Kemaludin.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jel Firic vodi prvu tekmu?
Neka izađu sa energijom i voljom kao što su izašli pred Francusku i nema razloga za strah. Protivnici se tako dobijaju i nije bitno tko je sa suprotne strane. S druge strane, ako prevlada naš mentalitet, onda im ne gine poraz i od Slobode, a kamoli od Mađarske.Ghuraba je napisao/la: ↑01 sep 2022, 01:00Hahaha, malo je reci da me je strah da ce se ponoviti Crna Gora.Ne treba zaboraviti da je ista ova Madjarska tukla upravo Djetice u Podgorici i da nisu nimalo naivna reprezentacija. Ja sam ih pratio u ovom prozoru za SP i malo je reci da sam se zabrinuo. Opet, da se ne lazemo, realna razlika izmedju nas i njih je dvorifrena prednost u nasu korist, ali valja to pokazati na parketu. Nasi moraju uci u utakmicu ozbiljnije nego protiv Francuske u subotu, jer ih samo tako mozemo dobiti.
Medjutim, poznavajuci nas mentalitet, bojim se istog scenarija kao 2013. u Sloveniji, kad smo ocajno startali protiv tadasnjeg autsajdera u grupi Latvije. Mirza je imao ocajne procente suta i bio je pojeden od strane anonimusa Freimanisa. Nadam se da se isto to nece dogoditi Nurkicu. U drugoj utakmici nas je dobila jedna nova generacija Srbije i poslije je je sve bilo kasno - bez obzira na 3 vezane pobjede i vrhunsku partiju protiv Litvanije. To nam se sad ne smije ponoviti, vec u prve dvije utakmice moramo zapeti kao da nam zivot ovisi o njima, a poslije je, ako svi ostanu zdravi, sve moguce.
Ne pamtim kad sam bio ovoliko nestrpljiv i da je insallah nekako docekati da pocne utakmica.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Danas lagana pobjeda očekivana, ne bi trebali valjda imati sa ugarskom problem, i kladionice nas dosta favorizuju (1.30-3.00)
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Koliko željno iščekujem Euro, da sam sinoć sanjao utakmicu i nažalost poraz od nekih 10-ak razlike. Podsmjehuje mi se Vojvoda, je** strinu svoju 
Idemo hrabro danas, imam osjećaj da će to biti kao utakmica protiv Belgije, od samog početka attack, i do kraja prednost...
A onda nek se drugi nas plaše, a ne mi njih!

Idemo hrabro danas, imam osjećaj da će to biti kao utakmica protiv Belgije, od samog početka attack, i do kraja prednost...
A onda nek se drugi nas plaše, a ne mi njih!
Da je danas mađare dobiti, ostalo ćemo lako
https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/?ut ... ium=Clanak
Evo raja registrujte se i gledajte preko EON-a (ko god je u BiH), Šolak jutros ustao na desnu nogu
Evo raja registrujte se i gledajte preko EON-a (ko god je u BiH), Šolak jutros ustao na desnu nogu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne može se ukucati broj mob trazi 8 cifara , a nemam tolikoRaonffa je napisao/la: ↑01 sep 2022, 08:58https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/?** ... ium=Clanak
Evo raja registrujte se i gledajte preko EON-a (ko god je u BiH), Šolak jutros ustao na desnu nogu![]()

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I kad ukucaš random broj da popuniš polje piše da registracija nije moguća.__EmIr__ je napisao/la: ↑01 sep 2022, 09:11Ne može se ukucati broj mob trazi 8 cifara , a nemam tolikoRaonffa je napisao/la: ↑01 sep 2022, 08:58https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/?** ... ium=Clanak
Evo raja registrujte se i gledajte preko EON-a (ko god je u BiH), Šolak jutros ustao na desnu nogu![]()
![]()
. Ima neko sličan problem?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lopovi bjelosvjetski su to, Telemach
Al' pazite ovo sitnim slovima na kraju, nisam ni pročitao na prvuMortemHz je napisao/la: ↑01 sep 2022, 09:12I kad ukucaš random broj da popuniš polje piše da registracija nije moguća.__EmIr__ je napisao/la: ↑01 sep 2022, 09:11Ne može se ukucati broj mob trazi 8 cifara , a nemam tolikoRaonffa je napisao/la: ↑01 sep 2022, 08:58https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/?** ... ium=Clanak
![]()
. Ima neko sličan problem?

* Besplatno korištenje usluge ostvaruje prvih 11.000 prijava.
Moguće da je ovo u pitanju

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Možda tek od 11 pročepiUkoliko nemaš Sport Klub kanale, sada imaš mogućnost da se prijaviš i preko EON aplikacije i bilo kojeg interneta u Bosni i Hercegovini gledaš besplatno Eurobasket od 1. septembra od 11 sati, do 18. septembra u ponoć i navijaš svim srcem za Zmajeve!

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Upravu je @Arvid
- JohnCleese
- Kontakt:
Ali sumnjam da ce mi vlastiti broj telefona do 11 h dobiti jos jednu potrebnu cifru za prijavu 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Možda je to neki bug, pošto svakako ne radi još.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
JohnCleese je napisao/la: ↑01 sep 2022, 09:31Ali sumnjam da ce mi vlastiti broj telefona do 11 h dobiti jos jednu potrebnu cifru za prijavu![]()

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
hahahahaJohnCleese je napisao/la: ↑01 sep 2022, 09:31Ali sumnjam da ce mi vlastiti broj telefona do 11 h dobiti jos jednu potrebnu cifru za prijavu![]()

Telemach.Arvid je napisao/la: ↑01 sep 2022, 09:24Možda tek od 11 pročepiUkoliko nemaš Sport Klub kanale, sada imaš mogućnost da se prijaviš i preko EON aplikacije i bilo kojeg interneta u Bosni i Hercegovini gledaš besplatno Eurobasket od 1. septembra od 11 sati, do 18. septembra u ponoć i navijaš svim srcem za Zmajeve!![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota, Divos i 10 gostiju.