Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ides na next match,onda ce ti se otvoriti onaj prozor kao kad igras utakmicu,tad odes na substitions ono i onda odabares kojeg ces igraca izmjeniti i kojeg ces ubaciti ili jednostavno samo stavis u taktiku gdje ce ko igratiEdo_Majka je napisao/la:Joj jes ovo komplikovano, nemogu da nadjem kako izmjeniti igrace, ako neko zna molim da napise?
Italia je napisao/la:ako sta treba slobodno pitaj.. brat mi je manager pa mogu pogledati i reci ti.. nije nikakav problem, samo malo strpljenja, pregledaj sve opcija, pitaj i na globalno forumu sta god treba..
Hvala vam sve je uredu, ma to ovaj moj manager nemoze da se snadje pa onda ja preuzmem pa i ja neznam i pitam vas, snasli smo se nekako sad samo moramo mene otkupiti od Kamikaza i eto nas u prvu sto prije da stvorimo konkurenciju, ipak se nezovemo Majmunijocker12 je napisao/la:Italia je napisao/la:ako sta treba slobodno pitaj.. brat mi je manager pa mogu pogledati i reci ti.. nije nikakav problem, samo malo strpljenja, pregledaj sve opcija, pitaj i na globalno forumu sta god treba..![]()
![]()
![]()
Treba li vam WF,moze igrati i napad.Rating 67.300.000 kod mene nema mjestaEdo_Majka je napisao/la:Hvala vam sve je uredu, ma to ovaj moj manager nemoze da se snadje pa onda ja preuzmem pa i ja neznam i pitam vas, snasli smo se nekako sad samo moramo mene otkupiti od Kamikaza i eto nas u prvu sto prije da stvorimo konkurenciju, ipak se nezovemo Majmunijocker12 je napisao/la:Italia je napisao/la:ako sta treba slobodno pitaj.. brat mi je manager pa mogu pogledati i reci ti.. nije nikakav problem, samo malo strpljenja, pregledaj sve opcija, pitaj i na globalno forumu sta god treba..![]()
![]()
![]()
vec Balkan United
jocker12 je napisao/la: uote="Italia"]ako sta treba slobodno pitaj.. brat mi je manager pa mogu pogledati i reci ti.. nije nikakav problem, samo malo strpljenja, pregledaj sve opcija, pitaj i na globalno forumu sta god treba..
Zasto ne bi mogao,npr ako igras taktiku na FIDU 4-3-3.Taj WF moze da igra u napadu lijevo ili desno jer su to krilne pozicije i dobro bi se snašaocuj wf moze igrat napad
Netreba, imamo mi vec nasu ekipu od 19 igraca i imamo ove sto ih je sistem nama uvalio pa bi njih prodali kome ako ima zainteresovanih, kod nas nece sigurno igrati pa da je i Ronaldo u pitanju nece imati mjesta.jocker12 je napisao/la: Treba li vam WF,moze igrati i napad.Rating 67.300.000 kod mene nema mjesta
eo ti kite xDItalia je napisao/la:danas ce ljiljani da padnu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.