Toliko si nemocan u svojim namjerama da si i trolera poceo quotat da te neko dozivi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Toliko si nemocan u svojim namjerama da si i trolera poceo quotat da te neko dozivi
Za taj višak pouzdanja krivicu između ostalog snosi svako ko ga je poslije debitiranja za repku dizao u oblake.Zglavkar je napisao/la: ↑15 feb 2025, 22:21Ne kontam da klubovi iz zapadne Evrope s velikim budžetima ne odrade nekakav kvalitetan PR trening s novopridošlim igračima, već je postalo redovno da igrači prave sebi štetu puštanjem svega u javnost.
Hajde ovo je još i bezazleno, dječije bolesti koje mu neće niko zamjeriti, došao je s puno samopouzdanja pa ne zna kanalisati kad mu možda prvi put nešto u karijeri ne ide po planu.
Miske10.
Bukvalno je tako.
Ok to su neke druge stvari ali pricati da je propo ili da ne racunaju na njgea u buducnosti jer ga ne ubacuje je smijesno...RajvoSA03 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 23:19Ma nije stvar hoce li ga ubacit ili nece. Stvar je u ovim njegovim bubicama koje neodoljivo podsjecaju na Hamulica.invincible1921 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 23:16ma dzaba pricas...zamisli ljudi kiksaju utakmicu dje su favorir veliki i tako prave problem u borbi za titulu i trener ima bakajoka saibari itd AL NE UBACICE NEKOG ESMIRA KOJI SE JOS NIJE NI NAVIKO NA EURO FUDBAL A KAMOL STA DRUGOhurem je napisao/la: ↑15 feb 2025, 22:38
U takvim situacijama se oslanjas na najbolje što imaš, a oni su na terenu, kao i kvalitetne zamjene. Bajraktarevic još nije na tom nivou. Zar je to teško razumjeti?!
Njemu vise odgovara da PSV rješava protivnike s 3,4+ gola u mreži pa da Esmir sabere po 20ak minuta.![]()
stvarno je nekad nasa raja nemoguca
Umjesto da u toj situaciji jos vise zapne i radi dvostruko vise, on iskazuje nezadovoljstvo po Instagramu.
Prvo za ove koji ismijavaju ove navode da je frustriran pa je radi toga izbirsao za insta, zar vam nejgova objava u crno bijelom tonu i opis: Bog me vodi pa i zabrana komentara ne govori da nesto ne stima? Sad ko je kriv sto je on razmazen tinejdzer i na taj nacin privlaci paznju, ali je jasno da nesto nije uredu, tako da ne razumijem kojom se logikom vodite. Sigurno je tek onako napravio 4,5 promjena na Instagramu. Odakle leze te frustracije, pa ocito u necemu sto mu je obecano, ne mora to biti da je standardan, ali vjerovatno neka minutaza mu je obecana koje nema, inace ne bi bio toliko frustriran. Stvari su jasne, ali za vas 5,6 ocito da nisu jasne, jer vi ste genijalci.Mogli je napisao/la: ↑16 feb 2025, 00:00Ma ovaj lik je pisao i da Katic moze igrat u Bournemouthu. Svakakvih budala ima.JayCatwright je napisao/la: ↑15 feb 2025, 23:45![]()
![]()
PSV ima hladno 4 ili 5 boljih igrača na njegovoj poziciji, odabrao je glupo klub kao Džeko Citya onomad.![]()
Moze se reci da sam tu gresku napravio, vise sam htio napravit komparaciju da moze igrat za neki klub donjeg dijela tabela Premiershipa. I dalje to tvrdim. Nije toliki akcent na Kristalu kolko na prosjecnim i donjim klubovima Premiershipa. Siguran da sam da tu moze igrat i nemam gram sumnje. Tesko je objasnit to nekome ko se vodi logikom ako ovaj igra u Plymouthu da je prosjecan igrac, a ne vide dalje od nosa i da je tu milion faktora poput: Menadzera koji ima poveznice s klubom, trenera koji ima poveznice s igracem (sto je ovdje slucaj), poveznice igraca s nekim drugim igracem, plata igraca, cinjenica da ce mozda polusezonu odradit. Mislim ko imalo razumije fudbal zna da je on igrac za vece kluboe od Plymoutha. Al suvisno da raspravljam iobjsnjavam ovdje, ko hoce shvatiti ce.
Mozda smo se malo udaljili od teme, ali htjedoh reci da bi prije dobio priliku u Aston Villi nego crystalu. Crystal je jedna od najboljih ekipa u engleskoj kada je odbrana u pitanju. Po tom parametru su sesta ekipa lige. Da si rekao Southampton, mozda bi mogli komentarisati. Ovako tesko.
Mislis jednom te istom bolesniku koji se dopisuje sam sa sobom
Prilično sam siguran da je Mogli jedna od reinkarnacija Justina, a nisam siguran za ovog drugog degenerika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.