reloaded verziju skinete i rahat,barem je kod mene sve super
E sad da vam opisem sta ja radim:
Igram sa Exterom.Poceo u Npower League 2.Sve je bilo u redu do pola sezone kad mi se ozlijedjuje najbolji strijelac koji je do tad imao 19 golova.Onda nakon njega cijela odbrana osim RB mi se ozlijedila pa sam je klepao sa nekim levatima.Onda mi se ozlijedjuje Ortiz,pa iza njega najbolji veznjak Bennet.
U napadu sam se mucio sa O Flyionom i Bauzom (katastrofa) te u zavrsnicu ulazim kao 6 sa 3 boda iza prvog (gusto bilo).Vraca se Bennet i najbolji stoper,u napadu guram 20-ogidsnjaka (najbolja odluka u karijeri) i dolazim nekako do drugog mjesta i plasmana u visi rang.
I jos sam osvojio onaj JP Trophy
Sad sam 2 iza Milwalla sa 12 od mogucih 15 bodova.Rijesio se balvana,Ortiz se vratio u Espanyol a ja tu doveo Jovanovica.U napadu doveo nekakvog sa B (i dao je 4 gola u toliko tekmi).
Chamberlein mi igra RW jer mi se ozlijedio Davies al ce tu i ostati jer je fenomenalan.
Cilj je ostati u 3 ligi,pa onda naredne sezone u Champioship (i ako ne bi imao nista protiv i da sad udjem)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."