nemoj spalevića majke ti i on ne bih u želju, jer zna da ne bih došao na dobrodošlicuOld tawn je napisao/la:Po nekim nezvanicnim informacijama obojica dolaze u ZeljuBlueSharks je napisao/la:čuj pelak i spalović dobili otkaz u olimpiku.............eto albina u želju sigurno
Ova vijest kruzi po forumima vec sigurno mjesec i pol,sto znaci da je relativno relevantnaBlueSharks je napisao/la:nemoj spalevića majke ti i on ne bih u želju, jer zna da ne bih došao na dobrodošlicuOld tawn je napisao/la:Po nekim nezvanicnim informacijama obojica dolaze u ZeljuBlueSharks je napisao/la:čuj pelak i spalović dobili otkaz u olimpiku.............eto albina u želju sigurno
ma kakva vijest na forumu ba, neki balavurdan nešta negdje napiše ko "pouzdana" informacija i onda se to "s koljena na koljeno prenosi" odnosno "s foruma na forum", samo meni je pravo čudno da se gracić tako lahko riješio pelaka i spalevića, jel to znači da će dovesti još bolje igrače ili čak da se olimpik polahko gasi......imaš li o tome kakvih "pouzdanih" informacijaOld tawn je napisao/la:Ova vijest kruzi po forumima vec sigurno mjesec i pol,sto znaci da je relativno relevantnaBlueSharks je napisao/la:nemoj spalevića majke ti i on ne bih u želju, jer zna da ne bih došao na dobrodošlicuOld tawn je napisao/la:
Po nekim nezvanicnim informacijama obojica dolaze u Zelju![]()
Jutros sam ovo napisao pa da potvridm opet posto vidim da spominjete neku "balavurdiju". Znaci info je od covjeka koji je vezan za klub i popodne mi je poslao sms da Pelak sigurno dolazi u Zelju.Stole iz Bora je napisao/la:Dobio sam jednu informaciju u vezi Olimpika a rekao mi je covjek koji je usko vezan za klub.
Izgleda da igracima kasne plate i da jedva cekaju kraj, da se uhvate noge. Neki vec pregovaraju sa Sarajevom i Zeljom jer su ljudi shvatili da je Olimpik samo instant projekat.
Olimpik nije postigao rezultate kakve je ocekivao Gracic.Rijetko da ijedan klub izmiruje svoje obaveze kao sto Olimpik i ne bi Gracic samouvjereno otpustio igrace da ne misli napraviti neki pomak.Igraci koji oblijecu Sarajevo i Zelju su sigurno oni na koje Olimpik ne racuna.Bice jos puno iznenadjenja.Stole iz Bora je napisao/la:Jutros sam ovo napisao pa da potvridm opet posto vidim da spominjete neku "balavurdiju". Znaci info je od covjeka koji je vezan za klub i popodne mi je poslao sms da Pelak sigurno dolazi u Zelju.Stole iz Bora je napisao/la:Dobio sam jednu informaciju u vezi Olimpika a rekao mi je covjek koji je usko vezan za klub.
Izgleda da igracima kasne plate i da jedva cekaju kraj, da se uhvate noge. Neki vec pregovaraju sa Sarajevom i Zeljom jer su ljudi shvatili da je Olimpik samo instant projekat.
Trojica igraca "ganjaju" Sarajevo a za ostale mi jos nista nije rekao.
herbion je napisao/la:Ljudi ne zamarajte se Olimpikom i njihovim igracima,od te price nema nista.Nijedna plata ne kasni a koliko znam sa danasnjim danom svi igraci nemaju ni marke potrazivanja.Pelak,Jese i Subasic su potpisali na vise godina ugovore i uz dobro obestecenje sigurno bi ih Gracic pustio a tih para Zeljo nema.Kada se spominje bivsi trener Olimpika otjeran iz razloga sto je bio losa kopija A.Osima i Gracic ga uhvatio i otjerao.Cuvajte svoje igrace jer Gracic sa njima pregovara.
vidim da nisi obavješten, pa da ti kažem da su pelak i spalević danas dobili noguTheManiacs je napisao/la:Vjerujte vi meni da olimpik nece prodati ne jednog igraca
Sve su ovo suplje mahalske price koje kruze forumima
Gracic ima para,Neboj te se nece olimpik propasti
Hebiga nemaju publiku,ali za koju godinu ce imati,
Kakav Spalevic i pelak u zelji ?
Kakav JEse u Sarajevu ?
Ma pustite forumske price..
OLIMPIK SE JOS MozE SAMO POJACATI !
Nece prodati ali ce djabe datiTheManiacs je napisao/la:Vjerujte vi meni da olimpik nece prodati ne jednog igraca
Kakav JEse u Sarajevu ?
OLIMPIK SE JOS MozE SAMO POJACATI !
miky_hz je napisao/la:Nece prodati ali ce djabe datiTheManiacs je napisao/la:Vjerujte vi meni da olimpik nece prodati ne jednog igraca
Kakav JEse u Sarajevu ?
OLIMPIK SE JOS MozE SAMO POJACATI !Pa Pelaku i Spalevicu su dali slobodne papire,ne kontam te
miky_hz je napisao/la:Kakve sad to ima veze sa tim sto si prvo napisao i na sta sam ti ja odgovorio![]()
Napisao si Olimpik nece prodati ni jednog igraca...i da je sve mahalska,i sad odjednom da ce ovaj ovdje onaj ondje,ne kontam te bas cudno mi nekako vagas cas ovo cas ono
bistrikboy je napisao/la:Herbion 20 days ago:
herbion je napisao/la:Ljudi ne zamarajte se Olimpikom i njihovim igracima,od te price nema nista.Nijedna plata ne kasni a koliko znam sa danasnjim danom svi igraci nemaju ni marke potrazivanja.Pelak,Jese i Subasic su potpisali na vise godina ugovore i uz dobro obestecenje sigurno bi ih Gracic pustio a tih para Zeljo nema.Kada se spominje bivsi trener Olimpika otjeran iz razloga sto je bio losa kopija A.Osima i Gracic ga uhvatio i otjerao.Cuvajte svoje igrace jer Gracic sa njima pregovara.
Ja u drvo ti u klin. Jos juce (oko jedan popodne) sam pisao onu informaciju za odlazak pojedinih igraca i navece se desi slucaj Spalevic i Pelak. I onda ti dodjes dan nakon svega toga i kazes kako nema nista od toga. Prvo pricas da su sa njima postpisani dugorocni ugovori i kako mogu otici samo za vece obestecenje a onda ondu djaba. Ove sad igrace koje Nijaz daje i tjera na pocetku si predstavljao kao PRAVA pojacanja a sad opet govoris kako se moze samo jos vise pojacati. Ne kontam te nikako.herbion je napisao/la:Olimpik nije postigao rezultate kakve je ocekivao Gracic.Rijetko da ijedan klub izmiruje svoje obaveze kao sto Olimpik i ne bi Gracic samouvjereno otpustio igrace da ne misli napraviti neki pomak.Igraci koji oblijecu Sarajevo i Zelju su sigurno oni na koje Olimpik ne racuna.Bice jos puno iznenadjenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.