FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

obannon
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la obannon » 20 maj 2010, 19:56

Izgleda da je Subašić dobro odigrao
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 maj 2010, 19:59

obannon je napisao/la:Izgleda da je Subašić dobro odigrao
Ne znam sta da kazem,vidi se da coveku fali utakmica u poslednje vreme,fulio je 2-3 zicera koja bi se u takmicarskoj utkmici morala pogadjati ali posto smo pobedili a uz to je i kraj sezone oprastam mu to.Verujem da ce on biti u sastavu sledece sezone i dace nam pomovi u ligi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2010, 12:31

I eto ga prvi medjunarodni trofej nakon dugo vremena je docekan.Osvojeli smo Chicago.Prvi turnir bratskih gradova je Zvezdin.U konkurenciji Legije,PSG-a,i Chicaga osvojen je ovaj turnir.Prvo smo dobili Legiju sa 1:0 a zatim sinoc nakon penala i PSG(1:1)u regularnom toku.Sinoc prvo poluvreme veoma slabo,svetci nas ubili 5 suteva ka golu mi jedva jedan,ali drugo poluvreme mnogo sadrzajnije.Prvo Camara dobija crveni karton zbog preostrog starta,zatim pokusava Jeremic ali slabo,pa Horaou za PSG ali i to slabo,i onda Kadu uzima stvar u svoje ruke predriblava golmana Apoulua i stvara erupciju odusevljanja oko 7000 navijaca.Kasnije pokusava i Kezman ali neuspesno.I kada se cinelo da ce sudija odsvirati kraj jedna nicija lopta dolazi do Ceare koji topovskim sutem salje pod precku Stamenkovica i to je 1:1.Slede penali i pobeda je ostvarena golom Jeremica,a pre toga je promaseo Moris.Tako je slavlje moglo poceti.Mi smo nastupeli u sastavu:Stamenković, Mikić, Vilotić, Đorđević, Ignjatijević, Bogdanović, Savio, Mugoša, Kadu, Lazović i Jevtić,a ulazili u igru su i: Jeremić, Vilotić, Perović, Trifunović, Subašić, Nikolić i Reljić.

slika
slika
slika

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 25 maj 2010, 19:45

Koga bi Zvezda mogla dobiti u Evropi!?
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2010, 21:02

Napolitano je napisao/la:Koga bi Zvezda mogla dobiti u Evropi!?
Napisao sam na temi EL 2010/2011 pa da nepisem opet vidi tamo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 maj 2010, 16:00

[youtube][/youtube]

U ovom malom zatisju pred Sp kada se nista ne desava oko svetinje da stavimo malo razonode.Prejaka pesma ko je nije slusao od Riblje Corbe.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2010, 15:58

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2010, 00:06

Jos malo pa 29.maj,dan koji svakome pravom Deliji mnogo znaci,ali i svakome pravom Srbinu,postali smo osvajaci KES-a pobedom protiv Marseilla.
Ja iako klinac koji ne zna pravila fudbala(tek mi 6 godina)bio sam pod nekim nabojem pred tu tekmu.Sa kevom i stricem gledao tekmu,cale bio na licu mesta i dok su se ovo dvoje nervirali i radovali ja sam opusteno gledao tekmu,znam samo da treba da navijam za Crveno bele.I tako i bi dodjose penali a ja hladan kao spricer cekam da Darko da odlucujuci penal.
No danas je sve to drugacije,kada pogledam tekmu u snimci koju imam na cd-u bas kao i citav put do kraja shvatim kako je bilo mojima.Teska utakmica prepuna nervoze zbog velikog uloga pripala je ipak nama.Tvrda tekma koju je samo sreca odlucivala,gde samo hladna glava pobedjuje.A mi smo je imali.Prosinecki,Binic,Belodedic,Mihaklovic pogadjaju za nas.Amozon prvi penal promasuje i to je vec bila prednost za nas.
Ostao je jos Darko,kako samo hladne glave prilazi lopti,oci u oci sa Olmetom,muk na tribinama,muk u kucama svih navijaca Zvezde,ali Darko nas ne razocaruje lagan pogodak za slavlje velikog broja pristalica Crvene Zvezde,velikog broja pristalica citave Jugoslavije.Milojko izgovara carobne reci koje se verovatno vise nece cuti:CRVENA ZVEZDA JE SAMPION EVROPE.
Stojanovic,Belodedic,Najdoski,Sabanadzovic,Marovic,Mihajlovic,Jugovic,PRosinecki,Binic,Pancev sa rezervom Stosicem i velikim trenerom Petrovicem zasluzeli su da i mse oda svaka moguca pocast.
Tadasnji momci velika hvala vam za sve sto ste ucineli,za titulu KES-a,za titulu zbog koje nam i nakon 19.godina ljudi cestitaju.
VELIKO HVALA!!!!!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 maj 2010, 14:32

Teodosic Milos je napisao/la:
MOJ TIM JE PRVAK BIO I OPET CE BITI ON!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 maj 2010, 21:38

Juce povodom 19 godina od osvajanja KES-a,predstavljena je 6.zvezdina zvezda a to je citava genracija 91.Ovo je ono sto sam ja prizeljkivao kao i vecina navijaca i simpatizera Zvezde i pravi potez uprave jer su svi podednako zasluzni a ne samo pojedinac.
Drugo radosna vest me jutros docekala jer juce sam imao svadbu pa nista stigao nisam a to je da se Zvezdi vraca publika vec od prvog kola.Naime nakon ulozene zalbe disciplinska komisija je sa 5 tekmi smanela to na 3 tako da vec od prvog kola ponovo bodrimo nase igrace.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 maj 2010, 00:54

U subotu je u Beograd došao i Robi Prosinečki, prvi put nakon ko zna koliko godina. Kako reče bio je oduševljen dočekom navijača.

p.s.
U Beloj Palanci, rodnom mjestu Rajka Mitića, otkriven je spomenik našoj prvoj Zvezdinoj zvezdi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 jun 2010, 00:36

alan_kardec je napisao/la:U subotu je u Beograd došao i Robi Prosinečki, prvi put nakon ko zna koliko godina. Kako reče bio je oduševljen dočekom navijača.

Zar on nije dolazio prije 5-6 godina kada je bila utakmica u cast tituli prvaka Evrope?? Mislim da se tada okupila cijela ekipe Zvijezde iz 1991 godine :roll:

Sto ne dodjoshe sad Sabanadozvic, Mihajlovic, Pancev??
nema potpisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 jun 2010, 00:44

Admir_Sa je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:U subotu je u Beograd došao i Robi Prosinečki, prvi put nakon ko zna koliko godina. Kako reče bio je oduševljen dočekom navijača.

Zar on nije dolazio prije 5-6 godina kada je bila utakmica u cast tituli prvaka Evrope?? Mislim da se tada okupila cijela ekipe Zvijezde iz 1991 godine :roll:

Sto ne dodjoshe sad Sabanadozvic, Mihajlovic, Pancev??

Prosinečki tad nije dolazio. Čitava generacija iz Barija se okupila tada na Marakani, a mislim da je samo Robi falio. Ne znam što ovi nabrojani nisu sad došli.
RIP Adis Selmanović

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 01 jun 2010, 21:41

Za Refika ne znam, Mihajlovic je imao smrtni slucaj i nakon toga je morao u firencu, a Pancev takodje imao nekih obaveza. Lijepo ih je bilo ponovo vidjeti zajedno i sjetiti se lijepog vremena kad si bio uz rame velikanima . Bar imam more uspomena na te meceve. Kad se sjetim tih meceva prodje me tuga zbog novije istorije i ekerena, psva, zenita, csk
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jun 2010, 16:58

Prva lasta je sletela u Ljuticu Bogdana.Rec je o unazad dve zaredom godine najtalentovanijem igracu iz Crne Gore malom Marku Vesovicu koji dolazi iz Buducnosti.Nikada ga nisam gledao u prenosima ali sam dosta cuo o njemu i malo ga gledao na YT i radi se o supertalentovanom fudbaleru koji nam moze pomoci.
Druga stvar bitna za nas je da smo prvi klub koji je zvanicno dobeo licencu za Evro takmicenja iz Srbije i da su ljudi iz Uefe prezadovoljni poslovanjem nasega kluba u protekloj sezoni.
U subotu na zavrsne pregovore stize Francisco Pernia da bi se dogovoreo da Lekic iz Zvezde i Raca Petrovic iz Partizana predju u redove Racinga.Obestecenje koje se pominje je neverovatnih za mene 4 mil.evra. :o
Na pripreme idemo u Sloveniju na Pohorje.Prvi put idemo 21.juna da bi se vratili kuci 4.jula,a onda ponovo u Pohorje od12-21 jula.
Sutra proslava titule pionira na Marakani na tekmi protiv Morave.Kako sam cuo za njihove uzraste doci ce veliki broj gledalaca da to pozdravi,medju njima i ja.
Eto bar smo uzeli jednu titulu prvaka ove sezone.Cestitke ovim klincima rodjenim 1995.godine,koji su buducnost naseg fudbala.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jun 2010, 19:02

Bojim se da za tog Vešovića ne bude ko i za Darka Lazovića. Svi u Zvezdi pričali super talentovan, budućnost srpskog fudbala, ovo ono i na kraju dobijao šansu na kapaljku.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jun 2010, 21:35

Jedan zanimljiv clanak o nasim bivsim igracima.

Engleska

Nemanja Vidić je imao još jednu sjajnu u Man Utd-u. Svaki put se osetio izostanak kada nije igrao i sa pravom se za njega priča da je jedan od najboljih štopera na svetu. Ipak Man Utd je ove sezone osvojio samo League Cup. Vidić će verovatno ostati u Man Utd-u, ali postoji šansa i da se preseli u Španiju. Nenad Milijaš nije ima baš tako dobru sezonu, ali je to i bilo očekivano s obzirom na to da je otišao u EPL. Mnogi su govorili da nije za njega i vrlo verovatno će se to ispostaviti kao istina. Ima on dosta utakmica u nogama, ali malo minuta (skoro nikada 90 mina na terenu). Za njega bi bilo najbolje da se preseli u neku drugu vrhunsku ligu i prosečan klub i tako unapredi svoju karijeru. Vladimir Stojković je prolećni deo opet proveo na pozajmici, ali ovaj put u Wiganu i nije se baš preterano dobro dokazao. Nešto me čude najave da će ga verovatno otkupiti, mada kada se pogleda cena koju su odredili nije ni čudo što ga žele s obirom da teško da može da se dovede bolji golman za klupu za te pare. Dejan Stefanović nije našao klub posle prošlogodišnjeg rastanka sa Norwich City-jem. Računajući da je povređen bio i preko pola prošle sezone i da nije našao klub godinu dana, predpostavljam da je završio fudbalsku karijeru.

Italija

Dejan Stanković je uzeo triplu krunu i tako stavio krunu na svoju karijeru. Jedino šta mu fali je da postane igrač sa najviše utakmica u nacionalnom timu, a i to verujem da će uraditi do sledećeg EP. Boško Janković je skoro celu sezonu za Genou proveo na tribinama zbog povrede noge. Bojim se da ova sezone može u mnogome da utiče na njegovu buduću karijeru. Nenad Tomović je imao vrlo solidnu debi sezonu u Italiji za Genou. Možda je mogao nekoliko mečeva da više igra, ali ja u tog momka verujem i vrlo brzo od njega očekujem da postane standadan. Aleksandar Luković je imao finu sezonu u Udinama. Standardan član odbrane uz jako fine igre. Dušan Basta je se vratio sa pozajmice u Udinese i vrlo prijatno me iznenadio u prvom delu sezone. Kasnije se povredio i to ga je sprečilo da odigra dosta mečeva, jer je Udinese baš tanak na desnom beku.

Nemačka

Nemanja Pejčinović je igrao za Herthu na pozajmici iz Rada. U prvom delu sezone je bio standardan, dok u drugom nije ni ulazio. Treba napomenuti da je Hertha ispala u drugu ligu i da se Pejča nije proslavio u nekim mečevima. Nikola Petković je igrao ove sezone 2 meča za Eintracht Frankfurt i za mene je veliko razočaranje. Pre svega očekivao sam promenu sredine i mnogo više minuta. Izgleda da luda glava ume baš da poremeti čoveka. Dragan Bogavac je isto odigrao 2 meča, ali za Mainz što je bilo i očekivano s obzirom, jer je Bundes league suviše jaka za njega.

Španija

Nikola Žigić je igrao retko za Valenciju ove sezone, ali skoro svaki put kada bi ulazio bio bi čovek odluke. Prešao je u Birmingham City što mu je iz mog ugla prilično dobar potez, pogotovo ako se igra na njega, kako mu je obećano. Plata fina (preko 10 miliona evra sa porezom za četiri godine), ugovor na četiri godine za igrača od 30 godina je nešto što se ne viđa tako često.

Francuska

Za Valenciennes FC je ove sezone igrao Milan Biševac i to jako uspešno, baš kao i prošle sezone. Ove godine je postao i kapiten kluba, pa možda čak i najbolji igrač. Verujem da ga vrlo brzo čeka zasluženi transfer u neki jači klub. Na njemu je da izabere, a verujem da je PSG na vrhu njegove liste želja, pre svega zbog trenera. Nenad Kovačević je i ove godine imao vrlo pristojnu sezonu. Vratio se RC Lens u Ligue 1 i opstao. Već godina Kovačevića sele iz Lensa u neki bolji tim i možda je pravo vreme, pogotovo što Lens kreše budžet za sledeću sezonu, pa će Kovačević da nađe nov klub. Dejan Milovanović je imao lošu sezonu. Očekivao sam nešto više od njega, ali očigledno da će morati negde korak natrag da bi možda dobio novu šansu za dobru karijeru. Nije on malo igrao, ali nije ostavio pečat i često je baš kao i Milijaš ulazio sa klupe. Očekujem transfer. Milivoje Vitakić je i ove sezone igrao za Grenoble Foot 38 koji na žalost nije opstao u ligi. Rezerva je na mestu štopera, ali je nakupio dosta minuta i mečeva. Nenad Jestrović je igrao prošle sezone za Metz, dok ove nije igrao nigde, pa mislim da je i on završio karijeru.

Dušan Anđelković se ustalio u Rostovu i standardan je član ovoga tima. Haminu Draman se vratio sa pozajmice u Kuban Krasnodar iz Lokomotive Moscow. U Kubanu je bio standardan član, dok je u Lokomotivi uglavnom na klupi. Ako se solidno pokaže na SP-u, možda se preseli negde na zapad. Blagoy Georgiev igra odlično u Tereku i jedan je od glavnih u timu.

Marko Pantelić je kasno odabrao klub, ali je odabrao fin klub. Za mene je Holandija banja za napadače. Bio je malo u senci Suareza, ali je odigrao finu sezonu. Verujem da će se vratiti u Nemačku po još jedan jak ugovor. Goran Popov je imao još jednu uspešnu sezonu u SC Heerenveenu. Bernard Parker je s obzirom na mnogo loših okolnosti imao prosečnu debi sezonu. Nije imao rešen status, na njegovoj poziciji je igrao najbolji igrač lige… Ali i pored toga sam optimista što se tiče njegove karijere. Očekujem punu afirmaciju sledeće sezone.

Vladimir Dišljenković je branio redovno uz Metalurgu, ali i često ima probleme sa povredama. Uostalo, to je jedan od razloga što ne ide na SP. Dobio je pasoš Ukrajine i trebalo bi da tokom leta zaleči tu povredu. Aleksandar Trišović je sezonu proveo na pozajmici u Zakarpattju Uzhgorod iz Metalista iz Kharkiva. Tim je ispao iz lige, a Trišović je bio standardan član tima.

Milan Dudić je opet šampion sa Red Bull Salzburgom, sa kojim je i produžio ugovor. Nije standardan, ali često menja povređene štopere. Branko Bošković je imao uspešnu sezonu sa Rapidom iz Wiena i jedan od glavnih uzdanica ovog tima. Ako je Bošković imao finu sezonu sa Rapidom, onda je Milenko Aćimović imao sjajnu sezonu sa Austriom Wien.

Pandurii Targu Jiu su ispali iz rumunske lige i Milanko Rašković je bio standardan njihov član tokom sezone. Dušan Đokić je proveo prvi deo sezone na pozajmici u Astra Ploiesti iz Club Bruggea i igrao dosta redovno. Drugi deo sezone provodi na pozajmici u drugoj kineskoj ligi u klubu Chongqing Lifan. Nino Pekarić se vratio u Dinamo Bucarest posle pozajmice u CZ, ali se od tada ne zna gde igra.

Marko Perović je kod novog trenera Basela Finka igrao jako malo, pa je na jesen otišao u SAD da igra za New England Revolution. Prvo je prošao probu i zadovoljio je na njoj i dokazao je da zaslužio taj ugovor. U principu ne smatram da je ovo loš potez, ali mislim da je kartu u kontra pravcu jako teško ostvariti. Dejan Jaković je standardan u DC Unitedu.

Edgar Bruno da Silva igra standardno u Nacionalu i dao je 12 golova ove sezone. Vukašin Dević je rezervista u Belanensesu

Radovan Krivokapić broji dane do penzije u Enosis Neon Paralimni-ju. Imao je finu sezonu, a saigrač u timu mu je Ivan Tričkovski. On je imao zapaženu ulogu, pa je igrama zaslužio i poziv APOEL-a, koji ga je još pre par meseci otkupio. Aleksandar Pantić je jesen proveo u Omoniji iz Nikozije, ali je posle toga ostao bez angažmana.

Mirnes Šišić je igrao proleće za PAS Gianninu koja je ispala i to fino. Mislim da bi trebao da bude u 23 Slovenije na SP-u. Ivan Gvozdenović je posle neuspeha da zaigra za Vojvodinu prešao u Kavalu gde je odigrao nekoliko mečeva tokom proleća. Skoro je bio na probi u New England Revolutionu i nije prošao.

Grzegorz Bronowicki je sada član Gornika iz Leczne i idalje ima problema sa povredama. Nikola Mijailović je član Korone Kielce i igra standardno.

Vladimir Đorđević je igrao u FC Gyor u Mađarskoj i bio je standardan. Đorđe Tutorić je standardan u Fernecvarosi-u tokom proleća. Milan Purović je prvi deo sezone proveo na pozajmici u Videotonu, gde se nije proslavio, baš kao što se nije proslavio ni u Olimpiji iz Ljubljanje. Povrtak sa pozajmice u Sporting je izvestan, a šta dalje treba videti.

Ivan Vukomanović posle angažmana u Antwerpenu nije nigde igrao (ili bar da sam ja tako saznao), pa verujem i da je on završio karijeru. Lokeren Ibrahima Gueye-a je na mišiće opstao u ligi, a naš bivši igrač je bio standardan član. Ibrahim Some je starter za Dender u II belgijskoj ligi i imao je zapaženu ulogu.

Ardian Đokaj i Goran Adamović su članovi Budućnosti iz Podgorice i bili su u dobrom delu sezone standardni.

Dragomir Vukobratović igra u Borcu iz BL.

Marjan Marković je standardan u Istri 1961.

Dejan Rambo Petković je osvojio brazilsku ligu sa Flamengom i postao je legenda ovoga kluba u svakom smislu. Josiesley Perreira Ferreira Rosa je od odlaska iz CZ bio u Nauticu i Mirassolu. Jeff Silva igra za Atletico Monte Azul. Hernan Barcos i Franklin Salas su standardni i često postižu golove za LDU Quito. Maurico Molina je dao desetak golova za Seognam u K-League u prilično uspešnoj sezoni i za njega i za klub. Ognjen Koroman igra uspešno za Incheon United. Igor Burzanović je odličan u dresu Nagoye, koja ove godine ide na titulu u J-league. Branko Jelić igra za Perth Glory u Australiji zajedno sa Robbie Fowlerom i standardan je član tima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jun 2010, 16:58

Crvene zvezda kao Real Madrid i Barselona! Projekat članstva "Budi deo Zvezde", odnosno ideju "staru" godinu i po dana, u Medija centru na "Marakani" danas su predstavili predsednik crveno-belih, Vladan Lukić, direktor marketinga, Goran Broćić, i Lukićev savetnik za marketing, Lazar Labus. Kao predstavnik navijača reč na konferenciji je imao i Vladimir Šavija. Najvažnija odrednica cele ideje je da svaki član FK Crvena zvezda koji bude plaćao godišnju članarinu imaće pravo da bira rukovodstvo i da bude biran.

- Ovo je najbitniji dan u istoriji kluba, jer Zvezdu vraćamo zvezdašima. Način funkcionisanja članstva isti je kao onaj koji postoji u Realu iz Madrida ili Barseloni. Na ovaj način želimo da uzvratimo navijačima koji su sa nama bili i u teškim trenucima - rekao je Lukić, ne želevši da licitira sa brojem članova sa kojim bi bio zadovoljan. Zatim je reč prepustio svojim saradnicima.

- Posle godinu dana pripreme, kreće članstvo u Crvenoj zvezdi. Ova akcija nije markentiška, ona će trajati dokle traje i Zvezda. Kreće već od danas i to nije novi projekat, može da se radi i retroaktivno, oni koji nisu uplaćivali članarinu dok ono nije funkcionisalo mogu jednostavno da nastave članstvo - kazao je Labus, a nešto više detalja vezanih za akciju dao je Broćić.

- Članstvo kluba je u skladu sa statutom kluba, odnosno svako ko plaća godišnju članarinu može da bira i da bude biran. Postoje dva nivoa, za osobe mlađe od 18 godina, takozvano junior članstvo i standard za sve punoletne osobe. Prva vrsta članstva na godišnjem nivou iznosi 500, a druga 1.000 dinara. Takođe, postojaće brojne pogodnosti, kao što su kupovina godišnjih karata, koja će od sada biti rezervisana samo za članove, mogućnost rezervacije karata, popust od 20 odsto u "Red star šopovima", mogućnost prisustvovanja prilikom predstavljanja igrača i prvom treningu, posete muzeju i stadionu, putovanja sa klubom, kao i brojni popusti kod klupskih poslovniha partnera - rekao je Broćić.

Predstavnik navijača, Vladimir Šavija, je rekao da će članska karta ubuduće predstavljati ličnu kartu za svakog zvezdaša, dok su govornici na današnjoj konferenciji najavili da će u narednim danima još detaljnije predstaviti u javnosti ovaj projekat. Takođe, uverili su prisutne da će sve funkcionisati potpuno isto kao u Barseloni koja ima 200 hiljada članova ("sociosa").

Članstvo će moći da se aktivira u prostorijama marketinga kluba, preko sajta akcije, u Red star šopovima, telefonom i SMS-om.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jun 2010, 15:40

Kako me ovih dana lepe vesti sacekuju za klub.

Juce sam video Ogija Koromana blizu Marakane i danas citam da je nacelno dogovoreno o njegovom prelasku jos samo se dogovoreti sa JEF Unitedom.
Takodje Dusko Tosic se nalazi na pragu potpisa za nas klub nakon neuspesnih epizoda na ostrvu u Portsmouthu i QPR-u,ovo bi bilo odlicno pojacanje za levi bok.
Zatim se spominje vracanje Dekija Milovanovica iz Lensa gde se nije naigrao predhodne sezone i to se cini kao vrlo moguce.
Posle njega Adzic je izjaveo da priprema bombu u vidu nekadasnjeg reprezentativca nase drzave,sada ne znam da li je misleo na SRJ,SCG i Srbije.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jun 2010, 17:09

Sva trojica bi bili plus za ekipu, Koroman manje-više, ali ova dvojica bi bili fantastična pojačanja. A ta bomba o kojoj Adžić priča, otom-potom.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.