Utakmice klubova iz BiH na TV-u

lopta je okrugla
Kontakt:

Re: sport na BHT i FTV

Post Postao/la lopta je okrugla » 18 maj 2009, 03:57

Ma sve je do profesionalnosti,"nista" onaj Mijajlovic nije pametniji od ostalih,ali covjek se trudi i prikupi sto vise informacija,BHT1 domaci sport prenose samo kada moraju,ono da ne bude bas ofirno,npr.igra se finale nekog kupa kod nas a da to ne prenose,nisu bas toliki mrzoljubci naseg sporta,FTV ima samo onaj "Korner",a i u njemu najvise baljezgaju o Ligi prvaka,onaj Radoncic ne krije da je ljubitelj rukometa i stalno pravi neke priloge o rukometu,makar da promjeni nekad sa muskog na zenski rukomet,ma jok to je u domenu naucne fantastike,skoro su me toliko izivcirali da im umalo nisam poslao mail i prijedlog da promjene naziv emisije iz "korner" u Liga prvaka,ali ne vrijedi to,uhljebili se u drzavnu firmu i jasi Murta dok ne uzjase Kurta.......nije vezano za ovu temu,ali dobar je primjer u kakvom se stanju nalazi ta "drzavna" BHT1(dodikova tv jer on ima svoje satelite tamo koji svjesno koce napredak te tv kuce,ali to je neka druga prica),najbolji dokaz u kakvom se stanju nalazi ta tv kuca je onaj kreten sto vodi Eurosong,godinama se lik uhljebio tu i ne misli do penzije otici,a godinama baljezga li baljezga,nidje veze.........nervni slom mozes dobiti dok ga slusas......ali to je nama "nasa borba dala",podobnost ispred strucnosti,nacionalni kljuc ispred strucnosti,krvna zrnca ispred strucnosti.........proizvod svega toga je amaterizam,vise stranog sporta nego domaceg na "domacoj i drzavnoj" tv...........itd

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 18 maj 2009, 10:07

Bice bolje za jedni 50 godina!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 18 maj 2009, 14:29

PUTUJ EVROPO, NEMOJ VISE CEKATI NA NAS
NE PITAJ MNOGO, DOSPET CES I TI NA LOS GLAS
PUTUJ PLANETO, SUPER SMO SE DRUZILI
NAMA JE LEPO, TAMAN KAKO SMO ZASLUZILI
010 ISN'T JUST A CODE

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 18 maj 2009, 21:29

iz obadvije TV kuce ljudi prenose sportske događaje s obzirom koliki im je budjet, i mislim da stog aspekta daju maksimum (bundes liga, engleska liga, liga champ., domaći nogomet, košarka itd.) druga je stvar što pojedini komentatori imaju simpatije ili favoriziraju određene klubove, to nije samo slučaj kod nas. Al ne kažem da nema provala među nima tipa Kemala Ahmet.(kladioničara) ili Velida Spahe, kao i Seada HAdžijahića koji još radi neke prenose(priloge) ako se nevaram.
SAMO ŽELJO

Komunikacija
Kontakt:

Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH

Post Postao/la Komunikacija » 18 maj 2009, 22:41

I sto ce se prenosit zadnje kolo?vjerovatno Slavija Sarajevo?
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 maj 2009, 23:01

Ma nek prenose Modriča-Veleć i Zvijezda- Orašje. Kombinovano.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 18 maj 2009, 23:02

el-fighter je napisao/la:Ma nek prenose Modriča-Veleć i Zvijezda- Orašje. Kombinovano.
to bi bilo veselo pratit :)
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 18 maj 2009, 23:17

Komunikacija je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ma nek prenose Modriča-Veleć i Zvijezda- Orašje. Kombinovano.
to bi bilo veselo pratit :)
volio bih biti i na jedno i na drugoj tekmi..posto je modrica 15 minuta od gradacca..abd jedno u gradaccu a drugo gledat u modrici..
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 18 maj 2009, 23:54

Kad bi to BHT znao :lol: :lol: :lol: Hebeš mu miša ako ne bih možda radije gledao to nego Slavija-Sarajevo. Dobro, ne bi, ali opet je zanimljivo :)
I ko se nad'o ale...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 maj 2009, 00:08

ovo definitivno treba da se prenosi...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 19 maj 2009, 00:27

Ni Zvijezda, a niti Modriča, nisu potpisale onaj Ugovor sa BHTV o prenosima, tako da sve to pada u vodu. Šteta, inače (bar Zvijezda) bi svima pred malim ekranima ponudila dobar fudbal, onaj "engleski", bez daljnjeg. Ne vidim svrhu utkamice Slavija-Sarajevo (iako je derbi) kada svi znamo kako "sokolčići" igraju...

I prođe pet Bajrama, a Slavija penala ne promaši...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 19 maj 2009, 01:06

@Knele,taj ti je dobar hehe,prodje 5 Bajrama a Slavija ne promasi penal,ma njima kad gostujes-golman treba tu sedmicu prije tekme samo penale da vjezba,ali to je neka druga tema......sto se tice prijenosa,kada je tek objavljeno da BHT1 pocinje sa prijenosom tekmi i,na ovome forumu vodjena je polemika treba li prenositi tekme ovih "manjih" klubova,ja sam bio zato da se prenose te tekme i sada sam istog misljenja,evo sada vidimo i zasto je to potrebno,ali ko ce znati zasto to nije potpisano,npr.ostali smo uskraceni da vidimo i dobre igre Zvijezde....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 19 maj 2009, 01:16

lopta je okrugla je napisao/la:@Knele,taj ti je dobar hehe,prodje 5 Bajrama a Slavija ne promasi penal,ma njima kad gostujes-golman treba tu sedmicu prije tekme samo penale da vjezba,ali to je neka druga tema......sto se tice prijenosa,kada je tek objavljeno da BHT1 pocinje sa prijenosom tekmi i,na ovome forumu vodjena je polemika treba li prenositi tekme ovih "manjih" klubova,ja sam bio zato da se prenose te tekme i sada sam istog misljenja,evo sada vidimo i zasto je to potrebno,ali ko ce znati zasto to nije potpisano,npr.ostali smo uskraceni da vidimo i dobre igre Zvijezde....
Ono što je lično meni, dobrom poznavaocu fudbala i uopšteno velikom ljubitelju sporta, najviže žao i doneke krivo, jeste činjenica da ljudi budu uskraćeni za dobre igre, nebitno kojeg kluba i iz koje sredine.

Primjerice, prikažu skoro svake subote Željezničar, Slaviju. Borac, Zrinjski, a svi koji nisu baš komponenti sa stanjem našeg fudbala, reći će kako je Zvijezda neka ekipa koja "otima", ili, Orašje, Laktaši, Velež, nebitno. Ja lično, kada čujem gol za Slaviju u 92. minuti za pobjedu, pomislim odmah na ono "moranje" arbitra da ta utakmica završi u korist domaćina.

Tako će i biti uvijek, Zvijezda će prikazvati ponajbolji fudbal, svi (osim onih koji je prate) reći će kako je ta ekipa još samo jedna u nizu (Travnik, Laktaši, Jedinstvo, Borac, Velež...) koja igra u ovoj jadnoj ligi po principu "kod kuće dobiti u gostima čuvati igrače za iduću domaću tekmu" itd..Ne, Ratko Ninković igra uvijek na pobjedu, ekipa je uivjek otvorena i uvijek se nadigrava, bez obzira dali je protivnik Zrinjski, Sarajev, Čelik ili Posušje, Leotar, nebitno. Da se prvensteveo igra fudbal i u drugi plan baca sve ostalo, dokaz su utakmice sa Širokim, Travnikom, Laktašima, Čelikom gdje su bodovi krišom odnešeni iz Gradačca?

Zašto? Zato što su te ekipe zaslužile te bodove, igrali su kao Zvijezda, otvoreno, s ciljem da "natrpaju" protivnički gol i nisu se stisli u svoj peterac svih 90 minuta.

Ja se iskreno nadam da će u skoroj budućnosti na BHTV-u biti prikazana jedna utakmica iz Gradačca, ili bar ona gdje će nastupiti Zvijezda, pa neka svi vide kako igra ta "mala" sredina,

Veliki pozdrav svim ljubiteljima dobrog i poštenog fudbala.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 maj 2009, 09:37

bolje da prenose veleza i orasje u kombinovanom prijenosu...zbog toga sto su sarajevo i slavija obezbjedili vec sebi evropu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 19 maj 2009, 10:02

rob do bagro je napisao/la:bolje da prenose veleza i orasje u kombinovanom prijenosu...zbog toga sto su sarajevo i slavija obezbjedili vec sebi evropu
ma ne vjerujem da ce oni prenosit bilo koju od ovih utakmica
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 maj 2009, 13:59

i koja ce se sad prenositi utakmica
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 19 maj 2009, 14:05

FK Sarajevo je napisao/la:i koja ce se sad prenositi utakmica
slavija-sarajevo se prenosi..evo sad ja gledao na Teletextu

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 maj 2009, 14:36

edo_malesak je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:i koja ce se sad prenositi utakmica
slavija-sarajevo se prenosi..evo sad ja gledao na Teletextu
hvala za veselu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 maj 2009, 16:13

Sto se tice sklonosti prema nasim momcima sasvim je normalno da budu naklonjeni njima...Kao fan nase repke tesko je ostat stalozen i smiren na igre nasih fudbalera,ponajvise u zadnje vrijeme ...Apsulutno se lsazem da emocije i trebaju da rade...A moramo shvatit da uvjek ima bolji od boljeg...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 maj 2009, 22:59

televizija je nam super kako je besplatna, u evropskim zemljama se mora papreno platiti da bi se gledale lige ili evropska takmicenja, zato pokrijte se hladnom dekom . nema za dzabe ni u babe

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, Fudo, Kockoglavi, LondonBlues, PapakIzSa, rishovski, senad82, supervizor, Zigazaga i 58 gostiju.