FK Drina Zvornik

B o X
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la B o X » 30 okt 2010, 14:56

Scof1eld je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Aha znači kompletni ste,da ne bude posle meča hvalio nam ovaj,hvalio nam onaj
8-) 8-)
Mi nikad, ali baš nikad nismo rekli da nam je hvalio neko, sem možda kada je neko pauzirao zbog kartona što je potpuno onda i razumljivo
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 30 okt 2010, 15:22

1. poluvrijeme u Zenici:

Čelik - Drina 0:0

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 30 okt 2010, 15:24

Jbg dobar rezultat na poluvremenu,volio bih da neko hoce objektivno po zavrsetku dati ocjenu prvog poluvremena,ko gleda uzivo.Msm da je namjera nase Drine se za sada ostvarila,to je igra na kontre uglavnom sa pojacanim veznim redom,te pokusati Celiku odgovoriti maksimalnom trkom po cijelom terenu,naravno i odredjena vrsta bunkera je za pretpostaviti,ali za sada je dobro.Nek Bog pomogne da uzmemo bar bod sto bi igracima jos vise podiglo samopouzdanje.Sretno Drino.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 30 okt 2010, 15:34

zvornicki klan je napisao/la:Jbg dobar rezultat na poluvremenu,volio bih da neko hoce objektivno po zavrsetku dati ocjenu prvog poluvremena,ko gleda uzivo.Msm da je namjera nase Drine se za sada ostvarila,to je igra na kontre uglavnom sa pojacanim veznim redom,te pokusati Celiku odgovoriti maksimalnom trkom po cijelom terenu,naravno i odredjena vrsta bunkera je za pretpostaviti,ali za sada je dobro.Nek Bog pomogne da uzmemo bar bod sto bi igracima jos vise podiglo samopouzdanje.Sretno Drino.
Ja koliko za sada imam informacije, Drina se uglavnom brani i uspješno odbija napade Čelika već na polovini terena. Nije tajna da je Drina u Zenicu krenula da se brani i to za sada odlično radi, kažu da je za sada viđena samo jedna dobra prilika za Čelik i to negdje na početku utakmice.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 30 okt 2010, 16:18

Koliko cujem a i vidim poraz u Zenici.Ne bih ulazio u detalje jer nisam utakmicu uzivo gledaol,al kako cujem iz penala u 85. minuti su dosli do vodjstva,ne bih preudicirao,ali smrdi tu itekako !
Akobogda valjda ce se ovo pozrtvovanje danas isplatiti na nekoj od narednih utakmica,nazalost ne pobjedjuje uvijek onaj koji je vise pobjedu zelio,sto je najgore nekad pobjedi i onaj kome je ona i prije pocetka namjenjena.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 30 okt 2010, 16:24

Toliko o tolikim prijatnjama da će biti pet komada, četri, tri da će mo pući, ovako, onako, a kao što sam rekao Čelik će se namučiti ako želi da dođe do pobjede, ali što je zanimljivo dadoše gol iz penala ali nema veze, da li je bio zaslužen vudjećemo na snimku, sada se okrećemo Slaviji i naravno trećoj pobjedi.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 okt 2010, 16:27

B o X je napisao/la:Toliko o tolikim prijatnjama da će biti pet komada, četri, tri da će mo pući, ovako, onako, a kao što sam rekao Čelik će se namučiti ako želi da dođe do pobjede, ali što je najsmješnije dadoše gol iz penala ali nema veze ide Slavija.
1-0 i to je dosta kad ste igrali sa formacijom 11-0-0

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 30 okt 2010, 16:34

mrzim_ulizice je napisao/la:
B o X je napisao/la:Toliko o tolikim prijatnjama da će biti pet komada, četri, tri da će mo pući, ovako, onako, a kao što sam rekao Čelik će se namučiti ako želi da dođe do pobjede, ali što je najsmješnije dadoše gol iz penala ali nema veze ide Slavija.
pa šta, mi smo i išli u Zenicu po bod a ne po pobjedu ali što je najveća sramota za vas je to što ste prvo dali gol iz penala a drugo što ste svi prognozirali da će te dati 3, 4 ,5... golova a ono ispade da ste i ovaj jedan jedva utrpali, mene bi posle bilo sramota komentarisati meč, zna se da je Čelik bio favorit nemoj da se lažemo ali malo ste bili preambicozni u prognoziranju...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 okt 2010, 16:36

Nažalost poraz,nažalost iz penala pet minuta prije kraja.

Isto tako tek sad su mi komični robovi koji pričaše o nekim petardama,o nekom punom Bilinom polju,o nekoj svemirskoj gradjevini,o nekoj naročitoj atmosferi,o tome kako su oni skup 22 poznata u Evropi igrača,ipak jedino ono što su isti pogodili je jedva izborena pobjeda,i to iz penala,valjda kad nisu mogli drugačije tu je čika sudija da upotrijebi pištaljku jer jbg utakmica ne traje 180 već 90 minuta.

Akobogda sledeći vikend derbi sa Slavijom,jedva čekam,valja se dobro napit prije te utakmice. :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 okt 2010, 16:37

B o X je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:
pa šta, mi smo i išli u Zenicu po bod a ne po pobjedu ali što je najveća sramota za vas je to što ste prvo dali gol iz penala a drugo što ste svi prognozirali da će te dati 3, 4 ,5... golova a ono ispade da ste i ovaj jedan jedva utrpali, mene bi posle bilo sramota komentarisati meč, zna se da je Čelik bio favorit nemoj da se lažemo ali malo ste bili preambicozni u prognoziranju...
da nije bio penal bio bi gol zato sto je puric proso golmana a ovaj ga srusio zato nevidim problem oko penala...trazite bodove spasa negdje drugo i sretno vam u nastavku prvenstva

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 okt 2010, 16:39

Ima li kakav robijas koji je prije svega objektivan i posten,a pri tom da je gledao tekmu na Bilinom da nam ispostavi kakav izvjestaj,ponavljam objektivno ne navijacki.
A iskren da budem ja sam taj penal ili ti go u 90 minuti ocekivao,ne znam sto ali stice se utisak da Drina ne moze u gostima do boda,i onaj u Banovicima je mnogo smetao nekom....
& $ - & " - & - &
ФСРС

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 okt 2010, 16:41

drinin vuk je napisao/la:Ima li kakav robijas koji je prije svega objektivan i posten,a pri tom da je gledao tekmu na Bilinom da nam ispostavi kakav izvjestaj,ponavljam objektivno ne navijacki.
A iskren da budem ja sam taj penal ili ti go u 90 minuti ocekivao,ne znam sto ali stice se utisak da Drina ne moze u gostima do boda,i onaj u Banovicima je mnogo smetao nekom....
trebo si fino slusat radio prenos i cuo bi sta je bilo i kako je bilo

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 30 okt 2010, 16:47

Što reče drinin vuk, ja sam znao da će oni primiti taj gol jedno pet-deset minuta prije kraja, meni to nije problem i svaka čast na pobjedi ako je gol postignut iz čistog penala, ali drago mi je samo jedno, a to da su vidjeli robijaši da mi nismo neki levatski klub kojem možeš lagano zabiti jedno 3 - 4 gola pa kasnije da se zezaš, i zato je meni ovaj poraz kao pobjeda, jer što reče Vojvodić: mi ćemo svakom klubu biti tvrd orah a oni nek podcjenjuju naš klub i dalje.

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 30 okt 2010, 16:53

drinin vuk je napisao/la:Ima li kakav robijas koji je prije svega objektivan i posten,a pri tom da je gledao tekmu na Bilinom da nam ispostavi kakav izvjestaj,ponavljam objektivno ne navijacki.
prvo poluvrijeme celik dominira stvara par nazovimo sansi drina cini mi se imala jedan sut sa nekih 30 metara jedva dosla do naseg gola.drugo poluvrijeme otvaramo pritiskom i u prvi 10 min stvaramo 3 dobre sanse.pritisak celka opada i drina pocinje stvarati par kontri.sudija dosuduje par smjesni faula a o kartonima da nepricam i za jedne i za druge.nervoza se uvukla kod nas i onda dolazi 80 min kada vasa odbrana vraca loptu golmanu nas Puric prije stize dribla golmana i taman da sune loptu vas golman ga obara.

i da jos kazem da ova nasa liga nema napredka svakim kolom sve je gora i gora KATASROFALNA igra Celika a jos KATASTROFALNIJA igra drine uz sudenje smjesno. sve u svemu drina da je imala muda da krene igrati protiv celika cak bi nas mozda i dobila
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 30 okt 2010, 16:57

marsovac je napisao/la:
prvo poluvrijeme celik dominira stvara par nazovimo sansi drina cini mi se imala jedan sut sa nekih 30 metara jedva dosla do naseg gola.drugo poluvrijeme otvaramo pritiskom i u prvi 10 min stvaramo 3 dobre sanse.pritisak celka opada i drina pocinje stvarati par kontri.sudija dosuduje par smjesni faula a o kartonima da nepricam i za jedne i za druge.nervoza se uvukla kod nas i onda dolazi 80 min kada vasa odbrana vraca loptu golmanu nas Puric prije stize dribla golmana i taman da sune loptu vas golman ga obara.

i da jos kazem da ova nasa liga nema napredka svakim kolom sve je gora i gora KATASROFALNA igra Celika a jos KATASTROFALNIJA igra drine uz sudenje smjesno. sve u svemu drina da je imala muda da krene igrati protiv celika cak bi nas mozda i dobila
Prilično realno, naravno s tim što bolju igru od Drine nisam ni očekivao jer mi smo krenuli po bod ali uglavnom uvijek izgubimo svojom greškom a vidim da je i ovaj gol prouzrokovan greškom nekog odbrambenog igrača koji je dodao loptu golmanu a da nije vidio da se iz toga može primiti gol.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 okt 2010, 17:00

Box nadam se da nije pogriješio Mihailović,jer ako je pogriješio Cauea,onda ona naša pjesma s tribine "O bože šta sam dočeko da nam brazilac u timu zaigra" će se ispostaviti realnom.

Iskreno respect za ovog momka,vidi se da je realan,iskreno msm da šanse nisu izgubljene,al bojim se da će u drugom djelu sudije još više oštetiti Drinu jer jbg niko mi ne može reći da je velika većina odluka do sada išla na štetu Drine od Prijedora pa na ovamo,naravno ne mogu to reći za ovu utakmicu,jer nisam gledao....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 30 okt 2010, 17:02

jeste nasli kojoj cete ekipi prigovarat.. celikov omjer u gostima je 0 4 2 a trebao je biti mnogo bolji al upravo zbog sudjenja nije.. tako da nemojte nama kukat kako je liga divlja...
ser del barça es el millor que hi ha !

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 30 okt 2010, 17:04

nezz stvarno ko je pogrjesio ali sam vidio da je loptu dodao ko da nije jeo 4 dana tako da bi svaki mutavac stigo prije golmana a kamoli Puric
mnogo srece u nastavku
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 30 okt 2010, 19:58

ejj ew mene kao sto sam i obecao, pa da istina je da vas nismo nabili ali prije svega zato sto ste orijentisani na odbranu, ii kroz bunker je tesko, imas intervju od onog vaseg papka pa ces vidjet sta kaze, nisam zadovoljan igrom celika, moglo je i trebalo puno bolje al na kraju se bodovi pisu :) ii ipak nema drina 8 vucino kao sto si mi obecao :) aaa penal cist ko suza, ii dobar vam je golman zao mi je sto sam mu sve je.b.o vidi se da je dobar :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 okt 2010, 21:07

aguero88_ je napisao/la:ejj ew mene kao sto sam i obecao, pa da istina je da vas nismo nabili ali prije svega zato sto ste orijentisani na odbranu, ii kroz bunker je tesko, imas intervju od onog vaseg papka pa ces vidjet sta kaze, nisam zadovoljan igrom celika, moglo je i trebalo puno bolje al na kraju se bodovi pisu :) ii ipak nema drina 8 vucino kao sto si mi obecao :) aaa penal cist ko suza, ii dobar vam je golman zao mi je sto sam mu sve je.b.o vidi se da je dobar :)
Ne da nas niste nabili,već da ne bi penala ne bi ni do pobjede došli,tako kaži ako si imalo objektivan. Onda šta drugo da igramo u situaciji u kojoj se nalazimo,na kraju krajeva taktika je osnova svakog tima i ne gleda se igra već rezultat.
Onda,ok je što kažeš našeg papka,ukoliko kad kažeš našeg misliš na to kako je naš trener,a ne neke druge stvari,jer msm da si dovoljno odrastao da nemaš takve predrasude ili ti mržnju.

Onda ja nikom ništa nisam obećao,oko penala neću pričati,al vjerujem ako kažete da je čist ko suza,mada iskreno čak i da ga nije bilo msm da bi Čelik igrao dok ga ne da odnosno da bi utakmica trajala i 95,96 minuta.
Što se tiče Maksima,o njemu ne treba trošiti riječ,desi se kiks,al nema tog golmana kom se ne desi.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.