Druga Liga - grupa Jug
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Da. Pokušavalo je se nešto i u Livnu, općenito oko infrastrukture, ali strukture vlasti nemaju sluha. Dok u Tomislavgradu Općina ulaže značajna sredstva u rad kluba. 

Hayley <3
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To je za svaku pohvalu
Jel se samo prodaje oprema ili i suveniri itd.? Nego ima li koja navijacka grupa u ovoj ligi osim onih iz Ljubuskog?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisam bio tamo nikako, ali vidim na netu da prodaju trenirke, dresove, i ne znam neke suvenirčiće. Ali pohvalno, u svakom slučaju, sjajno se radi u tom klubu i mislim da bi dogodine mogli biti najizgledniji kandidati za plasman u Prvu ligu. Ove godine ne.
Ima, nova livanjska grupa, Konjica. Nasljednici nekadašnjeg El Nina, koji je bio aktivan do ispadanja kluba iz Premijerlige.
Tek su počeli s radom, aktivni su, bili su dobri na prvoj utakmici. Sve mladi momci, vjerujem u njih.
Za ostale ne znam.
Ima, nova livanjska grupa, Konjica. Nasljednici nekadašnjeg El Nina, koji je bio aktivan do ispadanja kluba iz Premijerlige.
Tek su počeli s radom, aktivni su, bili su dobri na prvoj utakmici. Sve mladi momci, vjerujem u njih.

Za ostale ne znam.
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
ako igman i brotnjo ne budu htjeli širom im je otvoren put ka prvoj ligi. samo onaj terenim je za premjer ligubadblueboylivno je napisao/la:Nisam bio tamo nikako, ali vidim na netu da prodaju trenirke, dresove, i ne znam neke suvenirčiće. Ali pohvalno, u svakom slučaju, sjajno se radi u tom klubu i mislim da bi dogodine mogli biti najizgledniji kandidati za plasman u Prvu ligu. Ove godine ne.

Sloga Uskoplje
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imaju pravo fin stadion
Moze li neko postaviti slike svih stadiona u ovoj ligi?

- slogauskoplje
- Kontakt:
stadion Košute Uskoplje
GS Kupres
stadion Luka (?) Grude

GS Tomislavgrad (prije obnove)
Stadino Babovac Ljubuški

GS Konjic
dosta od mene
Zadnja izmjena: slogauskoplje, dana/u 30 mar 2012, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sloga Uskoplje
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Druze ovo je tuzno majke mi, kad bi se donio neki zakon da svaki stadion mora imati 200-300 sjedecih mjesta odlicno bi bilo
- slogauskoplje
- Kontakt:
dobro brotnjo ima odličan stadion, nije ni u ljubuškom loše, sada ni u tomislavgradu. najgore je u mostaru kod lokomotive i teren i sve ostalo.Sarajlijc@ je napisao/la:Druze ovo je tuzno majke mi, kad bi se donio neki zakon da svaki stadion mora imati 200-300 sjedecih mjesta odlicno bi bilo
Sloga Uskoplje
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imate li vi u Vakufu tribinu?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ima zakon, sarajlicu, ali nitko ga ne poštuje niti se isti provodi. A i smiješan je, odnosno nedefiniran.
...
4. Stadioni gdje se igraju utakmice Prve lige Federacije moraju imati tribine sa najmanje 2000 mjesta za sjedenje a od toga najmanje 1000 sjedalica. Za utakmice Druge lige stadioni moraju imati najmanje 500 mjesta za sjedenje na tribinama. Na stadionima klubova Prve lige FBiH, u tribinskom prostoru, obavezno je postojanje mokrog čvora.
...
Znači, mjesto bez stolice može biti mjesto za sjedenje, a stadioni moraju imati stolice za sjedenje.

...
4. Stadioni gdje se igraju utakmice Prve lige Federacije moraju imati tribine sa najmanje 2000 mjesta za sjedenje a od toga najmanje 1000 sjedalica. Za utakmice Druge lige stadioni moraju imati najmanje 500 mjesta za sjedenje na tribinama. Na stadionima klubova Prve lige FBiH, u tribinskom prostoru, obavezno je postojanje mokrog čvora.
...
Znači, mjesto bez stolice može biti mjesto za sjedenje, a stadioni moraju imati stolice za sjedenje.

Hayley <3
-
- Kontakt:
Lokomotiva je do rata imala svoj sportski centar Rodoc ali sada nema pristupa tom stadionu pa je prisiljena da igra na livadislogauskoplje je napisao/la:dobro brotnjo ima odličan stadion, nije ni u ljubuškom loše, sada ni u tomislavgradu. najgore je u mostaru kod lokomotive i teren i sve ostalo.Sarajlijc@ je napisao/la:Druze ovo je tuzno majke mi, kad bi se donio neki zakon da svaki stadion mora imati 200-300 sjedecih mjesta odlicno bi bilo
- slogauskoplje
- Kontakt:
imamo nekakvu, bila je napravljena kao privremena, na zemlji. prije rata počela se praviti tribina na kontra strani od ove sadašnje, al rat je prekinuo izgradnju koja nikada nije nastavljena iako je bilo prijedloga da se to napravi.Sarajlijc@ je napisao/la:Imate li vi u Vakufu tribinu?
ima i di se bolje vidi al mi se ne da sad tražit (http://gornjivakuf-x.com/vijesti/sport?start=16" onclick="window.open(this.href);return false;)
Sloga Uskoplje
- slogauskoplje
- Kontakt:
ko ima stolice? brotnjo i više niko?badblueboylivno je napisao/la:Ima zakon, sarajlicu, ali nitko ga ne poštuje niti se isti provodi. A i smiješan je, odnosno nedefiniran.
...
...
Znači, mjesto bez stolice može biti mjesto za sjedenje, a stadioni moraju imati stolice za sjedenje.![]()

recimo lokomotiva i kamešnica? uopće nemaju tribinu
Sloga Uskoplje
Ima Tomislav,one Dinamove cini mi se.Grude imaju al vecinom slomljene,i to je to.
- benfica1923
- Kontakt:
Igrao sam na svim ovim stadionima,all daleko najjljepsi travnjak je uvijek bio u Tomislavu.....ni ovi u premier ligi mislim da nemaju bolji.....barem je tako bilo unazad 2 godine!!!ŠB.TRN je napisao/la:Ima Tomislav,one Dinamove cini mi se.Grude imaju al vecinom slomljene,i to je to.
- slogauskoplje
- Kontakt:
je dinamove stolice su stavili, to sam zaboravio.a i posušje ima stolice.ŠB.TRN je napisao/la:Ima Tomislav,one Dinamove cini mi se.Grude imaju al vecinom slomljene,i to je to.
ima i troglav slomljene

Sloga Uskoplje
- benfica1923
- Kontakt:
neznam jeste ikad igrali u konjicu al tunel od svlacionica do stadiona da je ono uraditi,ono stvarno treba iskoristiti....slogauskoplje je napisao/la:je dinamove stolice su stavili, to sam zaboravio.a i posušje ima stolice.ŠB.TRN je napisao/la:Ima Tomislav,one Dinamove cini mi se.Grude imaju al vecinom slomljene,i to je to.
ima i troglav slomljeneima još i igman nekakve
- badblueboylivno
- Kontakt:
Troglavove su sklonjene. Sad imamo old skul stadion, bez stolica. 

Hayley <3
Re:
Koja tri? Pretpostavljam dva Raguža, al ne znam tko je treći.benfica1923 je napisao/la: Visici-Stolac 1,susjedi su uvijek 3 za 3 ide.....a u stocu nedostaju 3 standarna igraca koja igraju sutra doigravanje u malom nogometu za Comunicare,sto je za pohvaliti!!
Subota
Troglav - Igman 1
Turbina - Grude 1
Višići – Stolac 1
Klis - Sloga(Lj) 2
Nedelja
Lokomotiva - Kupres 1
Posušje - Kamešnica 1
Brotnjo - Tomislav X
Bigeste - Sloga/GV/Us) 2
www.facebook.com/hnkvisici
Slika stadiona u Tomislavgradu trenutno:

I kako bi trebalo izgledati:

I naravno, ovaj projekt financira općina Tomislavgrad, ukupna vrijednost projekta je 526.000 KM.

I kako bi trebalo izgledati:

I naravno, ovaj projekt financira općina Tomislavgrad, ukupna vrijednost projekta je 526.000 KM.
www.facebook.com/hnkvisici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.