Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željovac
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 16:39

Što kaže amertiger, Štilić je odlično uposlio Medunjanina i ostavio ga samog na 16, a ovaj mogao produžiti i samom Džeki. Ne znam baš da je bilo kroz dvojicu, ali je bio stvarno odličan potez. Imao je još jedno nesigurno dodavanje, ali je lopta ostala u našem posjedu. Odigrao nekih 15 minuta i pored pomenute dvije situacije možda još jednom dohvatio loptu u nekoj beznačajnoj situaciji. Premalo se nudio, baš. Kad su ušle rezerve, tu svakako nije bilo koncepcije, trebalo im je 10 lopti da se svi dokažu i Štilić se tu nije snašao. Kakogod, jedan taj odličan potez je bio neka naznaka njegovih mogućnosti koje nije uspio ispoljiti za relativno kratko vrijeme. Trebalo bi mu dati pravu priliku. Makar se to protiv Katra moglo uraditi, a da ne kažem da mu je i ovo prva(kakva takva) prilika da za reprezentaciju pokaže šta zna.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2010, 19:38

Evo Stila i Lech deru Juve u gostima. Buric nije ni na klupi, mora da je povrijedjen. Nadam se da Stilic dobro igra, mozda se proda u Italiju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 16 sep 2010, 19:43

Mensečini da je njegova druga asistencija. Slab mi je skroz stream,al čini mi da komentator rece njegovo prezime :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2010, 20:05

neko_iz_mase je napisao/la:Mensečini da je njegova druga asistencija. Slab mi je skroz stream,al čini mi da komentator rece njegovo prezime :)
Evo sad sam vidio gol, ne znam hoce li mu dat asistenciju, ali je itekako umjesan u taj gol. Prvo je sjajno prosao po strani i ubacio. Onda je se zakuhalo i na kraju je se lopta vratila njemu. On je opucao, udarac blokiran i odbila se suigracu i gol. :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 sep 2010, 21:39

Zaboravio sam gledati utakmicu. Stilic ponovo u jakoj formi?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2010, 21:58

Ako se iko od Poljske ekipe budeo prodao to je Rudnevs.
Sanjace ga veceras zebrasi. :lol:
Stila uredan,moze on to i bolje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 sep 2010, 22:05

stili treba nnjemacka :)jedino tako ce steci "neku"reputaciju i dobit vecu minutazu u repci jbg to je realnost
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 sep 2010, 13:10

Stilic u Njemackoj nije nepoznat, bar na TM-u sam tu i tamo citao od navijaca razlicitih klubova kako bi bilo sjajno da ga vide u svom dresu. Ali eto nije realizivao transfer u najboljoj formi, sad je na njemu da se vrati tamo gdje je bio i iznad toga.

Koja luda utakmica, tek sam sad vidio golove:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 sep 2010, 15:16

Principatus je napisao/la:Stilic u Njemackoj nije nepoznat, bar na TM-u sam tu i tamo citao od navijaca razlicitih klubova kako bi bilo sjajno da ga vide u svom dresu.
Baš me interesuje kolike su šanse da su ti navijači Bosanci ?
100% sportski i krajnje opušten potpis

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 sep 2010, 15:19

Nisu Bosanci.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2010, 15:23

Principatus je napisao/la:Nisu Bosanci.
Onda su Poljaci. :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 sep 2010, 16:31

Kinezi. :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 sep 2010, 23:56

Stilic je odigrao drugo poluvrijeme i zabio jedini gol utakmice za prolaz Lecha kroz kup Poljske.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 okt 2010, 01:12

veceras majstor dvije asistencije...hoce li ovaj momak dobiti vise sansu u reprezentaciji pa makar 20 min , pa to bilo i protiv Ruande u prijateljskoj :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2010, 09:24

[youtube][/youtube]

Majstor!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 okt 2010, 09:29

Stilke majstor, 2 asistencije za prvo mjesto na tabeli, ko zna zna pa djaba.
Cuva Bog Zelju svog!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 10:06

Svaka cast, Stilic je izgleda polako ponovo u svom elementu. Ako nastavi ovako mislim da ce dobiti vise prilika i u kvalifikacionim mecevima, buducnost je pred njim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2010, 10:07

Principatus je napisao/la:Svaka cast, Stilic je izgleda polako ponovo u svom elementu. Ako nastavi ovako mislim da ce dobiti vise prilika i u kvalifikacionim mecevima, buducnost je pred njim.
Prilika nije bilo, niti će ih biti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2010, 12:23

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Svaka cast, Stilic je izgleda polako ponovo u svom elementu. Ako nastavi ovako mislim da ce dobiti vise prilika i u kvalifikacionim mecevima, buducnost je pred njim.
Prilika nije bilo, niti će ih biti.
Ovo je diskutabilno. Stilic je jos relativno mlad, i ima vremena da zaigra za repku, samo je pitanje da li ce htjeti?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2010, 12:25

Ovakvi igrači moraju preći u Real Madrid da bi ih slijepci vidjeli, u suprotnom su duhovi...
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt i 39 gostiju.