Mozda ih sad dobijemo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Realno, osim Zolotića, koje još to igrače imamo da su bolji od ovih?lisander je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:11Realno imamo igrača, ali ova selekcija igrača je šprdanje sa mozgom. Rješenje je pronaći čovjeka i dati mu odriješene ruke, naći još jednog čovjeka da koordinira omladinske selekcije.
Ali, veliko ali, mi smo trenutno kladioničarkso menadžerska i reprezentacija i savez, stoga običan čovjek ovo treba bataliti jer će dobiti masnoću, nervozu želuca, aritmiju.
Ni one najgore repke se danas vise ovako ne brukaju. A mi jesmo losi ali ipak smo tek blago ispodprosjecni trenutno. Kad si slabiji takticki postavis ekipu tako da ne bude svaki napad protivniku prilika. I trebao bi da se vidi neki napredak u igri a ne nazadovanje. Pokerasu i ekipi svaka cast za dovodjenje igraca (iako se i tu moze naci primjedbi koga dovodi) ali ovo na terenu je uzas i kako pratim repku nismo jadnije igrali.CAGarfia je napisao/la: ↑17 nov 2024, 14:37Ne branim Barbareza sekunde, ali ovo sinoć je bio duel reprezentacije gdje većina igrača igra u najboljim klubovima Njemačke protiv ekipe koju sačinjavaju masovno cvajtaši ili igrači koji pale fenjer u Bundesligi uz par iznimki. Problem je što nevezano za ovu utakmicu nego gledajući cijeli mandat nema apsolutno nikakvog napretka osim dovođenja pun qurac igrača od kojih je dobar broj njih otpad Srbije, Hrvatske, Švedske ili Njemačke.
Da će biti bolje brzo, ne vjerujem. Više zamjeram za onu sramotu protiv Mađara na Bilinom nego ovo u Njemačkoj. Tu se vidjelo da je lik tabula rasa. Protiv Švaba je sa ovom ekipom svakako naguzi se, pa koliko ti stave.
Teška vremena.
Odgledano. Na stranu to što je voditelj a komunikacijske vještine mu nisu najbolje, interesantna je činjenica da ni novinari više nisu toliko naklonjeni Barbi i da manje više svi isto pričaju kao i mi na forumu. Mislim da će biti zanimljiva sutrašnja pressica i pitanja za Barbareza, nadam se da će mu se postaviti koje potkovano pitanje, pa da vidimo reakcije i odgovore. Kontam lako mu je bilo prema Eldaru biti onako bezobrazan, mlad momak, ali ako zakrvi sa ovim nekim malo iskusnijim - Delić, Mrkonja, Mustafić, možda to i neće biti sve tako bajno.
IbruljCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:39Odgledano. Na stranu to što je voditelj a komunikacijske vještine mu nisu najbolje, interesantna je činjenica da ni novinari više nisu toliko naklonjeni Barbi i da manje više svi isto pričaju kao i mi na forumu. Mislim da će biti zanimljiva sutrašnja pressica i pitanja za Barbareza, nadam se da će mu se postaviti koje potkovano pitanje, pa da vidimo reakcije i odgovore. Kontam lako mu je bilo prema Eldaru biti onako bezobrazan, mlad momak, ali ako zakrvi sa ovim nekim malo iskusnijim - Delić, Mrkonja, Mustafić, možda to i neće biti sve tako bajno.
Ovaj ćelavi neandertalac je bez zajeba krenuo na Njemačku u gostima sa tri štopera + isturenim bekovima u vidu Omerovića i Burnića, bez sredine terena i sa Tahirovicem u prvih II. Znaci, njega treba krivično goniti za ono što je jučer učinio nama navijačima, igračima, rejtingu reprezentacije itd., a što se tiče press-konferencije, pa trupko je odlično prošao kako inače prolaze reprezentacije nakon 7:0 ako iko i postoji ko reda ovakve rezultate kao mi.Mogli je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:19
Ni one najgore repke se danas vise ovako ne brukaju. A mi jesmo losi ali ipak smo tek blago ispodprosjecni trenutno. Kad si slabiji takticki postavis ekipu tako da ne bude svaki napad protivniku prilika. I trebao bi da se vidi neki napredak u igri a ne nazadovanje. Pokerasu i ekipi svaka cast za dovodjenje igraca (iako se i tu moze naci primjedbi koga dovodi) ali ovo na terenu je uzas i kako pratim repku nismo jadnije igrali.
Nisam ispratio njegova pisanja, vidim da ga spominjete ali fkt mi je to oko njega promakloDamirT je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:41IbruljCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:39Odgledano. Na stranu to što je voditelj a komunikacijske vještine mu nisu najbolje, interesantna je činjenica da ni novinari više nisu toliko naklonjeni Barbi i da manje više svi isto pričaju kao i mi na forumu. Mislim da će biti zanimljiva sutrašnja pressica i pitanja za Barbareza, nadam se da će mu se postaviti koje potkovano pitanje, pa da vidimo reakcije i odgovore. Kontam lako mu je bilo prema Eldaru biti onako bezobrazan, mlad momak, ali ako zakrvi sa ovim nekim malo iskusnijim - Delić, Mrkonja, Mustafić, možda to i neće biti sve tako bajno.![]()
![]()
Ma bukvalno kao Barbarez. Podyebava druge selektore, svi neznalice osim Barbareza itd. Cirkusant kao i selektor.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:47Nisam ispratio njegova pisanja, vidim da ga spominjete ali fkt mi je to oko njega promakloDamirT je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:41IbruljCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:39
Odgledano. Na stranu to što je voditelj a komunikacijske vještine mu nisu najbolje, interesantna je činjenica da ni novinari više nisu toliko naklonjeni Barbi i da manje više svi isto pričaju kao i mi na forumu. Mislim da će biti zanimljiva sutrašnja pressica i pitanja za Barbareza, nadam se da će mu se postaviti koje potkovano pitanje, pa da vidimo reakcije i odgovore. Kontam lako mu je bilo prema Eldaru biti onako bezobrazan, mlad momak, ali ako zakrvi sa ovim nekim malo iskusnijim - Delić, Mrkonja, Mustafić, možda to i neće biti sve tako bajno.![]()
![]()
![]()
Pa mislim da svi dobro znamo ko i zašto je doveo Barbareza.Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:33Stoji to sve, kontinuitet nam treba. Ali kako da mi vjerujemo Barbarezu 4 godine koji u životu ovaj posao nije radio. Da je tu Jakirović..Pendulum je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:38Meni su svi oni koji su očekivali nešto od ove repke smiješni.
Svi oni koji su kao šokirani ovim rezultatom protiv jedne Njemačke, smiješni.
Doveden je Barbarez kao neko riješenje za naredne 4 godine. Okej. Hajmo pustiti čovjeka te 4 godine da vidimo šta i kako (ne) može pa da onda sudimo.
Ovi igrači koji su trenutno tu, mislite da bi bili da imamo bolje? Ja vjerujem da ne bi. Bolje nemaš, igraš s onim što ti je na raspolaganju u datom trenutku.
Ko je uspio jednu repku "srediti" za 3-6-9 mjeseci, ja mu kapu skidam. Svi znamo kol'ko je teško nekom novom treneru kad dođe u ekipu da to uigra, posloži, odredi taktiku i šta sve treba a kol'ko je to tek teško novom selektoru (zbog vremena koje provedu zajedno).
Možete vi sad mene ismijavati zbog ovoga ili šta već ali, ako ćemo mijenjati i selektora i igrače svako 6-9-12 mjeseci - yebi ti nas, za bolje i nismo.
Kontinuitet pa sve ostalo.![]()
![]()
Ovaj Belmin je brat od Vasilja 100%. Identicni likovi.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:06Kudi ih jer ga je vjerovatno Barbarez nogom nabio i zabranio mu motanje po hotelu sa igracima za vrijeme okupljanja![]()
Ovaj Belmin je ulizica teska, sutra bi pricao sve najbolje o strucnom stabu da mu daju funkciju skauta mladih igraca po Austriji
Zato treba napraviti balans, isprobati vise varijanti na vrijeme.Madal je napisao/la: ↑17 nov 2024, 15:07Bojim se da je utakmica s Madjarskom primjer da ako je vise veznjaka ne znaci bolji vezni red.Beduin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 15:01Eto ostajemo u 3. sesiru za kvale SP-a, i to u prosirenom formatu, sto je koliko-toliko olaksavajuce.
Vrijeme je da se pocne nazirati kostur ekipe i uigrava pocetnih 11, jer dosta je vise ovih mixanja i rotacija. Vrijeme je i za promjenu formacije dok jos nije kasno, jer je ocito da ovako ne ide. Vise stopera u sastavu ne znaci bolju odbranu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.