15:30.Bosanski zmaj je napisao/la:Ukoliko je sati sutra utakmica?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ZRINJSKI-MOSTAR
Pozdrav Zmajevima i dobrodošli ste kod nas u Mostaru,ali na bodove zaboravite. ;)I da vam još napomenem utakmica je u nedjelju u 14,30 h.
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Za bodove ćemo još i vidjeti, i prošli put ste u posljednjim minutama gubili 2:3ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Pozdrav Zmajevima i dobrodošli ste kod nas u Mostaru,ali na bodove zaboravite. ;)I da vam još napomenem utakmica je u nedjelju u 14,30 h.

Jović je zabrinut, izgleda pripreme nisu odrađene na najbolji način, dok je ovdje prava euforija, spremno se očekuje prvi bod u službenoj Ćurguzovoj utakmici. Bit ćemo zadovoljni i sa tri

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Da bog da ti se taj jubilarni post obistinioMinistaR je napisao/la:Za bodove ćemo još i vidjeti, i prošli put ste u posljednjim minutama gubili 2:3ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Pozdrav Zmajevima i dobrodošli ste kod nas u Mostaru,ali na bodove zaboravite. ;)I da vam još napomenem utakmica je u nedjelju u 14,30 h.![]()
Jović je zabrinut, izgleda pripreme nisu odrađene na najbolji način, dok je ovdje prava euforija, spremno se očekuje prvi bod u službenoj Ćurguzovoj utakmici. Bit ćemo zadovoljni i sa tri

Ima da ga uokvirim ako budu tri boda

Dragon Town
Znaš da mi najbolje igramo u Hercegovini, a i kada su u pitanju teške utakmice.zmaj_Bosne je napisao/la:Da bog da ti se taj jubilarni post obistinioMinistaR je napisao/la:Za bodove ćemo još i vidjeti, i prošli put ste u posljednjim minutama gubili 2:3ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Pozdrav Zmajevima i dobrodošli ste kod nas u Mostaru,ali na bodove zaboravite. ;)I da vam još napomenem utakmica je u nedjelju u 14,30 h.![]()
Jović je zabrinut, izgleda pripreme nisu odrađene na najbolji način, dok je ovdje prava euforija, spremno se očekuje prvi bod u službenoj Ćurguzovoj utakmici. Bit ćemo zadovoljni i sa tri![]()
Ima da ga uokvirim ako budu tri boda![]()

Ideš li danas u Vidu?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Naravno, pa to ne propustam. Malo sam prehladjen ali cu prezivit, malo svjezeg zraka nece mi naskodit.MinistaR je napisao/la:Znaš da mi najbolje igramo u Hercegovini, a i kada su u pitanju teške utakmice.zmaj_Bosne je napisao/la:Da bog da ti se taj jubilarni post obistinioMinistaR je napisao/la:
Za bodove ćemo još i vidjeti, i prošli put ste u posljednjim minutama gubili 2:3![]()
Jović je zabrinut, izgleda pripreme nisu odrađene na najbolji način, dok je ovdje prava euforija, spremno se očekuje prvi bod u službenoj Ćurguzovoj utakmici. Bit ćemo zadovoljni i sa tri![]()
Ima da ga uokvirim ako budu tri boda![]()
![]()
Ideš li danas u Vidu?
Dragon Town
Poluvrijeme: Zvijezda protiv Sloge vodi sa 1:0.
Prvu utakmicu su nas gore pokrali,no nema veze
,ove godine obje ekipe malo slablje al ocekuje se mnostvo golova,nadajmo se 2,3 vise u vasoj mrezi.
Pozz

Pozz
HSK Zrinjski Mostar
Ko o čemu, Zrinjevci o poštenjuBabilon je napisao/la:Prvu utakmicu su nas gore pokrali,no nema veze,ove godine obje ekipe malo slablje al ocekuje se mnostvo golova,nadajmo se 2,3 vise u vasoj mrezi.
Pozz

Daleko najpostenija momcad
,nemoj da ti snimke iz Orasja stavljam

HSK Zrinjski Mostar
pa de stavi **** te oraslje cijelo.....očemu vi pričate vi koji ste stadion ukrali seljaci jedni...Babilon je napisao/la:Daleko najpostenija momcad,nemoj da ti snimke iz Orasja stavljam
![]()
![]()
To emire-dj---
Koji stadion?Stadion HSK Zrinjskog mislis?
Aj nemoj kvarit temu NK Zvijezde dj-u!idi miksaj nekaj!

HSK Zrinjski Mostar
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Daj se malo smiri babilon, nemoj sada da sebi čupaš kosu, ostavi za nedjeljuBabilon je napisao/la:To emire-dj---![]()
![]()
![]()

Dragon Town
Ma mislio je na Veležov stadion pod Bijelim Brijegom!Babilon je napisao/la:
A đe da znam?!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A hocete li ikoga iz Modrice dovesti

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
bedu jedan nisam ja nikakv dj nedo mi je to prva dva slova prezimena.... a na stadion pa znaš ti na kopji ja stadion mislim.... a neskrećem teme nego me nerviraju takvi bedovi ko ti koji se miješaju tamo gdje im nije mjesto....Babilon je napisao/la:To emire-dj---![]()
![]()
![]()
Zašto tebe toliko zanimaju naša pojačanja? Ne, nećemo. Sve što je valjalo je otišlo (Bogičević/Željo, Kujundžić/Laktasi, Đorić, trener Ćurguz/Zvijezda, Bojić/Borac...)FK Sarajevo je napisao/la:A hocete li ikoga iz Modrice dovesti![]()

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ne znam je Stjepanovic slobodan on je dobar igracMinistaR je napisao/la:Zašto tebe toliko zanimaju naša pojačanja? Ne, nećemo. Sve što je valjalo je otišlo (Bogičević/Željo, Kujundžić/Laktasi, Đorić, trener Ćurguz/Zvijezda, Bojić/Borac...)FK Sarajevo je napisao/la:A hocete li ikoga iz Modrice dovesti![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
On je za vas, pravo bi vam dobro dosaoFK Sarajevo je napisao/la:Ne znam je Stjepanovic slobodan on je dobar igracMinistaR je napisao/la:Zašto tebe toliko zanimaju naša pojačanja? Ne, nećemo. Sve što je valjalo je otišlo (Bogičević/Željo, Kujundžić/Laktasi, Đorić, trener Ćurguz/Zvijezda, Bojić/Borac...)FK Sarajevo je napisao/la:A hocete li ikoga iz Modrice dovesti![]()

Dragon Town
-
- Kontakt:
Ima li organizovano za Mostar,da ne dolazim za vikend u GR,cekao bih u SA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.