Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

UPS
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la UPS » 09 apr 2012, 10:53

:lol: :lol: :lol:

A osim marke nije platio nakon osvojene titule :!:

neka, neka, nek se zna

Rosas7
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH: 21. kolo

Post Postao/la Rosas7 » 09 apr 2012, 11:03

Travnik - Sloboda-1 travnik bojla ekipa od slobode,a sloboda je u losoj formi ,plus travnik igra na piroti

Kozara - Sarajevo-xkozara se vadi za ostanak,bodovi su im prijeko potrebni,a sarajevo takodjer ne odusevljava svojom igro na proljece,nerjeseno najrealnije

Rudar - GOŠK- 1rudar izgleda se vratio formi nakon pobjede protiv slobode,kec

Leotar - Slavija-1leotar solidna ekipa plus igraju na ploicama protiv ne uvjerljive slavije

Olimpic - Zvijezda-1olimpic dobar tim svakoga mogu pobijediti pogotovo kad kuci igraju

Zrinjski - Borac- 1mislim da smo u ovoj situaciji ispred borca i ocekujem nasu pobjedu pod bb

Željezničar - Čelik-1zeljo kuci igra protiv osrednje ekipe celikamsve osim pobjede plavih bi bilo iznenadjenje

Široki Brijeg - Velež 1siroki u borbi za titulu ne smoje dopustiti rasipanje bodova,plus velez dolazi bez motiva ,ne mogu ni gore niti dole na tablici
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 apr 2012, 11:10

11.04.2012. 16:00

Travnik - Sloboda 1
Travnik nakon poraza od Borca mora ici na pobjedu , Sloboda jos u soku od zadnjeg poraza protiv Rudara

Kozara - Sarajevo
Kozara , borba za opstanak .. Sarajevo u gostima odavno nije pobjedilo , nece ni u Gradisci ;)

Rudar - GOŠK
Nakon pobjede nad Slobodom , ocekivati je i pobjedu nad Goskom ;)

Leotar - Slavija x
Derbi zacelja , trebaju i jednim i drugim bodovi , prema tome x ;)

Olimpic - Zvijezda 1
Pobjeda Olimpica za europu ;)

11.04.2012. 17:00

Zrinjski - Borac x
Oba tima se bore za Europu , x najrealniji ..

11.04.2012. 19:00

Željezničar - Čelik 1
Nece 3 uzastopni kiks Zelje ;)

Široki Brijeg - Velež 1
Pobjeda Sirokog , ostanak u borbi za naslov prvaka
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2012, 11:29

Boga pitaj kad ce se ovo otplatit, ogromne pare za uslove nasih klubova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 apr 2012, 11:55

Travnik: Travnik - Sloboda 1Ako ekipa Travnika,u sta ne sumnjam bude onako fanaticno igrala kao ovo proljece sto je prikazivala, Sloboda ne treba ni dolaziti na Pirotu.Travnik u punom sastavu kartoni ocisceni .Sloboda veoma losa po onome sto se vidjelo u subotu.
Gradiška: Kozara - Sarajevo 2 Sarajevo igra za Evropu i ako tamo zeli mora dobijati ovakve tekme.Kvalitet za to sigurno imaju i mislim da je ovo pocetak puta Kozare u ligu rs -a.
Prijedor: Rudar - GOŠK 1 Potvrda pobjede iz Tuzle za mirne vode Prjedocana ,iako ovaj GOSK je lud ko struja i kada ih svi otpisu oni znaju odigrati samo tako...Mala rezerva ovdje...
Trebinje: Leotar - Slavija X jer ko ovdje izgubi nayebo je.Lupio sam nulu i sam bog zna kako ce ovo zavrsiti.Leotar je puno u ligi da ne dobije ovo,a s druge strane i Slavija svagdje mora traziti bodove spasa.Ipak mislim da ce biti X...
Sarajevo: Olimpic - ZvijezdaXNeko gore rece da je Olimpik bolja ekipa.Gledao sam na Piroti ovo proljece ova dva kluba koje je Travnik dobio 2-1 i moj je utisak da je bolja ekipa Zvjezda.E sada Olimpiku vise treba ali ako ne bude pustanja i ako Zvjezda hrabrije bude igrala ni pobjeda momaka iz Gradačca nije iznenadjenje.
Mostar: Zrinjski - Borac 1 Ovo ce biti gutavo .Treba ko za glavu za Evropu i jednim i drugim ali zbog ako nista domaceg terena prognoziram pobjedu Mostaraca.Nijanse ce odluciti.
Sarajevo: Željezničar - Čelik 1 Ne vjerujem da ce Zeljo 2 puta kiksati kuci tim vise sto komsijama i ne gori nesto u nijednom pogledu.Ne mogu ni gore ni dolje...
Široki Brijeg: Široki Brijeg - Velež 1 Ovo je po meni najsigurniji par kola .Drzace Siroki koliko god bude mogao ikakav prikljucak sa Zeljom...a i bolji su od Veleza...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 09 apr 2012, 13:09

Željezničar-Čelik X niko ne daje Čeliku ni minimalne sanše,meni se to svidja,nadam se da će nas i igrači Želje isto tako podcijenit ;)

Olimpic-Zvijezda 1 Olimpic ganja Europu i mislim da će pobijediti Zvijezdu kojoj ne treba ni za što

Zrinjski-Borac X i jednima i drugima treba za Europu,ali ipak smatram da će završit neriješeno

Travnik-Sloboda 1 Travnik je na proljeće neosvojiv tako da će i Sloboda pasti

Rudar-Gošk 1 Rudar u boljoj formi i sigurno je da će Prijedorčani pokušati potvrditi bodove iz Tuzle

Široki-Velež 1 Veležu bodovi nisu potrebni,dok Široki mora pobijediti ako želi dostići Želju

Leotar-Slavija 1 direktan obračun kandidata za ispadanje,da je Leotar u boljoj situaciji prognozirao bih drugačije,ali i njima treba stoga pobjeda domaćina

Kozara-Sarajevo 2 Kozari gori pod nogama,ali Sarajevo ako želi u Europu mora donijeti bodove sa gostovanja,ovo je možda najbolja prilika za to
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 apr 2012, 14:09

Jako zeznuto za neke klubove, za Široki očekivano - ipak imaju najjače (i najviše) sponzore.
Hayley <3

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 apr 2012, 14:22

Puno puta citam kako navijaci ovih VELIKANA za moj Travnik kaze puno ruznih stvari.I onda izidje ovakav podatak.Kako mi je samo drago da je ovo sve izislo u javnost.Pa da Travnik nije rjesavao sve obaveze koliko para bi ostalo bili bi sampioni ove lige bar 2 puta.Ma ne treba oprostiti ni reprogramirati nikome nista.
E ako je Travnik mogao sve svoje obaveze platiti ne postoji niko ali niko u ovoj ligi ko to nije mogao.Mi udarili drvlje i kamenje po nasoj upravi.Pa kakvi su lopovi drugi oni su zlatni.
I znate sta vidim simtomaticno ovdje.Svi ovi koji sebe u zvjezde dizu i qurce se da su neki veliki klubovi najvise duga i imaju.Ma nemoj da Travniku iko vise ista kaze dok se ovo igra.
.Lako je nabiti milione duga koje ne mozes vratiti nikad i fazon biti VELIKI.Kako vas bolan nije sramota....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 apr 2012, 15:39

Svaka cast za klubove koji ne duguju ni marku Drzavi a i onim sto makar nesto plate :D jbt celik ko da nije u ovoj drzavi pa makar da su marku platili :lol: sloboda,zrinjski i cak gracicev olimpic :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 09 apr 2012, 16:43

Postoje objektivni u subjektivni razlozi. Ne mogu vjerovati da recimo Željo, koji je prišle godine potrošio više od 4 miliona KM, nije vratio ništa od dugova kluba, a recimo da je Sarajevo u opštem kokuzluku vratilo 150.000 KM. Tu ne pričam samo o porezima, već i o dugu dobavljačima.

Tu treba staviti i jednu granicu kada se radi o Olimpicu. Koliko znam, a sigurno znam, Gracić je preuzeo klub sa dugom od 800.000 KM. Ostalo je oko 100.000 KM i ovaj porez. Znači oni su dug prepolovili i ja ih smatram uspješnom upravom. Koliko vidim i krenuli su u proceduru sa Poreznom upravom.

Treba odati priznanje Travniku u svakom slučaju, kao i drugim platišama.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 apr 2012, 17:13

Koga uopće briga što avaz piše.
Izvor je nepouzdan, pa svi su dužni, a sada bi to trebalo slomiti da se klubovi ugase, pa nek klinci puše crack, a ovi iz avaza nek diluju...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 09 apr 2012, 17:18

Je li do mene ili je sloboda od 2005-1010 uplatila samo 76 maraka na racun poreske??? Boze dragi, ko je sve u upravama odredjenih klubova.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2012, 17:19

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 apr 2012, 17:35

Sloboda 76,61 KM. Jebote :lol: :lol: :lol: :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 09 apr 2012, 20:57

evo ministar Kaplan,najavljuje zakon o sportu uskoro u federaciji,tj, biti ce omogucena privatizacija sportskih klubova
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2012, 22:01

Rosas7 je napisao/la:evo ministar Kaplan,najavljuje zakon o sportu uskoro u federaciji,tj, biti ce omogucena privatizacija sportskih klubova
To bi valjda trebalo da se radi na nivou drzave a ne samo na nivou entiteta. :? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 09 apr 2012, 23:56

Sve je kod nas moguće, a sumnjam da onaj tokmak može išta uraditi... :mrgreen:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 apr 2012, 01:13

arbitraža je napisao/la:Postoje objektivni u subjektivni razlozi. Ne mogu vjerovati da recimo Željo, koji je prišle godine potrošio više od 4 miliona KM, nije vratio ništa od dugova kluba, a recimo da je Sarajevo u opštem kokuzluku vratilo 150.000 KM. Tu ne pričam samo o porezima, već i o dugu dobavljačima...
Vraceno je mnogo vise od te cifre raznoraznim dobavljacima, igracima, trenerima a kokuzluk pritisnuo. Ipak, Sarajevo nakon dugo vremena ima postene i uspjesne ljude u upravi a to se jos jednom vidi i po ovom podatku. Ubjedjen sam da bi u slucaju nekih vecih para nas dug preko noci bio prepolovljen jer sad hvala Bogu imaju ljudi koji o tome misle. za razliku od Zeljeznicara koji linafo 'obrcu milione' a drzavi se godinama taji porez. I gdje idu pare osime?? Zasto ti je racun jos uvijek blokiran? preko cijih racuna se obavljaju transakcije?? ma sve ce se saznati, samo polako. ja rekoh neki dan da pristizu tuzbe, novi dugovi se nabijaju samo se o tome suti ;)
O slobodi i celiku stvarno ne vrijedi ni pisati i vrijeme je da se ti klubovi izbace iz lige, privremeno ugase ili sta ti ja znam. mozda bi to nekoga trznulo pa se stvari pocele mjenjati. ovako, to je ocigledni kriminal

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 apr 2012, 08:07

Čeliku i Slobodi nema spasa, čeka ih bankrot kad tad, Željo i Sarajevo se možda i spase (najvjerovatnije da hoće) a ostali ne duguju puno , bar državi za porez, tako da će moći to riješiti

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 apr 2012, 10:12

Devil je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:evo ministar Kaplan,najavljuje zakon o sportu uskoro u federaciji,tj, biti ce omogucena privatizacija sportskih klubova
To bi valjda trebalo da se radi na nivou drzave a ne samo na nivou entiteta. :? :roll:
to jest za normalnu drzavu,a posto kod nas nista nije normalno,onda je moguce i ovo :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.