Nije napredovao Mitchell, niti ce, nije prerastao na veci level.
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- DzananMusa11
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2021/22
Obrukaše se lukicini fanboysi

Ko je od ovih 24- najbolji igrač?
Kako glup zadnji play Dallasa. Odmah se znalo da ce duplati Luku. Umjesto da je Brunson zakljucio napad on dodaje loptu Luki, koji je u sendvicu dvojice protivnickih igraca. A prije toga Powell nije vio sposoban ubaciti jedno slobodno. Steta, mogli su ih dokrajciti veceras.
- DzananMusa11
- Kontakt:
A šta treba Brunson rješavati a nije dirno lopte u zadnjoj cetvrtini ???Profesor je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:23Kako glup zadnji play Dallasa. Odmah se znalo da ce duplati Luku. Umjesto da je Brunson zakljucio napad on dodaje loptu Luki, koji je u sendvicu dvojice protivnickih igraca. A prije toga Powell nije vio sposoban ubaciti jedno slobodno. Steta, mogli su ih dokrajciti veceras.
Da li ce debela prevara ikad proci prvu rundu ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sta je to falilo njegovom vecerasnjem nastupu, izuzev loseg zadnjeg napada? Volio bih da mi to pojasnis? Jel Luka kriv sto Powell ne moze pogoditi bacanja da se rijesi tekma?
Kakvi pacijenti pisu po forumu 

- OldFashioned
- Kontakt:
Puno tražiš od lika koji ne gleda košarku.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:26A sta je to falilo njegovom vecerasnjem nastupu, izuzev loseg zadnjeg napada? Volio bih da mi to pojasnis? Jel Luka kriv sto Powell ne moze pogoditi bacanja da se rijesi tekma?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
E jebga ako ces tako ne bi ni bilo u rukama Powella da je Gobert pogadjo slobodna, sta je tu je, imo si sansu, nisi uspio idemo dalje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:26A sta je to falilo njegovom vecerasnjem nastupu, izuzev loseg zadnjeg napada? Volio bih da mi to pojasnis? Jel Luka kriv sto Powell ne moze pogoditi bacanja da se rijesi tekma?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bas me zanima odgovor. Da vidim sta ima reci.OldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:26Puno tražiš od lika koji ne gleda košarku.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:26A sta je to falilo njegovom vecerasnjem nastupu, izuzev loseg zadnjeg napada? Volio bih da mi to pojasnis? Jel Luka kriv sto Powell ne moze pogoditi bacanja da se rijesi tekma?
@Alem Powell sutira sl. bacanja 79%. Klasican choke da promasi oba.
Daj @NEZ na šta se ti pališ 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pa jebga pritisak, vazna slobodna, nije isto. Opet si imo sansu sa dosta vremena, 11 secundi vise nego dovoljno za finu akcijuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:29Bas me zanima odgovor. Da vidim sta ima reci.OldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:26Puno tražiš od lika koji ne gleda košarku.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:26
A sta je to falilo njegovom vecerasnjem nastupu, izuzev loseg zadnjeg napada? Volio bih da mi to pojasnis? Jel Luka kriv sto Powell ne moze pogoditi bacanja da se rijesi tekma?
@Alem Powell sutira sl. bacanja 79%. Klasican choke.
Da, bolje je da rjesava igrac kojeg se dupla. Ostaje nam da vidimo hoce li. Kariera mu je fakticki tek pocela, daje osjecaj kao da je na sceni vec niz godina, a liku tek 23.DzananMusa11 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:24A šta treba Brunson rješavati a nije dirno lopte u zadnjoj cetvrtini ???Profesor je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:23Kako glup zadnji play Dallasa. Odmah se znalo da ce duplati Luku. Umjesto da je Brunson zakljucio napad on dodaje loptu Luki, koji je u sendvicu dvojice protivnickih igraca. A prije toga Powell nije vio sposoban ubaciti jedno slobodno. Steta, mogli su ih dokrajciti veceras.
Da li ce debela prevara ikad proci prvu rundu ?
Sad ce ti napisati da je on debel i tako slicno, drugo nista ne znaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:26A sta je to falilo njegovom vecerasnjem nastupu, izuzev loseg zadnjeg napada? Volio bih da mi to pojasnis? Jel Luka kriv sto Powell ne moze pogoditi bacanja da se rijesi tekma?
Zadnji napad je Brunson usrao, duplali su Luku imao je Brunson visak i on trpa loptu u ruke Luki koji nema gdje
Sve u svemu dobra serija, ide ovo vrlo moguce u 7
Nema nista gore za superstara kada mu ekipa u PO pobjedjuje bez njega,onda svaki poraz sa njim mu se troduplo lijepi na celo kako god odigra.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Spamuje se tema bzv. Ne palim se uopste, al bas da vidim kako umanjiti nastup covjeka koji je zabio 30p imao 10 s, a uz to bio strrasno efikasan iz polja!?
Moze se diskutovati o nacinu igre DAL gdje i sam mislim da nije dobro da se sve vrti oko njega, ali individualni nastup mu se ne moze kritikovati veceras.Bukvalno je doveo ekipu u poziciju da dobiju.Nisu to uradili.
@alem Imali su i Kidd ocigledno nista nije nacrtao.Brunson baca vruc krompir Doncicu 5 sec do kraja i ovaj lose reaguje.
Brunson i kad je dobio loptu u zadnjoj cetvrtini promasio polaganje sam kao duh pod košem.
Naravno da cu preci na Luku nakon onakvog zadnjeg napada. Da on nije bio na terenu 100% bi, ako nista, uzeli bolji i kvalitetniji sut.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:19A sad si presao na Doncica... Zanimljivo.
Nego dobra ova "bukva" veceras bi.
Da je Utah izgubila Rudy bi bio glavni krivac. Onoliki broj promasenih slobodnih i gdje protivnicka ekipa trazi da ga on preuzme ne moze izbrisati jedan alley-oop, pa to makar bio i ovaj ovakve vaznosti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako ti mislis da se Gobert hvali veceras samo zbog zadnjeg alley oopa, ti onda moras nauciti gledati tekmu malo bolje, druze.TheChief je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:34Naravno da cu preci na Luku nakon onakvog zadnjeg napada. Da on nije bio na terenu 100% bi, ako nista, uzeli bolji i kvalitetniji sut.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:19A sad si presao na Doncica... Zanimljivo.
Nego dobra ova "bukva" veceras bi.
Da je Utah izgubila Rudy bi bio glavni krivac. Onoliki broj promasenih slobodnih i gdje protivnicka ekipa trazi da ga on preuzme ne moze izbrisati jedan alley-oop, pa to makar bio i ovaj ovakve vaznosti.
Doncic je bukvalno "uvaljen" bio zadnji napad. Brunson ima 1 na 1 i prazan reket i on dodaje fakticki u udvajanje i to nakon sto je potrosio 6sec napada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.